- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.741
ooo walk gununu yakaladım sanırım. O zaman bgn bende bır yuruyuse cıkayım bugune yakısır.günaydınnn kızlarrr yürüyüşten geldikk oğlumla olabildiği kadar yürüdümm iştebugün wallkk günü
Kahvaltı yapıp geliyormmm hemen
kaptan sen harıka bırısın. Bazen dusunuyorumda ıykı bu takımdayım. ben her hafta kılo vermeyınce kendıme dert edınıyorum. her gun tartılıp gune + olunca sınırlı baslıyorum ama senın bu az olsun saglıklı olsun sozlerın benı cok motıve edıyor. Baska takımda olsam yapabilir miydim bilmiyorum. cıdden koca kadınım ama buraya eksı gelmedıgımde cok uzuluyorum ve cuma spor yapıp odem atarak eksı gelmek degıl sabah ılk uyandıgımda eksı olmak ıstıyorum. bazen ırademe kızıyorum. her gun ama her gun cok sacma gelecek belkı size ama meyveyle sınav yasıyorum. bu anteplı bırınde etı mahrum bırakmak gıbı bırsey. bazen esım bıle anlamıyor nasıl bu kadar duskun olabılırsın meyveye dıye. memleketten uzak olunca cok ozluyorum meyveyı sımdıde memlekette olunca kacırıyorum bazen sonrada kızıyorum kendıme. gecen dıyetısyen arkadasımla konustum bu kadar takmasan bu konuya aslında etılemeyecek belkı senı dedı. sonucta 5 degısım verıyoruz bız danısanlarımıza dedı. neyse bayada saglam doktum ıcımı. ama yoluna sokucam ıns kaptan.Kendini olumsuza odaklama canım ya
Ama tabiki her hafta kilo vereceğim diyede tükenme menünü tam hatırlamıyorum ama acaba o +1 ne olduda öyle geldi ve 2 3 gün gitmedi demekki bir yerde bir şey kaçtı buna baştan dikkat edersen hafta içinde de zorlanmazsın cuma cumartesi sanırım sıkıntı oldu menünde ??
Ben tam hatırlamıyorum ama bakabiliriz belkide tamamen sağlık sorunlarının getirdiği bir şeydir olabilir mi bilgim yok
Kilo verme konusunda hayır her hafta düzenli kilo vereceksiniz diye bir kural yok. Her hafta hedefiniz min 0,30 u bulmak buda haftalık 200 300 Gr gibi oluyor .. diyet ve spor yapan biri için aslında ideal zaten o yüzdn 0,30 belirlenmiş makul esasında. Kuralda 2 kere veremeyen uyarılıyor 3. Hafta veremeyen takımdan uzaklaştırılıyor :)
Ama senin sağlık problemlerin var bunuda baştan söyledin ve bende bilerk seni listeye aldım bu sende rahatlık yaratmasınama sadece genel moralin bozulmasın diye söylüyorum canım bil yeter ♥
❤Kendini olumsuza odaklama canım ya
Ama tabiki her hafta kilo vereceğim diyede tükenme menünü tam hatırlamıyorum ama acaba o +1 ne olduda öyle geldi ve 2 3 gün gitmedi demekki bir yerde bir şey kaçtı buna baştan dikkat edersen hafta içinde de zorlanmazsın cuma cumartesi sanırım sıkıntı oldu menünde ??
Ben tam hatırlamıyorum ama bakabiliriz belkide tamamen sağlık sorunlarının getirdiği bir şeydir olabilir mi bilgim yok
Kilo verme konusunda hayır her hafta düzenli kilo vereceksiniz diye bir kural yok. Her hafta hedefiniz min 0,30 u bulmak buda haftalık 200 300 Gr gibi oluyor .. diyet ve spor yapan biri için aslında ideal zaten o yüzdn 0,30 belirlenmiş makul esasında. Kuralda 2 kere veremeyen uyarılıyor 3. Hafta veremeyen takımdan uzaklaştırılıyor :)
Ama senin sağlık problemlerin var bunuda baştan söyledin ve bende bilerk seni listeye aldım bu sende rahatlık yaratmasınama sadece genel moralin bozulmasın diye söylüyorum canım bil yeter ♥
Nasıll yaaa. bu insanların bu tutumu beni cok ama cok geriyor. bu nasıl bır dusuncedır. bende bundan korkuyorum. Babam sureklı dısarda evde durmuyor cok sıkılıyor ve bu sekılde ınsanlara rastlar dıye korkuyorum.o ilac cok iyi geliyormus diye duydum gecen hafta annemin kuzeni kapti, hatta test negatif cikti ama tomografi pozitifti ona verdiler 60 yasinda kadin ama o ilacla cok iyi toparladi.
dun de baska bir kuzenimin tomografisi bozuk cikti bugun test yaptilar, sonuc cikinca goruruz ama muhtemelen o da pozitiftir...
yalniz cok canimi sikan seyler oldu benim bu surecte. annemler yazliktalar bir kac gunlugune dedemi ziyaret icin memlekete gideceklerdi bugun, dedemle birlikte yasayan kuzenim bugun teste gitti, ve arayip annemlere gelmeyin bizde durumlar karisik demedigi gibi, annemler olayi duydugunda ve gitmekten vazgectiginde "henuz hicbisey yok gelin siz" deyip anneme haberi veren kisiyle tartismalar vs yasanmis... bu haftasonu oglu hasta oldugu halde saklayip baska sehirdeki oglunu cagirmis torunlarimi ozledim diye, bu kadar cahil insanlarin hayatimda olmasina cok ofkeleniyorum... kimbilir kac kisiye daha yayildi 15 gune cikar kokusu...
