- 31 Temmuz 2020
- 20.425
- 60.301
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.701
Etap hafta sayısı mı oluyor :)Nazar boncuğumuzu tüm tur boyunca koruduk tebriklerr 5. Takıımmmm ♥♥♥
Performans Uygulaması
43. TUR / YEDİNCİ HAFTA 4. TAKIM 679.Etap => %0,118 => 1.NOTA 680.Etap => ETAP BİRİNCİSİ=> NOTA SİLİNDİ 682.Etap => %0,163 => 1.NOTA 683.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 5. TAKIM BAŞARILI :nazar: 6. TAKIM BAŞARILI:nazar: 9. TAKIM BAŞARILI :nazar: 10.TAKIM 686.Etap => %-0,987...www.kadinlarkulubu.com
Evet canım :) 1 tur da 8 hafta yani 8 etaptan oluşuyor performans bu 8 etaplık kısımlar içinde ayrı ayrı hesaplanıyorEtap hafta sayısı mı oluyor :)
Oy canım benim yaDaha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
❤❤❤ Hem takımımızın başarısı hem de hedeflere hızlıca gideceğiz nasipseGüncel sporlarımız :)Eki Görüntüle 2677278
Cumaya sonn 2 günn haydiiii
yeni kızlarımız harikasınızzzhemen sporlara başladınız ♥♥♥ sizleride gruplara ekledim
A AKREPcgHedef60kgolmak seyrekyagmur groenline
Bence olur..Annem akşama yemeğe çağırdı bizi
Dün kabakları da aldırmıştım eşime
Sabah öğle detoks gibi yapio akşam protein alsam olurmu acaba
Yarın normal devam etsem bilemedim
Her hafta kilo kaybı olmak zorunda mı acaba yani grup kuralı olarak değil genel olarak ben zaten zor veriyorum kiloyu 2 haftadır bi kaybim oldu ama bu hafta +1 kilo gördüm 2 gün kadar onu vereyim diye ugrastim 2 günüm boşa gitti şimdi 3 gün kaldı kendimi az çok biliyorum veremem sanırım bu haftaBence olur..
Artı gelirsek takımı olumsuz etkileyebilir.Takım olarak belli bir yüzdenin altına inersek ceza var sanırım.Her hafta kilo kaybı olmak zorunda mı acaba yani grup kuralı olarak değil genel olarak ben zaten zor veriyorum kiloyu 2 haftadır bi kaybim oldu ama bu hafta +1 kilo gördüm 2 gün kadar onu vereyim diye ugrastim 2 günüm boşa gitti şimdi 3 gün kaldı kendimi az çok biliyorum veremem sanırım bu hafta
Günaydın cnm..Günaydın herkese
O artıyı verdim zaten canım ama moralim bozuldu cuma veriyorsun pazar artı geliyorsun ne can sıkıcıArtı gelirsek takımı olumsuz etkileyebilir.Takım olarak belli bir yüzdenin altına inersek ceza var sanırım.Cherry Mom görünce yazar zaten. Ama kendimiz için de artı gelmezsek daha iyi olur. Hem koskoca 2 gün var önümüzde bence eksi gelebiliriz..
Ani bir kararla bugün sekersiz 21 güne başlıyorum.Belki eşlik etmek isteyen olur.. Zaman ne çabuk geçmiş Eylül'ün 7sinde dr kontrolüm var.O zamana kadar 67 kilo olmayı hayal etmiştim.3 ay olacak az bir zaman değil.
Biraz daha ciddiye almam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?