Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok işe yarıyor. Kızartma hariç istediğin gibi yiyebilirsin. Bem bazen baharatlayip firinliyorum.Bazen domatesli sarımsaklı yemeğini yapıyorum. Her türlü etkisi güzel..

Resimdekini sen sandım inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Ah keşke öyle olabilsem.. inşallah cnm.
Ayyyy 0zlem ondan 2 3 kg fazla işte o da olacak inşallah
2-3 kilo mu? Yoksa 23 kilo mu? Demek istedin..
Bende varım şeker ilacı kullandığım için yapamıyordum detoks ama denerim yapamazsam devam etmem
Dikkatli ol canım bende de yıllar evvel sadece insulin direnci vardı ama sonrasında diyabet oldum..

Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
İnşallah daha da iyi olacaksın canımm sen kendine çok dikkat edeceksin artık
Ben de isterim bol bol kilo vermek ama benim kilo vermen yavaşladı artık az az gidiyo ama gidiyo şükür

Ah keşke öyle olabilsem.. inşallah cnm.

2-3 kilo mu? Yoksa 23 kilo mu? Demek istedin..

Dikkatli ol canım bende de yıllar evvel sadece insulin direnci vardı ama sonrasında diyabet oldum..
Evet doktorumda aynısını söyledi
Birde ailede diyabet olan var hem tip1 hem tip2
Benim genetik yatkınlığım da var
Dikkat ediyorum ama metformin kullanmazsam asla kilo veremiyorum

Mesele niyet, altta yatan bir bana bulaştı başka herkese de buşaltırıcam psikolojisi var bence, yoksa çok basit çocuk bile anlıyor, bilmemek cahillik değil bence.
İnşallah cnm. Kan değerlerim hep düşük çıktı zaten.
Ama annemin çok fena hayalleri var. 60 kilo yapcam seni diyor ☹ ne öyle bebek gibisin şimdi diyor.
O şimdi zayıfsın diye hasta oldun, bünyen zayıf diye düşünüyordur. Yavrusunu iyi etmek istiyor Bi de bazı annelerde yaştan bağımsız çocuğunu hep zayıf görüp yedirme içgüdüsü oluyor, 40küsür yaşındaki iş arkadaşım diyordu her gittiğinde annesi çok zayıfsın diye üzülmüyormuş :)

Evet doktorumda aynısını söyledi
Birde ailede diyabet olan var hem tip1 hem tip2
Benim genetik yatkınlığım da var
Dikkat ediyorum ama metformin kullanmazsam asla kilo veremiyorum
Ya bu ailede olma durumu bizde de var, genetik yatkınlık farkediyor biraz hamurişi şekerli vb hemen karın bölgesinde yağlanma oluyor. Ben sanıyordum ki hep böyle olacak, halbuki basit karbonhidratlara diğer insanlara göre daha hassasiyet var, onlara dikkat edince bir rahatlama geliyor, şişlik vb gidiyor ve daha iyi hissediyor insan.

Birincilik vb hedefler koymak güzel olur motivasyon açısından.

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

CUMA KGPZTESİ KGFARK
Calypso95 68.668.8+200
0zlem 73.375.3+2000
S Suskunhanim 54.955.3+400
U UmutluBen 76.678.8+1200
O Ozgenurrrr 63.8BİLDİRMEDİBİLDİRMEDİ
redsonja87 54.454.1-300
SaskinAnne 82.083.0+1000
mavimli 83.383.5+200
kirmizigitar 66.466.0-400
ayvacicegi 55.956.3+400
Sibal57 81.881.6-200
Amor-a 54.554.2-300
A Asya2600 62.060.4-1600
cgdmk 65.6BİLDİRMEDİBİLDİRMEDİ
fancynancy84.4BİLDİRMEDİBİLDİRMEDİ
P peri3032 56.7BİLDİRMEDİBİLDİRMEDİ
groenline BELİRTİLMEDİ69.0SABİT

Kaptanım peri3032 devam ediyor mu listede bu arada dün yapamadım listeyi kusura bakmayın eşim izinliydi onunla vakit geçirdik eve gece çok geç geldim
Çıkartalım canım çünkü kk da aktif bizde değil demekki takımda olmaktan vazgeçti bizde takip etmeyelim
Ayrıca ne kusuru ellerine sağlık teşekkür ederiz tablo için

O Ozgenurrrr sen kilo bildirmemiş miydin ya tartıldım mı hiç cuma sonrası ne durumdasın acaba

ben pazartesi katılmıştım bundan sonraki haftalarda düzenli belirtirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…