- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.813
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.161
Aminnn canımÇok şükür kuzum. Bu günleri gösterdi Rabbim. Zorda kalan hastalara yardım etsin Allah.
Boğaz agrım muhtemelen soğuk sudan oldu iyiyim çünkü
Yinede kendimi dinlerim bugün herhangi bir aksilik olursa giderim tedbirli davranmakta her daim fayda var
Mehfam sen nasılsın canim
Sen örnek olursun cnm onlara. Belki bişeyler değişir sayendeAy sonu eşimin köyüne gideceğiz kızlar hiç mi hiç istemiyorm köy sonuçta eve giren çıkan belli olmuyor köylerde kimse maske takmıyor hadi burda oğlumu kendi evimde tutabiliyorum ama orda istediği eve o da giriyor çıkıyor öyle görüyor sonuçta çocuk çok endişeliyim ve eşim laf anlamıyorşurada kaldı 1 hafta devamlı birşey olsa da gitmesek diyorum aslında oluyorda ama adam pes etmiyor
Aynen baklagil nadir yiyodum zaten farketmemiştm önceden ama emin oldm dün.En azından bağırsak floram düzelene kadar yemesem iyi olcak leblebi ve mercimek dışıAA nohutun ishal yapabileceğini ilk kez duyuyorum şaşırdım neyse öğrenmiş oldun dikkat edersin tatlım bundan sonra :/
Ooo baya incelmişsin cnm maşallah
Ooo süpeerr vallaa tebriklerr
ne yazikki kucuk yerlerde duzen oyle isliyor. zaren vakalarin buyuk sehirlerden kucuk sehirlere cok yayilmasinin sebebi de bu. bizim koyde de bahcede oturup opusmedikleri icin herkes kendini cok tedbirli saniyor. ustelik vaka cikti hepsi de pozitif kisiyle temaslilar ama henuz bir kac gun oldu kimse hasta olmadigi icin "bize gecmedi bisi yok" diyolar. benim de haftaya annemler gidicek koye cok endiseliyim acikcasi... cok iyi anliyorum kaygini bu yuzden. sen olabildigince mesafeni koru mumkunse cocugu alip gezdirmeye cikart surekli en azindan ev ortaminda bulunmaktan iyidir.Ay sonu eşimin köyüne gideceğiz kızlar hiç mi hiç istemiyorm köy sonuçta eve giren çıkan belli olmuyor köylerde kimse maske takmıyor hadi burda oğlumu kendi evimde tutabiliyorum ama orda istediği eve o da giriyor çıkıyor öyle görüyor sonuçta çocuk çok endişeliyim ve eşim laf anlamıyorşurada kaldı 1 hafta devamlı birşey olsa da gitmesek diyorum aslında oluyorda ama adam pes etmiyor
Aynen öyle canım bakalım ne yapacağız herkes çok meraklıdır dışarıdan gelene umarım peşimi bırakırlarsagolun kizlar daha cok yolum var ama 5 cm epey motive etti
ne yazikki kucuk yerlerde duzen oyle isliyor. zaren vakalarin buyuk sehirlerden kucuk sehirlere cok yayilmasinin sebebi de bu. bizim koyde de bahcede oturup opusmedikleri icin herkes kendini cok tedbirli saniyor. ustelik vaka cikti hepsi de pozitif kisiyle temaslilar ama henuz bir kac gun oldu kimse hasta olmadigi icin "bize gecmedi bisi yok" diyolar. benim de haftaya annemler gidicek koye cok endiseliyim acikcasi... cok iyi anliyorum kaygini bu yuzden. sen olabildigince mesafeni koru mumkunse cocugu alip gezdirmeye cikart surekli en azindan ev ortaminda bulunmaktan iyidir.
Hiç sanmıyorumSen örnek olursun cnm onlara. Belki bişeyler değişir sayende
Aynen öyle canım bakalım ne yapacağız herkes çok meraklıdır dışarıdan gelene umarım peşimi bırakırlareşime açıkca dedim gidelim yaa uyuz gelin olur çıkarım görürsün
Hadi ya o zmn ne yapılır bilmiyorum ki. Çok mu incelerlerHiç sanmıyorumKaradenizliler beni dinlemez
Aynen öyle canım bakalım ne yapacağız herkes çok meraklıdır dışarıdan gelene umarım peşimi bırakırlareşime açıkca dedim gidelim yaa uyuz gelin olur çıkarım görürsün
Evet meraklıdırlar dışarıdan gelen insanı bırakmazlar :) bakalım umarım gitmeyiz gidersekte bir sakatlık çıkmadan döneriz inşallahHadi ya o zmn ne yapılır bilmiyorum ki. Çok mu incelerler
:))))) Artık ne yaptıysan insanlaraaaay evet bi de burnu buyuk gelin oluyosun bana da esimin sulalesi sosyete gelin diyo
vala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum:))))) Artık ne yaptıysan insanlaraaa
Havala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum
aynen oyle sosyetelikten kasit buHahepimiz sosyetiğizz
aynen oyle sosyetelikten kasit bu
kayinvalidem in dune kadar camasir makinasi bile yoktu. kayinpeder "benim annem camasiri derede yikardi" dedigi icin.esim annesine camasir makinasi aldi da azicik medeniyet gorduler. simdi bu kafaya evinde kurutmali camasir makinasi, bulasik makinasi, robot supuegesi olan bir gelin sosyete gelmez de ne gelir
Aaa çok değişikmiş canımHa dip not varda ne oluyor gidince bunları bana kullandırtmıyorellesem tozunu alıyor Allah'ım beni ne imtihanlar bekliyor yarabiimmm
Evet öyledir kendi kızınada öyleAaa çok değişikmiş canım ☹
Insallah bakalim bugun az yiyecegim. Yarina biraz toparlar. Tasinma ay sonu o zamana kadar gene iyi kotu evde kendi duzenimdeyim.Canım yapar çünkü normalde senin menülerde bu tarz şeyler yok hep az yiyorsun o yüzden vücut bunları löp diye yağa çeviriyor nimetten sayıyor yani birde karbonhidrat malum ekstra su tutuyor bünyede geçici etkiside var tabi hepsi kilo değil ertesi sabah tartı olması kötü olmuş bacağına sıkmışın :) ama dediğin gibi düzenin kurulsun halledersin zaten
Yok benim kayınvalidemin köy evinde beyaz cam ocak var bende yokklima var bende yok LED'li cam fayans var bende yok allahımmm herşey dozunda Güzel işte ne senin ki ne benimki
cok ilgincmis o daHa dip not varda ne oluyor gidince bunları bana kullandırtmıyorellesem tozunu alıyor Allah'ım beni ne imtihanlar bekliyor yarabiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?