- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.281
kuzu yanlis anlama ama, makarna tost filan yiyorsun arada goruyorum menulerinde. bunlar beyaz undan yapilan makarna ve ekmek ise onlar yapiyor olabilir. yani tamamen beyaz unu sifirlamalisin. yani oyle bir sifirlamak ki ben bir tencere corbaya atacagim 1 yk unu bile tam tahil kullaniyorum tamamen cikarttim hayatimdan beyaz unu.makarna stoklarimi bile kepekli tam bugday filan yaptim.Hiç birini yemiyorum desem
Dun sadece lokum yedim
Ara öğünde arada dondurma yiyorum
Incir uyutmasini babannem yapardi, her ne kadar bazi yoreler icin masterchef'lik de olsa aslinda geleneksel bir tatli ve cok hafif gercekten :)cuma menusu
Sabah 8.00
1 bardak sade neskafe
Sabah 10.30
2 dilim tulum peynir
2 salatalık
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 15.30
200 gr kadar haslanmıs tavuk gogus et ve patates
1 dilim karpuz
Ara 17.30 incir uyutma (2 adet kuru incir 1 bardak süt ile yapılıyor - masterchefte gorunce dayanamayıp yaptım. ve kesınlıkle tavsıye edıyorum harıka olduuuu. ustune 1 tatlı kasıgı kadar tarcık doktum hiç tatlı isteğim kalmadı)
Spor: 55 dk eliptik
40 dk cardio
14.900 adım
200 bolgeselCherry Mom ayvacicegi
Mutlu pazarlar cnmmHerkese mutlu pazarlar
Ben de kalan bebek elbiselerini paketlemeye giriseyim...
Anladımkuzu yanlis anlama ama, makarna tost filan yiyorsun arada goruyorum menulerinde. bunlar beyaz undan yapilan makarna ve ekmek ise onlar yapiyor olabilir. yani tamamen beyaz unu sifirlamalisin. yani oyle bir sifirlamak ki ben bir tencere corbaya atacagim 1 yk unu bile tam tahil kullaniyorum tamamen cikarttim hayatimdan beyaz unu.makarna stoklarimi bile kepekli tam bugday filan yaptim.
dondurmadan olacagini sanmiyorum, bende tuketiyorum ara sira cunku. ama gecen hafta esim yapmak zorunda kalmisti yemegi, hazir manti yapmisti, ben baya zorlandim onu atana kadar mesela. senin de oyle olabilir sorunun
Onu da deneyim canım sagolasinMaydanoz da yaptım evet onu unuttum yazmayı. 2 türlü yaptım Bi kaynatarak bide rondodan limon ve 1 bardak su ile çekerek. İkisinin de faydasını gördüm ben.
Bi ara lahana suyu da yapmıştım. Lahanayı kaynatıp suyunu içmiştim.
Faydasını göreceksin kesinlikle. Evime gidince bende yapcam inşallahOnu da deneyim canım sagolasin
neden yedin demiyorum kiAnladım
Midenin hazmetmesi problemi olabilir mi
Ekmek beyaz ekmek tüketmiyorum. Dışardan aldığım da evde yaptığım da ya tam bugday ya siyez
Makarna beyaz makarnaydı ama
Benim iki günüm migrene gitti malesef. Önceki gün pide yedim ilaç alacağım diye mecburen yedim
Dün de yemek yapamadım kızımda hiç birşey yemiyor en azından basit onu yapayım dedim
Sevdiğimden değil yani yemek zorunda olduğum için
Ben kuzu etini de hazmedemem mesela dana etini de sevmem. Eğer ızgara turu yapıldıysa iki günüm çöp
Sürekli sebze de yiyesim gelmiyor
Işın özü biktim artık kendimden de kilolu olmamdan da herşeyden sıkıldım
Günaydın cnmmGünaydın 5.takimin çıtır kızları
Bence bu bıkkınlığınız geçici.. Hepimizin oluyor öyle arada gel gitleri. Siz çok istekli ve azimliydiniz ben inanmıyorum gerçekten böyle düşündüğünüze ve pes edeceğinize. Hem bu zamana kadar verdiğiniz emeklere yazık olur. Sakın sakın sakınnn pes etmeyin. İkinci dönem daha fit ve en önemlisi de daha sağlıklı olarak döneceksiniz okula. Redsonja demişti dersiniz..Anladım
Midenin hazmetmesi problemi olabilir mi
Ekmek beyaz ekmek tüketmiyorum. Dışardan aldığım da evde yaptığım da ya tam bugday ya siyez
Makarna beyaz makarnaydı ama
Benim iki günüm migrene gitti malesef. Önceki gün pide yedim ilaç alacağım diye mecburen yedim
Dün de yemek yapamadım kızımda hiç birşey yemiyor en azından basit onu yapayım dedim
Sevdiğimden değil yani yemek zorunda olduğum için
Ben kuzu etini de hazmedemem mesela dana etini de sevmem. Eğer ızgara turu yapıldıysa iki günüm çöp
Sürekli sebze de yiyesim gelmiyor
Işın özü biktim artık kendimden de kilolu olmamdan da herşeyden sıkıldım
Ağlayacağım.pacman ❤❤❤❤ özlendinnnnn
Aaa cnm sen gel yeterki. Dün listeyi düzenlerken bende düşündüm nerde minikimiz diye. Epeyce oldu gelmedin. Herşey yolundadır umarım. İmtihanlar illaki olacak ama bunlar sana güç katmıştır inşallahAğlayacağım.Ama çok az kaldı. Hissettim sanırım, durduk yere bi bakayım dedim. Regl’me az kaldı. O bitsin döneyim diye düşündüm. Ama kilo aldım. Beni kabul edebilecek misinizzzz?
5.takımın yeni ortakları
**Ortaklar
birbirlerinin menülerini yorumlamalı
sporda teşvik etmeli
takip etmeli
Kısacası en fazla eksi için ortaklık sağlamalı
1.olan ikiliye spor tablomuzda +500 er puan verilecektir(geçen hafta unuttum bu arada helal edin kirmizigitar Calypso95 ) :))
Günaydın
Galiba gruptan çıkacağım artık ne motivasyon kaldı ne bisey
Her pazar +1 kilo geliyorum
Bugün 83.1 geldim sonra cumaya kadar onu veriyorum
Dün kahvenin yanında küçük 2 parca sakızlı lokum yedim o kadar
Inanılmaz bir şişkinlik var biktim artık
Apartmanda sarımsaklı sos yapıyorlardi canım sarımsak istedi dün sadece 1 dis yedim
Sarımsak bir tek bende mi ödem yapıyor hep böyle
Artık kilo verebilecegime inancım kalmadı
Mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyorum yıprandım ya
Yanı dün sabah aynı bugün artı kiloneden yedin demiyorum kimecbur kalip yiyoruz bazen ama vucut o minicik kacaklari tolere etmiyor olabilir iste. bu kadar odem yapmasinin baska aciklamasi olamaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?