- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.721
Canım spor,diyet ve ilaç ile muhakkak kilo vericez. Ne ilacı kullanıyorsun? Zamanla ilaç içmekten bile kurtulacağız inşallah. Herşey bizim elimizde.O artıyı verdim zaten canım ama moralim bozuldu cuma veriyorsun pazar artı geliyorsun ne can sıkıcı
Ben kendim için düşünüyorum rahatsizligimdan dolayı hizli kilo kaybın olmuyor benim keşke olsa ama
Cok sevindim..Ben de katılmak isterim cnm sana
suan zaten seker aliyor muyuz ki? anlamadim benAni bir kararla bugün sekersiz 21 güne başlıyorum.Belki eşlik etmek isteyen olur.. Zaman ne çabuk geçmiş Eylül'ün 7sinde dr kontrolüm var.O zamana kadar 67 kilo olmayı hayal etmiştim.3 ay olacak az bir zaman değil.
Biraz daha ciddiye almam gerek.
Metformin içerikli ilaç alıyorum insulin icinCanım spor,diyet ve ilaç ile muhakkak kilo vericez. Ne ilacı kullanıyorsun? Zamanla ilaç içmekten bile kurtulacağız inşallah. Herşey bizim elimizde.
Hahah bayılıyorum sana kırmızısuan zaten seker aliyor muyuz ki? anlamadim ben
Ne kadar artı var ki ortimgunaydin, adetliyken odemli olmam gerekirken tartida adet bittigi gun daha fazla ciktim hala da fazla gidiyo... canim sikiliyo benim vucut neden bi ters goturuyo ki bu isi
Tebrikler canım ilk giden kilolar çok önemlidir öyle deme onlar senin motivasyonungünaydın kızlar
güne çok güzel eksilerle başladım. ödem olduğu için çabuk düşüşler oluyor ama mutluyum. cuma hep birlikte haftayı güzel kapatiriz umarım
Başka birşey ödem yapmış olabilir canım yorgunluk uykusuzluk fazla tuz .. vardır bir etkisi düzenli olarak 2 3 gün bir tartıda aynı kiloyu görmediğimiz müddetçe sıkıntı yok bozma moralinigunaydin, adetliyken odemli olmam gerekirken tartida adet bittigi gun daha fazla ciktim hala da fazla gidiyo... canim sikiliyo benim vucut neden bi ters goturuyo ki bu isi
evet insan çok motive oluyor teşekkür ederimTebrikler canım ilk giden kilolar çok önemlidir öyle deme onlar senin motivasyonun
Kendini olumsuza odaklama canım yaHer hafta kilo kaybı olmak zorunda mı acaba yani grup kuralı olarak değil genel olarak ben zaten zor veriyorum kiloyu 2 haftadır bi kaybim oldu ama bu hafta +1 kilo gördüm 2 gün kadar onu vereyim diye ugrastim 2 günüm boşa gitti şimdi 3 gün kaldı kendimi az çok biliyorum veremem sanırım bu hafta
Bi parça daha iyiyim inşallahGünaydın canımmm bugün nasılsın
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ S Suskunhanim 54.9 54.6 0zlem 73.3 72.9 Calypso95 68.6 68.3 U UmutluBen 76.6 75,6 O Ozgenurrrr 63.8 62 @EceZ 53.1 52.9 @fancynancy 85.9 85.0 @cgdmk 66.0 BİLDİRMEDİ ayvacicegi 55.9 55.4 @Sibal57 81.8 80.9 SaskinAnne 82.0 81.8 @Asya2600 61.0 60.0 mavimli 83.3 82.5 @Amor-a 55.1 54.2 redsonja87 54.4 54.0 kirmizigitar 66.4 65.5
temizlikle uğraştım bütün gün buraya pek ugrayamadimNe yapıyorsunuz kızlar bugün kimseler yok :) hayreet Perşembede değil halbuki
|
|
| O Ozgenurrrr |
|
|
|
|
S Suskunhanim | U UmutluBen |
Bende ara ara temizlik biraz çocuk oyalamaca biraz burası döne döne birşeyler yapıyorum :)) şimdi yemek hazırlığına giriştim :))temizlikle uğraştım bütün gün buraya pek ugrayamadimgüzel gidiyor diyet burası da motivasyonumu çok arttırdı. siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?