- 23 Mart 2016
- 30.763
- 91.810
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.421
Kırmızı diyor ki artı ise gözüme gözükmesinaaa bu hafta cok yogun basladi kusura bakma
gecen cuma:82,3
pzt: 82,6
cuma hedefim: 81,5
Canım ilk defa bi pazartesi artı gelmedim ama ekşi de gelmedim sabit canım benim kiloCalypso95
U UmutluBen
@Ozgenurrrr
@Sibal57
@mavimli
@kirmizigitar
@ereeves
@amatordiyetci
Kızlar günaydın diğer arkadaşlar yollamış sizden de pazartesi kilolarını bekliyoruuuuz :)
Ortim aslında akiam yemeğini atlamayı denemedim sırf o yaptığımı yiyebileyim diye önc onu yedim ama sonra o beni o kadar kesti ki bende niye yemekle zorluyayım ki bünyemi dedim. Burdaki tulum peynirini hiçbir yerde bulamıyorum birde bizimkiler tukum hariç peynir yemez herkes tulum yerken ben beyaz peynir yiyemem. O yüzden tulumu biraz suda ıslıyorum tuzu gidene kadar. Ama çok haklısın o kdar su içmeye çok çok az wc ye çıkıyorum.Incir uyutmasini babannem yapardi, her ne kadar bazi yoreler icin masterchef'lik de olsa aslinda geleneksel bir tatli ve cok hafif gercekten :)
Simdi ortaklik geregi biraz yorum yapayim
Belki yaninda ceviz vb eklersen (hatta tatlinin icine de olur) daha dengeli ara ogun olur, sadece tatli degil de.. Genelde meyveyi cig kuruyemisle yemek kan sekeri acisindan daha iyi.
Sporlar sahane
Tulum peyniri tek secenek mi, genelde cok tuzlu oluyor, su toplatabilir vucutta.
Sanirim aksam yemegini atlamayi denemissin, ben de bazen denemek istiyorum, bu hafta beraber gitsin kilolar
Vayy cuma ne gelecekAy dur şimdi bi daha foto çekeyim diye çıktım 68.2 geldi ben bunu kabul ederim saymam diğerini
Eki Görüntüle 2679838
Salçalık biber aldım canım onunla uğraşacam bugün.. Bu ara
Kızlar bugünnnn wallkk Challenge varrrr
gün sonunda en çok adım sayısı / dakikasını yapan kazanır
23.00 da özelden sonuçlarınızı bekliyorummm ❤❤
Oyy o zaman benim bu insanitylerde hite giriyor. Adam aralıksız cardio yaptırıyor sonra bir mola 30 sn ardından strech yaptırıyor sonra habşre zıplıyoruz dinleniyoruz hopluyoruz dinleniypruz sınra strech tabi bu arada halı bile benden ıslanıyor. O zaman bende hit yapıyorum oleyHallettim kaptanım salonda karmaşa vardı düzene girdik bugün şükür :)
Balım biz burada kilo vermek isteyenlere hiit yazıyoruz ama hiç yüzme yazmadık :) Yani demek istediğim hiit için gereken nabzı yüzme ile yakalamak zor olur bunun yerine bölgesel hiit egzersizleri, yürüyüş bandı, bisiklet, koşu vb ile nabız yükseltip daha hızlı yağ yakımı yapabilirsin. Ben 2 gündür hiit yaptırıyorum bir öğrencime bende onunla yapıyorum o da bende terden boğuluyoruz üstüme giydiğim giysi resmen makineden çıkmış gibi ıslanıyor. Ama müthiş bir enerji açığa çıkıyor ve yağ yakımı tabi. Açık havada yapabilirsen oksijen girişi ile daha muhteşem sonuç alırsın bu arada hiit de aklında olsun :)
Menü yazmamısım21-28 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
0zlem ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑
@Ozgenurrrr
@Sibal57 ☑
@SaskinAnne ☑ ☑
U UmutluBen ☑ ☑
@Amor-a☑ ☑
@mavimli ☑ ☑ ☑
@redsonja87 ☑ ☑
@kirmizigitar ☑ ☑
@ayvacicegi ☑ ☑ ☑
@ereeves
@seyrekyagmur ☑ ☑ ☑
@amatordiyetci ☑ ☑ ☑
@AKREPcg ☑ ☑
Günaydın canım bende tüm ekibin tazılarını okuyayım öyle paylaşayım diyordum ki senin yazıcını vörünce yazayım dedim. Ben bu hafta 77.1 im sabt. Çok şükürrr. Her pazartesi + artık dinmiştim.Calypso95
U UmutluBen
@Ozgenurrrr
@Sibal57
@mavimli
@kirmizigitar
@ereeves
@amatordiyetci
Kızlar günaydın diğer arkadaşlar yollamış sizden de pazartesi kilolarını bekliyoruuuuz :)
Cok açık sözlüsünHoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Hastane dısında randevu saatim gelsin diye bekliyorudum kuytu köşelerde bari kalkıp yürüyeyimde adımım olsun Kaptan madem walk challenge
Kızlar bugünnnn wallkk Challenge varrrr
gün sonunda en çok adım sayısı / dakikasını yapan kazanır
23.00 da özelden sonuçlarınızı bekliyorummm ❤❤
Harikasın canım niye Hastanedesin hayırdırHastane dısında randevu saatim gelsin diye bekliyorudum kuytu köşelerde bari kalkıp yürüyeyimde adımım olsun Kaptan madem walk challenge
Kulaklarım kaptan. Sanırım su kacırdım normalde asla gitmem bu dönemde hatta dişimi kırdımda yarım diş ile dolaşıyorum yinede hastaneye gitmemiştim covid covid ama bgn iş başa düştü tam dkasında giricem içeri. İnsanlar adamın üstine üstüne geliyor ben kaçıncada bana garip bakıyorlarHarikasın canım niye Hastanedesin hayırdır
Geçmiş olsun cnm.Kulaklarım kaptan. Sanırım su kacırdım normalde asla gitmem bu dönemde hatta dişimi kırdımda yarım diş ile dolaşıyorum yinede hastaneye gitmemiştim covid covid ama bgn iş başa düştü tam dkasında giricem içeri. İnsanlar adamın üstine üstüne geliyor ben kaçıncada bana garip bakıyorlar
Şimdi iptal ettim maalesef eşimin işi uzamış Emre'ye bakamayacak bugün ağrım yok Allah'tanCanım naptın, hastaneye gittin miCherry Mom
İnşaallah sıkıntı çıkmaz cnm dikkat et bakalım ya.Şimdi iptal ettim maalesef eşimin işi uzamış Emre'ye bakamayacak bugün ağrım yok Allah'tanyarına kaldı
Geçmiş olsun canım kulağa su kacınca çok sinir oluyor insan bilirimKulaklarım kaptan. Sanırım su kacırdım normalde asla gitmem bu dönemde hatta dişimi kırdımda yarım diş ile dolaşıyorum yinede hastaneye gitmemiştim covid covid ama bgn iş başa düştü tam dkasında giricem içeri. İnsanlar adamın üstine üstüne geliyor ben kaçıncada bana garip bakıyorlar
İnşallah cnmİnşaallah sıkıntı çıkmaz cnm dikkat et bakalım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?