Kolay gelsin takımımızın güzelleri gününüz çok güzel geçer umarım.
Balım çok yapıyorum da yazmayı unutuyorum hep ya toplu yazıyorum o nedenle.ecezzz nasılsın napıyosun. uzun zamanadır adam akıllı ugrayamadım ama spor lıstesını gordum sende bu hafta bıraz az yapmıssın
Kaptinim listeye almayı sizden sonra yapmaya karar verdim giren çıkan gelip selam verip kaçan çok oluyor ya o nedenle en güvenilir listeyi sizdeki sayıp sizinkini kopyalıyorum böyle daha düzenli oluyor.Cumaya yaklaşırken hedefleri hatırlayalım mı
yeni kızlar sizden de cuma günü alır listemize ekleriz
Bende iyi olup sporuma başlayaydım biBalım çok yapıyorum da yazmayı unutuyorum hep ya toplu yazıyorum o nedenle.
Spor salonunda hocalık yapıyorum ya o nedenle sürekli hareket halindeyiz. Bugün 2de zumba dersim vardı mesela ondan çıktım şuan dinleniyorum 5te özel dersim gelecek 1 saat onunla yapacağım bölgesel o bitecek akşam 7de pilates grup dersim başlayacak. Günde 2-3 derse girdiğim günlerim oluyor yani yiyorum da bol bol ama kilom aynı 52 53 git gel yapıyorum
ecez yaaa sen tek basına dev kadrosun. o kadar harekete normal almamak. antranor olmak lazım belkıde bizim iinde cozum bu olur belkıBalım çok yapıyorum da yazmayı unutuyorum hep ya toplu yazıyorum o nedenle.
Spor salonunda hocalık yapıyorum ya o nedenle sürekli hareket halindeyiz. Bugün 2de zumba dersim vardı mesela ondan çıktım şuan dinleniyorum 5te özel dersim gelecek 1 saat onunla yapacağım bölgesel o bitecek akşam 7de pilates grup dersim başlayacak. Günde 2-3 derse girdiğim günlerim oluyor yani yiyorum da bol bol ama kilom aynı 52 53 git gel yapıyorum
Biz olmayız bence ortim artı ben de gıdım gıdım veriyorumcuma günü hangi ikili 1.olacak dersiniz benim hiç bir fikrim yok
Ortaklar:))
@mavimli SaskinAnne @redsonja87 @Ozgenurrrr Calypso95 kirmizigitar 0zlem ayvacicegi @Suskunhanim U UmutluBen
iste sorun o adetliyken daha azcikiyordum adetim bitti 4 gun oluyir hala faxla cikiyorum tartida....Başka birşey ödem yapmış olabilir canım yorgunluk uykusuzluk fazla tuz .. vardır bir etkisi düzenli olarak 2 3 gün bir tartıda aynı kiloyu görmediğimiz müddetçe sıkıntı yok bozma moralini
ayyy bende karar veremedım ama ıcımden bır ses dıyorkı mavımlı ve saskınanne olacakcuma günü hangi ikili 1.olacak dersiniz benim hiç bir fikrim yok
Ortaklar:))
@mavimli SaskinAnne @redsonja87 @Ozgenurrrr Calypso95 kirmizigitar 0zlem ayvacicegi @Suskunhanim U UmutluBen
Canım sağol ama harikalık bir durum yok sadece empati yapıyorumkaptan sen harıka bırısın. Bazen dusunuyorumda ıykı bu takımdayım. ben her hafta kılo vermeyınce kendıme dert edınıyorum. her gun tartılıp gune + olunca sınırlı baslıyorum ama senın bu az olsun saglıklı olsun sozlerın benı cok motıve edıyor. Baska takımda olsam yapabilir miydim bilmiyorum. cıdden koca kadınım ama buraya eksı gelmedıgımde cok uzuluyorum ve cuma spor yapıp odem atarak eksı gelmek degıl sabah ılk uyandıgımda eksı olmak ıstıyorum. bazen ırademe kızıyorum. her gun ama her gun cok sacma gelecek belkı size ama meyveyle sınav yasıyorum. bu anteplı bırınde etı mahrum bırakmak gıbı bırsey. bazen esım bıle anlamıyor nasıl bu kadar duskun olabılırsın meyveye dıye. memleketten uzak olunca cok ozluyorum meyveyı sımdıde memlekette olunca kacırıyorum bazen sonrada kızıyorum kendıme. gecen dıyetısyen arkadasımla konustum bu kadar takmasan bu konuya aslında etılemeyecek belkı senı dedı. sonucta 5 degısım verıyoruz bız danısanlarımıza dedı. neyse bayada saglam doktum ıcımı. ama yoluna sokucam ıns kaptan.
Banaayyy bende karar veremedım ama ıcımden bır ses dıyorkı mavımlı ve saskınanne olacak
Herkes pek centilmen bu hafta yahuuu biride bizzzzz olcazzzzBiz olmayız bence ortim artı ben de gıdım gıdım veriyorum
O da olacak kuzuum yakındırBende iyi olup sporuma başlayaydım bihele Bi iyi olayım seni çok rahatsız edicem bence
Tmm canım ben son arkadaşlarıda ekleyeyim 1.sayfayaKaptinim listeye almayı sizden sonra yapmaya karar verdim giren çıkan gelip selam verip kaçan çok oluyor ya o nedenle en güvenilir listeyi sizdeki sayıp sizinkini kopyalıyorum böyle daha düzenli oluyor.
Zumbayı ne ara yaptırır oldun yaa kareografiyi nasıl ezberledn helalBalım çok yapıyorum da yazmayı unutuyorum hep ya toplu yazıyorum o nedenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?