- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.761
Tabi ben tekrar alt listeye girmezsem. Annem bu gidişle beni tombalak yapacakO da olacak kuzuum yakındır
Anneler yedirip içirmeye bayılıyor malesef verirsin yine de sen bi iyi ol daTabi ben tekrar alt listeye girmezsem. Annem bu gidişle beni tombalak yapacak
Ne zaman istersen canım düzenli yapınca faydasını çok görüyorsun burada İranlı bir bayana 10 günde 6 ders verdim kadın basen bölgesinden 4 cm incelmiş 6 ders ile. Yediklerine çok dikkat etmiyor 10 gün önce de 66.1 kiloydu ölçü aldığımız günde aynıydı ama bacaktan 4 cm daralmış. Düzenli yapınca güzel etki ediyor bölgesel egzersizler. :)Bende iyi olup sporuma başlayaydım bihele Bi iyi olayım seni çok rahatsız edicem bence
Valla öyle evde olsam yine 55lerde geziyor olurdum allahtan spordan para kazanıyoruz da fit kalıyoruz başka türlü imkansızecez yaaa sen tek basına dev kadrosun. o kadar harekete normal almamak. antranor olmak lazım belkıde bizim iinde cozum bu olur belkı
Çok sağol kaptanların en güzeliiiTmm canım ben son arkadaşlarıda ekleyeyim 1.sayfaya ✌
Başlangıç seviyesinde veriyorum kaptanım 5 şarkı var koreografi öğrenmeleri uzun sürüyor öğrencilerin o nedenle aynı şarkıyı sarıp sarıp çalıştırıyoruz. Eskiden zumba derslerine girmişliğim çoktu o koreografileri hatırladım çalışırken here to stay senorita falan orta tempolu şarkılarla yaptırıyorum bayılıyorlar tombiklerZumbayı ne ara yaptırır oldun yaa kareografiyi nasıl ezberledn helalbirşey dicem YouTube da neden hiç zumba videosu yok ya ben mi bulamadım hepsi 2 3 dakikalık videolar herkes çakallıkk mı yapmış ne tam video yok gibi yada ben denk gelmedim
Canım sıkıntının kaynagınıda bulmuşsun dikkat etmeye devam edersen sıkıntı olmayacaktır bence bu denli yediklerin ortada sonuçta cuma günü içinde elimizden geleni yapalım gerisi ne olursa olsun kim ne diyebilir❤
Takıma elbette sorumluyuz ama ben rahatsizim kilo vermem zor bu bilindiği için eminim kilo veremesem de sıkıntı olmaz ama kendime olan sorumluluğum daha fazla. Herşeyden önce virüs malesef ki obez grubu daha çok vuruyor o olmasa ağrılarım için zayıflamam lazım ve bir gün kızıma yetememek onunla koşup oynayamamak beni korkuttuğu için en önemlisi de bir çocuk daha istiyorum (bugün istiyorum bir gün sonra cesaret gidiyor o ayri) bir sürü sebep var kilo vermem için. O yüzden bir günümü bile atlamak istemiyorum
Susamlı şekerler olurdu biz çocukken benim yaşım 37 olunca hatırlıyorum onlara benzeyen şeker gördüm Migros ta aldım ama yemedim cuma günü ödülüm olsun dedim öğlen ki kabak ziyafeti sebebi ile
O 1 kilo şişkinlik canım. Kullandığım ilacın biri yapıyor bol su ile gidiyor. Herhalde suyu az içtim. Normalde farkettiysen su ölçümü yazmam hiç çünkü tüp bebek zamanında alışkanlık yapmıştım gün de 2.5-3 lt assi içiyorum suyu o ara az oldu sanırım farkına varamadım
Ben o 3 gün yapınca bile 1 cm incelme vardı biliyor musun? Sana verdiğim ölçüden 1 cm eksik ölçmüştüm sonrasında. Ama işte onunla kaldım. Şimdi bu haplar da eminim iyice şişirdi beni. Neyse yine yaparım ben inşallahNe zaman istersen canım düzenli yapınca faydasını çok görüyorsun burada İranlı bir bayana 10 günde 6 ders verdim kadın basen bölgesinden 4 cm incelmiş 6 ders ile. Yediklerine çok dikkat etmiyor 10 gün önce de 66.1 kiloydu ölçü aldığımız günde aynıydı ama bacaktan 4 cm daralmış. Düzenli yapınca güzel etki ediyor bölgesel egzersizler. :)
Kesinlikle. Bide ikna olmuyor. Hep az yedin diyor. Aslında yiyorum. Zorluyorum üzülmesin diye midemin kapasitesini zorluyorum ama o hâlâ memnun değil.Anneler yedirip içirmeye bayılıyor malesef verirsin yine de sen bi iyi ol da
