- 10 Mayıs 2018
- 1.183
- 3.096
- 83
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.961
ben bunu nasil kaldiracagimiBen de bir şey sorayım. Bazılarının profilinde başlangıç kilo vs yazıyor. Başlangıç kilom, boyum, olması gereken kilo ağırlığı vs şeklinde. Ben de çıkmıyor o, onu nasıl yaptınız acaba?
Ama sende şu an zaten gözükmüyor ki..ben bunu nasil kaldiracagimi
merak ediyorum:) sne nasil koyacagini mi
o da cok ilginc sun gorunuyordu bugun nolmus gitmis anlmadim:)Ama sende şu an zaten gözükmüyor ki..
Şu an tekrar geri geldio da cok ilginc sun gorunuyordu bugun nolmus gitmis anlmadim:)
ya kuzu bisi dicem tartindan olabilir mi? benim tarti mesela her defasinda farkli olcuyo, hele ilk ciktigimda asla dogru olmuyo mutlaka bir kilo fazla cikariyor. ben bu kilo takibinden de hic emin degilim o yuzden iste ama gelisi guzel bir hesap oluyor elimde. tartinin yerini 1 cm kaydirsam olcu bambaska cikiyor. seninki de oyle olabilir miYa inanamiyotum inanamadim ve moralim cok bozuldu. Normalde hafta boyu 54 lu kilolardayim ama bu sabah tartiya ciktim 55.1. Adetime 5 gun kaldi ondan midir nolursunuz ondan deyin. Gecen cuma bildirim yapmadim ama pazartesi 54.2 tartildim gecen Carsamba 54. 4 dum. Hayir hafta boyu tum yediklerimi tartiya koysam 900 gr etmes. Off ya off mehter takimi gibi 2 gidip 3 donuyorum.
Gecen hafta: 54.5
Bu hafta :55.1
Aradaki fark : +600 gr
Cherry Mom EceZ
Cnm vk 25 üstü olunca gözüküyor diye biliyorum o yazıyı.Şu an tekrar geri geldiben boyumu vs de girdim aslında ama şu göstergeler dışındaki o yazılı kısım çıkmıyor işte. Hayırlısı...
bende oyle yaptim, acaba cok siskoyum diye mi benimkini gosteriyoŞu an tekrar geri geldiben boyumu vs de girdim aslında ama şu göstergeler dışındaki o yazılı kısım çıkmıyor işte. Hayırlısı...
aha bak dedim:) ben siskoyum diyr gosteriyomusCnm vk 25 üstü olunca gözüküyor diye biliyorum o yazıyı.
Merhaba herkese tartı resmini nasıl paylaşıyoruz acaba. şuan işyerindeyim bilgisayardan yazıyorum. yalnız telefondan denedim dosya yükle diyorum olmuyor.
Yok bir kac kez tekrar baktim anlamadim ne oldu. Hadi gecen hafta farkli tarti kullandim ondan desem onceki hafta bu tartida 54.5 cikiyordum. Bilemedim. Cuma laneti var gibi hafta ici farkli Cuma farkliya kuzu bisi dicem tartindan olabilir mi? benim tarti mesela her defasinda farkli olcuyo, hele ilk ciktigimda asla dogru olmuyo mutlaka bir kilo fazla cikariyor. ben bu kilo takibinden de hic emin degilim o yuzden iste ama gelisi guzel bir hesap oluyor elimde. tartinin yerini 1 cm kaydirsam olcu bambaska cikiyor. seninki de oyle olabilir mi
GünaydınGünaydın kızlar ♥
2 gündür çok yoğundum, eve gelir gelmez uyudum. Çok aktif olamadım o yüzden. Ben haftasonunu ailemin yanında geçirmek için İzmir’e kaçar. Tabii ki gitmeden önce tartıldım. Ve sonucu paylaşmanın haklı gururu
Geçen hafta kilo 54.4
Bu hafta kilo 53.5
Cuma hedef kilo 53.1 olsun
Oran %1,6544
Cherry Mom EceZ
Canım geçmiş olsunGünaydın Kızlar,
Şükür ki biraz burnum gözüm durcak gibi yazın ortasında ilkkez grip oldum unutmam bunu :)
Kilo vermiş gözüküyorum ödemlerim vardı biraz indi. Limonlu sular mı iyi geldi yoksa eskiden 3000 cal larda beslenirken 1.500 e çekmek mi düşürdü bilemedim. Bu hafta pazartesi katıldım Cumartesi dikkat etmeye başlamıştım alışmaya calışma haftası gibi oldu daha iyi olacak.
Cumartesi kilom : 78,8 di
Bugün ki tartı: 77,7 oldu (-1.100)
Verilen kilo oranım :1,39593909
Haftaya hedefim : 76,8
Cherry Mom EceZ
Eki Görüntüle 2678236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?