Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Boğaz agrım muhtemelen soğuk sudan oldu iyiyim çünkü
Yinede kendimi dinlerim bugün herhangi bir aksilik olursa giderim tedbirli davranmakta her daim fayda var
Mehfam sen nasılsın canim

kuzu bende kronik faranjit var ogretmenlik hediyesi:) yaz kis asla dolaptan cikan bisi yiyemem. gecen hafta bir iki kasik dondurma yedim 3 gun boyunca burun akintisi ve bogaz agrisi yasadjm, gecen hafta esimin sinavi filan sokaklardaydik bir kac saat virus mu kaptim diye panikledjm bile ama gecti hemen. senin de oyledir muhtemelen

Sen örnek olursun cnm onlara. Belki bişeyler değişir sayende

Aynen baklag
AA nohutun ishal yapabileceğini ilk kez duyuyorum şaşırdım neyse öğrenmiş oldun dikkat edersin tatlım bundan sonra :/
Aynen baklagil nadir yiyodum zaten farketmemiştm önceden ama emin oldm dün.En azından bağırsak floram düzelene kadar yemesem iyi olcak leblebi ve mercimek dışı

Ooo baya incelmişsin cnm maşallah
Ooo süpeerr vallaa tebriklerr

sagolun kizlar daha cok yolum var ama 5 cm epey motive etti
ne yazikki kucuk yerlerde duzen oyle isliyor. zaren vakalarin buyuk sehirlerden kucuk sehirlere cok yayilmasinin sebebi de bu. bizim koyde de bahcede oturup opusmedikleri icin herkes kendini cok tedbirli saniyor. ustelik vaka cikti hepsi de pozitif kisiyle temaslilar ama henuz bir kac gun oldu kimse hasta olmadigi icin "bize gecmedi bisi yok" diyolar. benim de haftaya annemler gidicek koye cok endiseliyim acikcasi... cok iyi anliyorum kaygini bu yuzden. sen olabildigince mesafeni koru mumkunse cocugu alip gezdirmeye cikart surekli en azindan ev ortaminda bulunmaktan iyidir.

Aynen öyle canım bakalım ne yapacağız herkes çok meraklıdır dışarıdan gelene umarım peşimi bırakırlar eşime açıkca dedim gidelim yaa uyuz gelin olur çıkarım görürsün

Ha hepimiz sosyetiğizz
aynen oyle sosyetelikten kasit bu

kayinvalidem in dune kadar camasir makinasi bile yoktu. kayinpeder "benim annem camasiri derede yikardi" dedigi icin.esim annesine camasir makinasi aldi da azicik medeniyet gorduler. simdi bu kafaya evinde kurutmali camasir makinasi, bulasik makinasi, robot supuegesi olan bir gelin sosyete gelmez de ne gelir

Yok benim kayınvalidemin köy evinde beyaz cam ocak var bende yok klima var bende yok LED'li cam fayans var bende yok allahımmm herşey dozunda Güzel işte ne senin ki ne benimki

Insallah bakalim bugun az yiyecegim. Yarina biraz toparlar. Tasinma ay sonu o zamana kadar gene iyi kotu evde kendi duzenimdeyim.

Yok benim kayınvalidemin köy evinde beyaz cam ocak var bende yok klima var bende yok LED'li cam fayans var bende yok allahımmm herşey dozunda Güzel işte ne senin ki ne benimki
Ha dip not varda ne oluyor gidince bunları bana kullandırtmıyor ellesem tozunu alıyor Allah'ım beni ne imtihanlar bekliyor yarabiimmm
cok ilgincmis o da

allahim su dengesizlerden tum bekarlari koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…