- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.941
Teşekkür ederim ozlemcimKolay gelsin canım hayırlısı olsun..
Kesinlikle buna inanıyorum,biri bitse elbette diğeri başlayacak ve bunlarla,bunlardan çıkarılan derslerle olgunlasiyor insan. En güzelini yapıyorsunuzhakjinizda hayirlisi olsun canim. kendin icin en iyi olani sen bilirsin nasil huzurlu olacaksan oyle yasa.
bu hayatta her evlilik birseyle sinaniyor, kimi para kimi koca, kimi saglik kimi cocuk, kimi kayinvalide kimi kardes... herkes basindakini en kotusu saniyor ama emin ol hayatlar cok baska.... benim en buyuk tahammul sebebimve en guzeli yok saymak.... ne dedi ne yapti ne gordu ne anlatti umrumda bile degil, ne sinirleniyorum ne mutlu oluyorum. sadece olduklari gibi kabullendim duymuyorum gormuyorum elestirmiyorum davranislarini. tavsiye ederim.
Allah yardımcın olsun canim
canım bı gelişme var mı, şimdi nasılsın?Kızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
Aslan ortim beeeBurayada alıntılayalımda takım spor görsün:))) helal sanaa
Çok geçmiş olsun umarım yoktur öyle birşey normal üşütmede olabilir artık akşamları faaln serinledi havalar .. dinlenmeye çalış canım iyi akşamlarBugünlük mazur görün beni menümü paylaşmim çok saçma şeyler yedim eşim hazırladığı için.. Çok fena grip oldum başım çatlıyor burnum durmuyor.
Bi yandan covid den korkuyorum bikaç gündür az halsizlik vardı. çok az da öksürük. Öksürük geçti bakalım nolcak.
Yarın sabah tartımı paylaşabilirsem paylaşacağım.
hersey iyi olacak guzel olacak icini ferah tut sen. ne oldu bugun de kotu hissediyosun kendini?Kızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
bosver sen benim hikayemi positive odaklan. hayirlisini dileYaa senin hikayen o kadar mi kötü canım. Ben çok istiyorum bi yandan korkuyorum tabi
çok güzel bişey ya
Canımm inşallah geçecek bu günler de
Dosya ekle kısmına tıklayıp, resimi seçip sonra cevapla kısmına tıklamanız yeterli..Merhaba herkese tartı resmini nasıl paylaşıyoruz acaba. şuan işyerindeyim bilgisayardan yazıyorum. yalnız telefondan denedim dosya yükle diyorum olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?