Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim ozlemcim
Kesinlikle buna inanıyorum,biri bitse elbette diğeri başlayacak ve bunlarla,bunlardan çıkarılan derslerle olgunlasiyor insan. En güzelini yapıyorsunuz ben sadece aynı evin içinde daha fazla umursamadan duramadim
Allah yardımcın olsun canim
Kızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
canım bı gelişme var mı, şimdi nasılsın?
Burayada alıntılayalımda takım spor görsün :))) helal sanaa
Aslan ortim beee U UmutluBen

Bugünlük mazur görün beni menümü paylaşmim çok saçma şeyler yedim eşim hazırladığı için.. Çok fena grip oldum başım çatlıyor burnum durmuyor.
Bi yandan covid den korkuyorum bikaç gündür az halsizlik vardı. çok az da öksürük. Öksürük geçti bakalım nolcak.
Yarın sabah tartımı paylaşabilirsem paylaşacağım.

Çok geçmiş olsun umarım yoktur öyle birşey normal üşütmede olabilir artık akşamları faaln serinledi havalar .. dinlenmeye çalış canım iyi akşamlar

Yarının tablosu hazır kızlar güzel eksilerle dolduralım inşallah ♥ ekibimize derece yakışır ✌

**Kilo bildirimi yaparken
Güncel kilo : ..
Cuma hedef kilo : ...

Cherry Mom EceZ demenizz önemle rica olunur kilolar arasında kayboluyor sonra bildirimler

***5.Takım 688. Etap ***

Suskunhanim(54,9/ ( izne ayrılmak istiyor 2020 yılı 1.izin hakkı )
0zlem (73,3/)
Calypso95 (68,6/
UmutluBen(76.6/)
Ozgenurrrr (63,8/
redsonja87 (54,4/
SaskinAnne (82/
kirmizigitar (66,4/
mavimli (83,3/
ayvacicegi(55,9/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
EceZ ( 53.1/) mezun üye hedef kg 52
ayvacicegi( 56.3/55,9/0,4/0,71 ) 668.etapta 52,4 kg ile izne ayrılan üye
Fancynancy (85,9/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (81,8/ sabit)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Asya2600 (62,0/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (66/) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
03.02.20 izin tar. hedef 65

Amor-a (55.1/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
ereeves (70/ ) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 70 hedef kg 60
AKREPcg (81/ ) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
seyrekyagmur ( 78,8/ )yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63
amatordiyetci ( 73,5/ ) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kilo 73,5 hedef kg 54

Son düzenleme:
Cherry Mom sayın kaptaniçem bugüne kadar verdiğiniz emekleriniz için çok teşekkür ederim ama seninde dediğin gibi benm dengem yok Bi anda kilo alıyorum sonra versem de size zararım dokunacak alt grupta menü bildirimi dışında bir şey yapamıyorum üst grupta olmam sakıncalı dönem başlıyor benim yoğunluk var telaşlarım artıyor ben izninizle ayrılmak istiyorum. Hepinize çook çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin Mehfam Cherry Mom C Cagrihilal1 EceZ ve diğerleri

yarin kac kg gelecek bakalim. Umarim fazla olmaz ama bugun kotuydu benim menu maalesef mozaik pasta yedigim icin aksam yemedim.

Günaydın kızlar
2 gündür çok yoğundum, eve gelir gelmez uyudum. Çok aktif olamadım o yüzden. Ben haftasonunu ailemin yanında geçirmek için İzmir’e kaçar. Tabii ki gitmeden önce tartıldım. Ve sonucu paylaşmanın haklı gururu
Geçen hafta kilo 54.4
Bu hafta kilo 53.5
Cuma hedef kilo 53.1 olsun
Oran %1,6544

Cherry Mom EceZ

Eklentiler

• C7B344F8-556E-4958-B3F0-AEDFFCDCFD8E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 26
Ben de bir şey sorayım. Bazılarının profilinde başlangıç kilo vs yazıyor. Başlangıç kilom, boyum, olması gereken kilo ağırlığı vs şeklinde. Ben de çıkmıyor o, onu nasıl yaptınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…