Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam Hanimlar
Aksilik olmazsa ben geldım artık sanırım sonunda internet işini halletim gb. Hala kurulumda aksaklıklar yasıyorum ama olsun burayı bılgısayardan bıle okumak ayrı bır guzel. Bu hafta P90X'e de sonunda basladım. Cherry Mom kaptanım P90X ın kimi bolumlerı cardıo gb kımılerı kas calıstırmaya yonelık kaptan. o yuzden ben sana cardıp olanları cardıo seklınde bıldıreyım dıgerlerını bolgesel bıldıreyım kaptan olur mu.

kaptan sen harıka bırısın. Bazen dusunuyorumda ıykı bu takımdayım. ben her hafta kılo vermeyınce kendıme dert edınıyorum. her gun tartılıp gune + olunca sınırlı baslıyorum ama senın bu az olsun saglıklı olsun sozlerın benı cok motıve edıyor. Baska takımda olsam yapabilir miydim bilmiyorum. cıdden koca kadınım ama buraya eksı gelmedıgımde cok uzuluyorum ve cuma spor yapıp odem atarak eksı gelmek degıl sabah ılk uyandıgımda eksı olmak ıstıyorum. bazen ırademe kızıyorum. her gun ama her gun cok sacma gelecek belkı size ama meyveyle sınav yasıyorum. bu anteplı bırınde etı mahrum bırakmak gıbı bırsey. bazen esım bıle anlamıyor nasıl bu kadar duskun olabılırsın meyveye dıye. memleketten uzak olunca cok ozluyorum meyveyı sımdıde memlekette olunca kacırıyorum bazen sonrada kızıyorum kendıme. gecen dıyetısyen arkadasımla konustum bu kadar takmasan bu konuya aslında etılemeyecek belkı senı dedı. sonucta 5 degısım verıyoruz bız danısanlarımıza dedı. neyse bayada saglam doktum ıcımı. ama yoluna sokucam ıns kaptan.

Takıma elbette sorumluyuz ama ben rahatsizim kilo vermem zor bu bilindiği için eminim kilo veremesem de sıkıntı olmaz ama kendime olan sorumluluğum daha fazla. Herşeyden önce virüs malesef ki obez grubu daha çok vuruyor o olmasa ağrılarım için zayıflamam lazım ve bir gün kızıma yetememek onunla koşup oynayamamak beni korkuttuğu için en önemlisi de bir çocuk daha istiyorum (bugün istiyorum bir gün sonra cesaret gidiyor o ayri) bir sürü sebep var kilo vermem için. O yüzden bir günümü bile atlamak istemiyorum
Susamlı şekerler olurdu biz çocukken benim yaşım 37 olunca hatırlıyorum onlara benzeyen şeker gördüm Migros ta aldım ama yemedim cuma günü ödülüm olsun dedim öğlen ki kabak ziyafeti sebebi ile
O 1 kilo şişkinlik canım. Kullandığım ilacın biri yapıyor bol su ile gidiyor. Herhalde suyu az içtim. Normalde farkettiysen su ölçümü yazmam hiç çünkü tüp bebek zamanında alışkanlık yapmıştım gün de 2.5-3 lt assi içiyorum suyu o ara az oldu sanırım farkına varamadım

Nasıll yaaa. bu insanların bu tutumu beni cok ama cok geriyor. bu nasıl bır dusuncedır. bende bundan korkuyorum. Babam sureklı dısarda evde durmuyor cok sıkılıyor ve bu sekılde ınsanlara rastlar dıye korkuyorum.

ecezzz nasılsın napıyosun. uzun zamanadır adam akıllı ugrayamadım ama spor lıstesını gordum sende bu hafta bıraz az yapmıssın
Balım çok yapıyorum da yazmayı unutuyorum hep ya toplu yazıyorum o nedenle.

