Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Etap hafta sayısı mı oluyor :)

Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
Oy canım benim yarabbim tez zamanda şifa versin 8 tane ne ilacı öyle ya

Kizlar bugün yogundum giremedimgünaydın mesajlarini şimdi okuyorumesnerken gözümden yaş geldi devamı i da sabah okurumoğlum uyumadı henuz

Annem akşama yemeğe çağırdı bizi
Dün kabakları da aldırmıştım eşime
Sabah öğle detoks gibi yapio akşam protein alsam olurmu acaba
Yarın normal devam etsem bilemedim

Ben de 2 kilo kadar kabak aldım. Sabah yumurta aksam kabak mı yesem? Akşam da tavuk yiyip günü saf protein olarak mi kapatsam? Hangisi daha etkili olur bilemedim..

Her hafta kilo kaybı olmak zorunda mı acaba yani grup kuralı olarak değil genel olarak ben zaten zor veriyorum kiloyu 2 haftadır bi kaybim oldu ama bu hafta +1 kilo gördüm 2 gün kadar onu vereyim diye ugrastim 2 günüm boşa gitti şimdi 3 gün kaldı kendimi az çok biliyorum veremem sanırım bu hafta

Artı gelirsek takımı olumsuz etkileyebilir.Takım olarak belli bir yüzdenin altına inersek ceza var sanırım. Cherry Mom görünce yazar zaten. Ama kendimiz için de artı gelmezsek daha iyi olur. Hem koskoca 2 gün var önümüzde bence eksi gelebiliriz..

Ani bir kararla bugün sekersiz 21 güne başlıyorum.Belki eşlik etmek isteyen olur.. Zaman ne çabuk geçmiş Eylül'ün 7sinde dr kontrolüm var.O zamana kadar 67 kilo olmayı hayal etmiştim.3 ay olacak az bir zaman değil.
Biraz daha ciddiye almam gerek.

O artıyı verdim zaten canım ama moralim bozuldu cuma veriyorsun pazar artı geliyorsun ne can sıkıcı
Ben kendim için düşünüyorum rahatsizligimdan dolayı hizli kilo kaybın olmuyor benim keşke olsa ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…