Tombikler mi ahahahhahNe zaman istersen canım düzenli yapınca faydasını çok görüyorsun burada İranlı bir bayana 10 günde 6 ders verdim kadın basen bölgesinden 4 cm incelmiş 6 ders ile. Yediklerine çok dikkat etmiyor 10 gün önce de 66.1 kiloydu ölçü aldığımız günde aynıydı ama bacaktan 4 cm daralmış. Düzenli yapınca güzel etki ediyor bölgesel egzersizler. :)
Valla öyle evde olsam yine 55lerde geziyor olurdum allahtan spordan para kazanıyoruz da fit kalıyoruz başka türlü imkansız
Çok sağol kaptanların en güzeliii
Başlangıç seviyesinde veriyorum kaptanım 5 şarkı var koreografi öğrenmeleri uzun sürüyor öğrencilerin o nedenle aynı şarkıyı sarıp sarıp çalıştırıyoruz. Eskiden zumba derslerine girmişliğim çoktu o koreografileri hatırladım çalışırken here to stay senorita falan orta tempolu şarkılarla yaptırıyorum bayılıyorlar tombikler
YaaaaBen o 3 gün yapınca bile 1 cm incelme vardı biliyor musun? Sana verdiğim ölçüden 1 cm eksik ölçmüştüm sonrasında. Ama işte onunla kaldım. Şimdi bu haplar da eminim iyice şişirdi beni. Neyse yine yaparım ben inşallah
Kaçıyorum aslındaCanım sıkıntının kaynagınıda bulmuşsun dikkat etmeye devam edersen sıkıntı olmayacaktır bence bu denli yediklerin ortada sonuçta cuma günü içinde elimizden geleni yapalım gerisi ne olursa olsun kim ne diyebilir
Çocuk içinde Allah gönlüne göre versin ♥♥♥ bende şimdi 34 üm anca diyorm istersem 2.yi senin yaşlarında isterim yada istememm gibi şuan çok zor geliyor aslında senin kızın benimkinden de küçük ama sen kaçmıyorsun maşallah:)
bi 300 gr kadar ama sanki hergun artiyorNe kadar artı var ki ortim
kac yasinda kuzu?Kaçıyorum aslındadedim ya bir günüm diğerini tutmuyor ama benim bu zor oldu bu aralar da malesef problemler yaşıyorum fazla vakit kaybı olmadan denesem mi diyorum bazen diyorum aman bakamam diye bazen de ilerde sorarsa kardeşim neden yok diye. Kuzenini çok seviyor çünkü bazen de diyorum yine denerim olmazsa üzülürüm eskisi gibi hiç o havalara girmesem mi falan filan kafa karışık yani
ben de şekersiz geçirdim bir kare bitter çikolata yedim çok da zorlanmadim açıkçası. umarım sen de zorlanmamissindir canım bundan sonra şekersiz devam ederiz :)0zlem bugünü şekersiz geçirdim :) meyve olarak 2 hurma yedim sadece .Senin nasıldı cnm
normalde seker tuketiyomusunuz peki? diyet yaparken zaten seker tuketmiyoduk diye biliyodum0zlem bugünü şekersiz geçirdim :) meyve olarak 2 hurma yedim sadece .Senin nasıldı cnm
ben de şekersiz geçirdim bir kare bitter çikolata yedim çok da zorlanmadim açıkçası. umarım sen de zorlanmamissindir canım bundan sonra şekersiz devam ederiz :)
normalde seker tuketiyomusunuz peki? diyet yaparken zaten seker tuketmiyoduk diye biliyodum
ben diet oncesi de zaten ara sira yedigim tatli disinda seker kullanmiyordum. 1 aydir da rafine seker girmedi agzima:) meyve dahi yemiyorum dogru durust. beyaz un zaten 1 aydir hic kullanmadim. corbalara bile koyacagim bir kasik unu tam bugday kullaniyorum. ama diyet yaparken hepimiz boyle yapiyoruz saniyordum:)Aslında basit karbonhidratı azaltmak olarak bakıyorum olaya :) beyaz ekmek yerine en azından kepekli ekmek ya da sütlü çikolata yerine bitter yemek gibi
Siz nasıl besleniyosunuz :) ilave sofra şekerini çıkartabildiniz mi
ben diet oncesi de zaten ara sira yedigim tatli disinda seker kullanmiyordum. 1 aydir da rafine seker girmedi agzima:) meyve dahi yemiyorum dogru durust. beyaz un zaten 1 aydir hic kullanmadim. corbalara bile koyacagim bir kasik unu tam bugday kullaniyorum. ama diyet yaparken hepimiz boyle yapiyoruz saniyordum:)
İnsülin direnciniz kaç ? Benim 2.76 ydi kırdım kurtuldum şükürMetformin içerikli ilaç alıyorum insulin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?