Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim aslında akiam yemeğini atlamayı denemedim sırf o yaptığımı yiyebileyim diye önc onu yedim ama sonra o beni o kadar kesti ki bende niye yemekle zorluyayım ki bünyemi dedim. Burdaki tulum peynirini hiçbir yerde bulamıyorum birde bizimkiler tukum hariç peynir yemez herkes tulum yerken ben beyaz peynir yiyemem. O yüzden tulumu biraz suda ıslıyorum tuzu gidene kadar. Ama çok haklısın o kdar su içmeye çok çok az wc ye çıkıyorum.

Kızlar bugünnnn wallkk Challenge varrrr
gün sonunda en çok adım sayısı / dakikasını yapan kazanır
23.00 da özelden sonuçlarınızı bekliyorummm ❤❤
Salçalık biber aldım canım onunla uğraşacam bugün.. Bu ara
Spor yapamıyorum Sadece Cuma günü 45dk eliptik ve 5000 adım yürüyüş vardı. O gün menü yazmamışım diye sporu da yazmamış oluyorum.

Oyy o zaman benim bu insanitylerde hite giriyor. Adam aralıksız cardio yaptırıyor sonra bir mola 30 sn ardından strech yaptırıyor sonra habşre zıplıyoruz dinleniyoruz hopluyoruz dinleniypruz sınra strech tabi bu arada halı bile benden ıslanıyor. O zaman bende hit yapıyorum oley

Hoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Cok açık sözlüsün aramıza hosgeldin fatma. Ben umutlu. Sanıyorum ki buraya geleli 1.5 ay oldu belki 2 de olmuş olabilir günler biraz karısık bende. Ama 1 aydı 76-77 arası gidip geliyorum. Sanırım kırılma noktasındayım. Ama direnme mi bırakmadım. Kilolarımla sporla mucadele ediyorum çünkü bu ara tatilde annemin yanındayım ve meyve cennetinde yaşıyorum her hafta birde bitmek bilmeyen meyve sızlanmalarım var. Fakat bu hafta abartmayıp meyvelerle barış imzaladım her pazartesi + geliyordum bu pazartesi biraz şasırdım sabit geldim. Bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım diyebiliriz evliyim ve çocuk yok ve 34 yaşındayım. Umarım bir an önce gider kilolarımız

Kızlar bugünnnn wallkk Challenge varrrr
gün sonunda en çok adım sayısı / dakikasını yapan kazanır
23.00 da özelden sonuçlarınızı bekliyorummm ❤❤
Hastane dısında randevu saatim gelsin diye bekliyorudum kuytu köşelerde bari kalkıp yürüyeyimde adımım olsun Kaptan madem walk challenge

Harikasın canım niye Hastanedesin hayırdır
Kulaklarım kaptan. Sanırım su kacırdım normalde asla gitmem bu dönemde hatta dişimi kırdımda yarım diş ile dolaşıyorum yinede hastaneye gitmemiştim covid covid ama bgn iş başa düştü tam dkasında giricem içeri. İnsanlar adamın üstine üstüne geliyor ben kaçıncada bana garip bakıyorlar

Geçmiş olsun cnm.

Geçmiş olsun canım kulağa su kacınca çok sinir oluyor insan bilirim çok iyi yapmışsın girme kalabalığa bi biz korkuyoruz bu illetten galiba vazelin damla falan kullansaydın gitmeden kullan gel demesi muhtemel çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…