Spor salonunda hocalık yapıyorum ya o nedenle sürekli hareket halindeyiz. Bugün 2de zumba dersim vardı mesela ondan çıktım şuan dinleniyorum 5te özel dersim gelecek 1 saat onunla yapacağım bölgesel o bitecek akşam 7de pilates grup dersim başlayacak. Günde 2-3 derse girdiğim günlerim oluyor yani yiyorum da bol bol ama kilom aynı 52 53 git gel yapıyorum

Cumaya yaklaşırken hedefleri hatırlayalım mı
yeni kızlar sizden de cuma günü alır listemize ekleriz
Kaptinim listeye almayı sizden sonra yapmaya karar verdim giren çıkan gelip selam verip kaçan çok oluyor ya o nedenle en güvenilir listeyi sizdeki sayıp sizinkini kopyalıyorum böyle daha düzenli oluyor.

Bende iyi olup sporuma başlayaydım bi hele Bi iyi olayım seni çok rahatsız edicem bence

ecez yaaa sen tek basına dev kadrosun. o kadar harekete normal almamak. antranor olmak lazım belkıde bizim iinde cozum bu olur belkı

Başka birşey ödem yapmış olabilir canım yorgunluk uykusuzluk fazla tuz .. vardır bir etkisi düzenli olarak 2 3 gün bir tartıda aynı kiloyu görmediğimiz müddetçe sıkıntı yok bozma moralini
iste sorun o adetliyken daha azcikiyordum adetim bitti 4 gun oluyir hala faxla cikiyorum tartida....

yediklerim ortada tuz desem ben evde tuz bitse 1 ay fark etmembile ki.... canim sikildi cuma ne cikicak bakalim

Canım sağol ama harikalık bir durum yok sadece empati yapıyorum :) sonuçta bende o yollardan geçtim geçmeye devam ediyorum kilo vermenin ne zor şey oldugunu çok çok iyi biliyorum.
Burada gelip haydi hurma diyeti o bu diyip sizleri mezun edip sonra 1 hafta sonra geri görmek istemiyorum kilo verememek üzücü verdiğin kiloyu geri almak çok daha üzücü birşey biliyorum.. bir de sağlıklı değil artık bunuda kavradım kaslarımız değerli hepimiz yaşlanacağız çoğumuz orta yaşız şurada güçlü bacaklara kollara ihtiyacımız var sağlıksız diyetlerle birde niye onları eritelim değil mi
Ek olarak sizlere baskı yapıp diyet yaparken mutsuz olmanızı hiç ama hiç istemiyorum hedeflerinizde küçük olabilir 200 200 300 300 ilerleyebilirsiniz gözünüzde yüksek rakamlar olur ve onlara ulaşamazsınız kendinizi başarısız hissedersiniz.
Yeterki alışkanlıkları değiştirelim yeterki kafa yapımız şurada bir değişsin.. diyet değilde sağlıklı yaşam modunu seçelim diyet dediğimiz zaamn kendimizi baskılıyoruz diyet bitti haydiiii yemeklere dönüş ve 0 sporlu hayat bunları burada kapatırız inşallah
Senin meyve konusunda ise Karatay duysa çatlardı herhalde ben o kadının dediklerine baya güveniyorum kitaplarınıda okudum meyveye çok karşı o karşı ise bak var bir bildiği dikkat et :) eğer yenecekse bile günde 1 gündüz yenilmeli diyor meyvede şeker sonuçta porsiyon kontrolü yapmazsan diyetine çok zarar verir canım

Kaptinim listeye almayı sizden sonra yapmaya karar verdim giren çıkan gelip selam verip kaçan çok oluyor ya o nedenle en güvenilir listeyi sizdeki sayıp sizinkini kopyalıyorum böyle daha düzenli oluyor.
Tmm canım ben son arkadaşlarıda ekleyeyim 1.sayfaya

Zumbayı ne ara yaptırır oldun yaa kareografiyi nasıl ezberledn helal birşey dicem YouTube da neden hiç zumba videosu yok ya ben mi bulamadım hepsi 2 3 dakikalık videolar herkes çakallıkk mı yapmış ne tam video yok gibi yada ben denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…