Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende iyi olup sporuma başlayaydım bi hele Bi iyi olayım seni çok rahatsız edicem bence
Ne zaman istersen canım düzenli yapınca faydasını çok görüyorsun burada İranlı bir bayana 10 günde 6 ders verdim kadın basen bölgesinden 4 cm incelmiş 6 ders ile. Yediklerine çok dikkat etmiyor 10 gün önce de 66.1 kiloydu ölçü aldığımız günde aynıydı ama bacaktan 4 cm daralmış. Düzenli yapınca güzel etki ediyor bölgesel egzersizler. :)
ecez yaaa sen tek basına dev kadrosun. o kadar harekete normal almamak. antranor olmak lazım belkıde bizim iinde cozum bu olur belkı
Valla öyle evde olsam yine 55lerde geziyor olurdum allahtan spordan para kazanıyoruz da fit kalıyoruz başka türlü imkansız
Tmm canım ben son arkadaşlarıda ekleyeyim 1.sayfaya ✌
Çok sağol kaptanların en güzeliii
Başlangıç seviyesinde veriyorum kaptanım 5 şarkı var koreografi öğrenmeleri uzun sürüyor öğrencilerin o nedenle aynı şarkıyı sarıp sarıp çalıştırıyoruz. Eskiden zumba derslerine girmişliğim çoktu o koreografileri hatırladım çalışırken here to stay senorita falan orta tempolu şarkılarla yaptırıyorum bayılıyorlar tombikler

Canım sıkıntının kaynagınıda bulmuşsun dikkat etmeye devam edersen sıkıntı olmayacaktır bence bu denli yediklerin ortada sonuçta cuma günü içinde elimizden geleni yapalım gerisi ne olursa olsun kim ne diyebilir
Çocuk içinde Allah gönlüne göre versin bende şimdi 34 üm anca diyorm istersem 2.yi senin yaşlarında isterim yada istememm gibi şuan çok zor geliyor aslında senin kızın benimkinden de küçük ama sen kaçmıyorsun maşallah :)

Ben o 3 gün yapınca bile 1 cm incelme vardı biliyor musun? Sana verdiğim ölçüden 1 cm eksik ölçmüştüm sonrasında. Ama işte onunla kaldım. Şimdi bu haplar da eminim iyice şişirdi beni. Neyse yine yaparım ben inşallah

Tombikler mi ahahahhah
Yaaaa EceZ Ben de istiyorum o zaman bi program

Kaçıyorum aslında dedim ya bir günüm diğerini tutmuyor ama benim bu zor oldu bu aralar da malesef problemler yaşıyorum fazla vakit kaybı olmadan denesem mi diyorum bazen diyorum aman bakamam diye bazen de ilerde sorarsa kardeşim neden yok diye. Kuzenini çok seviyor çünkü bazen de diyorum yine denerim olmazsa üzülürüm eskisi gibi hiç o havalara girmesem mi falan filan kafa karışık yani

kac yasinda kuzu?

ben 15 yasimdan beri diyorum ki:) ya pespese iki cocuk yaparim ya da tek cocukla kalirim ilkini dogurdum daha 1 yasina gelmeden ikinciyi istedim ama doktor o donem izin vermemisti. sonra o izin verdi 2 yasina kdar en azindan hamilenkalayim istedim ama kismet olmadi. simdi 3 yasina girmek uzere oglum, %90 tek cocuk olarak kalicak mesela. kucukken yapmis olsaydim simdi aradan ciksaydi aahane olacakti. ama simdiden sonra yani 10 yasina filn gelince rahat batip bi tane daha yapasim gelirse bilmem ama hiiiiicccc niyetim yok...

ben iki kardesim benden 15 ay buyuk abim var, esim tek cocuk. yani kardes iyi guzel tabi de bakiyorum esime olmasa da olur hele gunumuz sartlarinda maddi manevi cocuga yetebilme kismi var...

normalde seker tuketiyomusunuz peki? diyet yaparken zaten seker tuketmiyoduk diye biliyodum

Aslında basit karbonhidratı azaltmak olarak bakıyorum olaya :) beyaz ekmek yerine en azından kepekli ekmek ya da sütlü çikolata yerine bitter yemek gibi

Siz nasıl besleniyosunuz :) ilave sofra şekerini çıkartabildiniz mi

ben diet oncesi de zaten ara sira yedigim tatli disinda seker kullanmiyordum. 1 aydir da rafine seker girmedi agzima:) meyve dahi yemiyorum dogru durust. beyaz un zaten 1 aydir hic kullanmadim. corbalara bile koyacagim bir kasik unu tam bugday kullaniyorum. ama diyet yaparken hepimiz boyle yapiyoruz saniyordum:)

Tebrikler o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…