Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç birini yemiyorum desem
Dun sadece lokum yedim
Ara öğünde arada dondurma yiyorum
kuzu yanlis anlama ama, makarna tost filan yiyorsun arada goruyorum menulerinde. bunlar beyaz undan yapilan makarna ve ekmek ise onlar yapiyor olabilir. yani tamamen beyaz unu sifirlamalisin. yani oyle bir sifirlamak ki ben bir tencere corbaya atacagim 1 yk unu bile tam tahil kullaniyorum tamamen cikarttim hayatimdan beyaz unu.makarna stoklarimi bile kepekli tam bugday filan yaptim.

dondurmadan olacagini sanmiyorum, bende tuketiyorum ara sira cunku. ama gecen hafta esim yapmak zorunda kalmisti yemegi, hazir manti yapmisti, ben baya zorlandim onu atana kadar mesela. senin de oyle olabilir sorunun

Incir uyutmasini babannem yapardi, her ne kadar bazi yoreler icin masterchef'lik de olsa aslinda geleneksel bir tatli ve cok hafif gercekten :)
Simdi ortaklik geregi biraz yorum yapayim
Belki yaninda ceviz vb eklersen (hatta tatlinin icine de olur) daha dengeli ara ogun olur, sadece tatli degil de.. Genelde meyveyi cig kuruyemisle yemek kan sekeri acisindan daha iyi.
Sporlar sahane
Tulum peyniri tek secenek mi, genelde cok tuzlu oluyor, su toplatabilir vucutta.
Sanirim aksam yemegini atlamayi denemissin, ben de bazen denemek istiyorum, bu hafta beraber gitsin kilolar

Anladım
Midenin hazmetmesi problemi olabilir mi
Ekmek beyaz ekmek tüketmiyorum. Dışardan aldığım da evde yaptığım da ya tam bugday ya siyez
Makarna beyaz makarnaydı ama
Benim iki günüm migrene gitti malesef. Önceki gün pide yedim ilaç alacağım diye mecburen yedim
Dün de yemek yapamadım kızımda hiç birşey yemiyor en azından basit onu yapayım dedim
Sevdiğimden değil yani yemek zorunda olduğum için
Ben kuzu etini de hazmedemem mesela dana etini de sevmem. Eğer ızgara turu yapıldıysa iki günüm çöp
Sürekli sebze de yiyesim gelmiyor
Işın özü biktim artık kendimden de kilolu olmamdan da herşeyden sıkıldım

Onu da deneyim canım sagolasin

neden yedin demiyorum ki mecbur kalip yiyoruz bazen ama vucut o minicik kacaklari tolere etmiyor olabilir iste. bu kadar odem yapmasinin baska aciklamasi olamaz sanki

Ben
Bence bu bıkkınlığınız geçici.. Hepimizin oluyor öyle arada gel gitleri. Siz çok istekli ve azimliydiniz ben inanmıyorum gerçekten böyle düşündüğünüze ve pes edeceğinize. Hem bu zamana kadar verdiğiniz emeklere yazık olur. Sakın sakın sakınnn pes etmeyin. İkinci dönem daha fit ve en önemlisi de daha sağlıklı olarak döneceksiniz okula. Redsonja demişti dersiniz..

Ağlayacağım. Ama çok az kaldı. Hissettim sanırım, durduk yere bi bakayım dedim. Regl’me az kaldı. O bitsin döneyim diye düşündüm. Ama kilo aldım. Beni kabul edebilecek misinizzzz?
Aaa cnm sen gel yeterki. Dün listeyi düzenlerken bende düşündüm nerde minikimiz diye. Epeyce oldu gelmedin. Herşey yolundadır umarım. İmtihanlar illaki olacak ama bunlar sana güç katmıştır inşallah

A AKREPcg Hadi bakalım orti yıkalım buraları

Bence metot değiştir canım Maydonuzu saplariyla haşlayıp limon dilimleri ekle bı odemleri yolla arasiz 3 öğün beslenmeyi dene mesela ben de bazilarina iyi gelenler asla ise yaramıyor hani öğünleri hurma cevizle gecistirilmesi gibi daha çok depoluyor daha çok şişiyorum ne kadar birkaç öğün yersem o kadar rahat zayıflıyorum. Bir de ben zayıflıyorum diyip öyle inanmak dehsep faydalı

kizceler, basimda fena bir bela var. balkonumu mesken tutan kumrular yuzunden buun evimi bit sardi, bahsetmistim, bugun ilaclama firmasi gelecek, annemler memlekette, bizde bir ksc gun onlarin evinde kalacagiz. bu hafta evi temizleme filan ihmal edebilirim buralari. kilo bildirimi yapamam tartiyi almicam yanima cunku. ama bugun tartildim o kiloyu yazarim size yarin.

menu bildirimlerini yapabilirim de, cok katilamayabilirim sohbetlere simdiden bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…