- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.141
kac kilo verdin toplamda kuzu? ben 1 ayda bel ve kalcadan 5 cm incelmisim 3,6 kilo ileBel 83 - 77
Göğüs 100 - 95
Kol 31- 30
üst bacak 62 - 60
Alt bacak 40 - 41 sonu 42 basi
basenim 111 - 106
Alt Karin 98- 94
Günaydın herkese yeni sonuclarımı oaylasıyor ve spor yapmaya kacıyorum
Hatalı olcum olmasın dıye 3 kere olctum. ben sonuctan baya memnunun heleki belden 6 cm ıncelme harıka birsey alt basağım harıc her yerım ıncelmıs ama ben sıkılasmayı hısedıyorum aslında sıkılasma degılde kas kutlesını ust bacagımda ozellıkle ust bacagıma dokununca artık yumusaklık degıl sert bır kutle hısedıyorum bunu baya sevıyorumm
Ooo baya incelmişsin cnm maşallahkac kilo verdin toplamda kuzu? ben 1 ayda bel ve kalcadan 5 cm incelmisim 3,6 kilo ile
ic bacak dis bacak hatirlamiyorum. ama bel 82-77 kalca 112-107 olmus
Boğaz agrım muhtemelen soğuk sudan oldu iyiyim çünkü
İnşallah geçer cnm. Tabiki kontrol etmek lazımBoğaz agrım muhtemelen soğuk sudan oldu iyiyim çünkü
Yinede kendimi dinlerim bugün herhangi bir aksilik olursa giderim tedbirli davranmakta her daim fayda var
Mehfam sen nasılsın canim
Günaydın cnm. Nasılsın, açtın demi sen iş yerini?Günaydın kızlar
Özür dilerim canım geçmiş olsunSimit yemedim ki ben
Yağsız gevrek galeta yani
Pideyi de mecbur kaldım yemek yapamadım migrenin tuttu eşim dışardan söyledi 1 dilimi avuç ici kadar
Ooo süpeerr vallaa tebriklerrkac kilo verdin toplamda kuzu? ben 1 ayda bel ve kalcadan 5 cm incelmisim 3,6 kilo ile
ic bacak dis bacak hatirlamiyorum. ama bel 82-77 kalca 112-107 olmus
AA nohutun ishal yapabileceğini ilk kez duyuyorum şaşırdım neyse öğrenmiş oldun dikkat edersin tatlım bundan sonra :/Kızlar dün akşam haşlanmış nohut yemiştim sonra bir şişkinlik oldu sonra ishal olduhassasiyetim var galiba leblebi ya da haşlanmış mercimekte bişey olmuyo ama yaa çok üzgünüm yemeseydm keşke
Eline sağlık canım21-28 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
0zlem
fancynancy
Calypso95 ☑
@Ozgenurrrr
@Sibal57 ☑
SaskinAnne ☑
@UmutluBen ☑
@Amor-a
@mavimli ☑
@redsonja87 ☑
kirmizigitar ☑
@ayvacicegi ☑
@ereeves
seyrekyagmur ☑
Hedef60kgolmak ☑
@AKREPcg ☑
Tm cnm. Yarına ayarlayımEline sağlık canım ♥
Dün demedim ama çok devamsız oldufancynancy de çıkaralım dün kg bildirimde yapmadı çünkü kendini hazır hissettiğinde döner nasılsa ekleriz
Sağol kuzum bugün iyi olmana çok sevindimTm cnm. Yarına ayarlayım
Çok şükür kuzum. Bu günleri gösterdi Rabbim. Zorda kalan hastalara yardım etsin Allah.Sağol kuzum bugün iyi olmana çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?