Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O artıyı verdim zaten canım ama moralim bozuldu cuma veriyorsun pazar artı geliyorsun ne can sıkıcı
Ben kendim için düşünüyorum rahatsizligimdan dolayı hizli kilo kaybın olmuyor benim keşke olsa ama
Canım spor,diyet ve ilaç ile muhakkak kilo vericez. Ne ilacı kullanıyorsun? Zamanla ilaç içmekten bile kurtulacağız inşallah. Herşey bizim elimizde.

suan zaten seker aliyor muyuz ki? anlamadim ben

Canım spor,diyet ve ilaç ile muhakkak kilo vericez. Ne ilacı kullanıyorsun? Zamanla ilaç içmekten bile kurtulacağız inşallah. Herşey bizim elimizde.
Metformin içerikli ilaç alıyorum insulin icin

gunaydin, adetliyken odemli olmam gerekirken tartida adet bittigi gun daha fazla ciktim hala da fazla gidiyo... canim sikiliyo benim vucut neden bi ters goturuyo ki bu isi
Başka birşey ödem yapmış olabilir canım yorgunluk uykusuzluk fazla tuz .. vardır bir etkisi düzenli olarak 2 3 gün bir tartıda aynı kiloyu görmediğimiz müddetçe sıkıntı yok bozma moralini

Kendini olumsuza odaklama canım ya
Ama tabiki her hafta kilo vereceğim diyede tükenme menünü tam hatırlamıyorum ama acaba o +1 ne olduda öyle geldi ve 2 3 gün gitmedi demekki bir yerde bir şey kaçtı buna baştan dikkat edersen hafta içinde de zorlanmazsın cuma cumartesi sanırım sıkıntı oldu menünde ??
Ben tam hatırlamıyorum ama bakabiliriz belkide tamamen sağlık sorunlarının getirdiği bir şeydir olabilir mi bilgim yok
Kilo verme konusunda hayır her hafta düzenli kilo vereceksiniz diye bir kural yok. Her hafta hedefiniz min 0,30 u bulmak buda haftalık 200 300 Gr gibi oluyor .. diyet ve spor yapan biri için aslında ideal zaten o yüzdn 0,30 belirlenmiş makul esasında. Kuralda 2 kere veremeyen uyarılıyor 3. Hafta veremeyen takımdan uzaklaştırılıyor :)
Ama senin sağlık problemlerin var bunuda baştan söyledin ve bende bilerk seni listeye aldım bu sende rahatlık yaratmasın ama sadece genel moralin bozulmasın diye söylüyorum canım bil yeter

Cumaya yaklaşırken hedefleri hatırlayalım mı
yeni kızlar sizden de cuma günü alır listemize ekleriz

temizlikle uğraştım bütün gün buraya pek ugrayamadim güzel gidiyor diyet burası da motivasyonumu çok arttırdı. siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Bende ara ara temizlik biraz çocuk oyalamaca biraz burası döne döne birşeyler yapıyorum :)) şimdi yemek hazırlığına giriştim :))
Sevindim takımın faydalı olmasına zamanla kişilere ve takıma alıştıkça dahada motive olursun eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…