- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.441
ah kaptan yaktin beniKırmızı diyor ki artı ise gözüme gözükmesin
Demedi tabihazır yokken yazıp çizeyim :))))
Komşum çok güzel yürümüşsün tebrik ederim23.08.2020
2 bardak su
sabah 10.30
2 dilim kepek ekmek, salatalık,domates,3 biber
1 dilim kaşar,1 dilim beyaz peynir,1 çay kaşığı bal,
1 yumurta
ara
bitki çayı
ara
1 şeftali,1 erik
18.00 akşam
yarı porsiyon çorba,2 tane biber dolması
ara
maden suyu limon sıkılmış
2,50 litre su, 15.000 adım
Suyu eksik etme canım heleki menünde tost makarna varken hiç eksik etmemelisinSu 1 lt ( bu aralar nedense içemiyorum )
Toplam spor puanın 105 70 i ceza içindiBugünkü menüm: 12 kahvaltı 1 yumurta,süzme peynir,yeşil zeytin domates maydanoz nane 1 dilim ekmek
2 ara züber protein bar
3 öğlen haşlanmış hindi göğüs sadece
5 ara türk kahvesi 1 elma 3 ceviz
7 akşam mercimek çorbası ve ayran,salata
3.5 litre su oldu, 2 mil leslie ve 6000 adım yürüyüş :)
Selam hülyacım hoşgeldin nasılsın ?hanımlar merhaba nasılsınız bi selam vermek istedim
iyiyim canım sen nasılsın saglık durumları da iyi degilmiSelam hülyacım hoşgeldin nasılsın ?
Bunları hesaplarken bennnn20 Ağustos
1 saat yürüyüş
1000 bölgesel
21 Ağustos
2 saat yürüyüş
1 saat reformer pilates
1000 bölgesel
22 Ağustos
1 saat yürüyüş
1000 bölgesel
İyi diyelim canım aynen devam ediyoruz bıraktığın gibiiyiyim canım sen nasılsın saglık durumları da iyi degilmi
cok sevindim canım herkesin iyi olmasına da mezun olmana da tebrikler :):)İyi diyelim canım aynen devam ediyoruz bıraktığın gibicovid bizim ekibide biraz sardı tabi ama herkes iyi şükürler olsun ❤❤
ben mezun oldum ama tabi burdan kopmak ne mümkün :) hem biraZ arkadaşları takip hem kendimi kontrol amaçlı pek uzaklaşmak istemiyorum
canım ben cıkıyorum . bol saglıklı mutlu eksili günler haftalar olsun.görüşmek üzere.İyi diyelim canım aynen devam ediyoruz bıraktığın gibicovid bizim ekibide biraz sardı tabi ama herkes iyi şükürler olsun ❤❤
ben mezun oldum ama tabi burdan kopmak ne mümkün :) hem biraZ arkadaşları takip hem kendimi kontrol amaçlı pek uzaklaşmak istemiyorum
Hoş buldum :)Hoş geldin takımımıza
Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsinMerhaba
Kaynaşırsın merak etme buradaki herkes çok samimi
35 yaşında, 3 yıl görev yapmış, Kuran Kursu hocasıyım ama atanamadığım için şuan ev hanımıyım.
Evliliğimin 9.yılındayım ve çocuğum yok.
Mayıs ayında 51 kilo ile mezun oldum ama hâlâ takımın müdavimi ve Kaptanımızın yardımcısı olarak buralardayım.
Kaçma kaçma gayet güzel bı takım ki bende 1 haftaligimnerdensin ?
Yok Konyadayım ben
hosgeldinizkacmayin yahu daha yeni geldiniz
ben kendimi tanitayim, iki cocuk annesi bir akademisyenim. feci pisbogazlik sonucu 25 kilo aldimkelebek gibi olmak istiyorum ben de
Valla 3unu de aldımOy peşpeşe ne güzel iyi cesaret olmuş
Bedenlerden 42 yi sectimo ne öyle yahu insanın alışveriş yapasıda gelmiyor zoraki olmadıkça sende yapma zayıflayınca zevkle alırsın
ben de 44 ve 42 bedendeyim 38 beden hedefim
Cok açık sözlüsünaramıza hosgeldin fatma. Ben umutlu. Sanıyorum ki buraya geleli 1.5 ay oldu belki 2 de olmuş olabilir günler biraz karısık bende. Ama 1 aydı 76-77 arası gidip geliyorum. Sanırım kırılma noktasındayım. Ama direnme mi bırakmadım. Kilolarımla sporla mucadele ediyorum çünkü bu ara tatilde annemin yanındayım ve meyve cennetinde yaşıyorum her hafta birde bitmek bilmeyen meyve sızlanmalarım var. Fakat bu hafta abartmayıp meyvelerle barış imzaladım her pazartesi + geliyordum bu pazartesi biraz şasırdım sabit geldim. Bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım diyebiliriz evliyim ve çocuk yok ve 34 yaşındayım. Umarım bir an önce gider kilolarımız
Aslında başlarda çok zorlandım. Çünkü sürekli kurslar, eğitimler vs çok dolu dolu yıllar geçti. Ardından görevimde de çok yoğundum 50 öğrenci ile ilgileniyordum, bu sebepten ev biraz rahatlattı. Ama hâlâ çok özlüyorum o ortamı,heyecanı,ders anlatmayı..Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsin
Aaaa yakın mıyız acabaAa neresindesin gel bana
Teşekkürler hülyacım yine gel yazamadım bende yemek yapıyordumcanım ben cıkıyorum . bol saglıklı mutlu eksili günler haftalar olsun.görüşmek üzere.
Valla novadaya çok yakınım benAslında başlarda çok zorlandım. Çünkü sürekli kurslar, eğitimler vs çok dolu dolu yıllar geçti. Ardından görevimde de çok yoğundum 50 öğrenci ile ilgileniyordum, bu sebepten ev biraz rahatlattı. Ama hâlâ çok özlüyorum o ortamı,heyecanı,ders anlatmayı..
Aaaa yakın mıyız acaba
Seve seve veririm. Ama epeyce uzağızValla novadaya çok yakınım ben
Aslında sağlam bi mahreç dersine ihtiyacım var bana ders versene
benimkiler 39 aylik ikizler canim.Hoş buldum :)
Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsin
Goca gonya
Aa neresindesin gel bana ziyarete
Hoş buldum sizinkiler kaç yaşında
Valla 3unu de aldım
Bana kalsa daha da yakın isterdim bebelerin yaşlarını ha 1 ha 2 ;p
Hedef 36 olsun canım
Merhaba umutlu hoş buldum tatil en zoru diyette maalesef geçen annem geldi bir tencere sarma sarmış
Ben burdayımmmmmKızlarrrrrrr helllooooooooo nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?