Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Komşum çok güzel yürümüşsün tebrik ederim menüde güzel eksimizde cebimizde tebrikler

Toplam spor puanın 105 70 i ceza içindi kalan 35 puanı spor tablosuna ekliyorum bu hafta başka kaçamak beklemiyorum

iyiyim canım sen nasılsın saglık durumları da iyi degilmi
İyi diyelim canım aynen devam ediyoruz bıraktığın gibi covid bizim ekibide biraz sardı tabi ama herkes iyi şükürler olsun
ben mezun oldum ama tabi burdan kopmak ne mümkün :) hem biraZ arkadaşları takip hem kendimi kontrol amaçlı pek uzaklaşmak istemiyorum

cok sevindim canım herkesin iyi olmasına da mezun olmana da tebrikler :):)
uzaklasmamak en güzeli bencede. benim psikolojik gelgitlerim cok fazla da zarar veriyormusum gibi geliyordu .bi çok motive cok kararlı bi asırı dipte. bi kişiyi bile kötü etkilemektense uzaklasmak istedim

canım ben cıkıyorum . bol saglıklı mutlu eksili günler haftalar olsun.görüşmek üzere.

Hoş geldin takımımıza
Hoş buldum :)
Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsin
Kaçma kaçma gayet güzel bı takım ki bende 1 haftaligim nerdensin ?

Goca gonya
Yok Konyadayım ben

Aa neresindesin gel bana ziyarete
hosgeldiniz kacmayin yahu daha yeni geldiniz
ben kendimi tanitayim, iki cocuk annesi bir akademisyenim. feci pisbogazlik sonucu 25 kilo aldim kelebek gibi olmak istiyorum ben de

Hoş buldum sizinkiler kaç yaşında
Oy peşpeşe ne güzel iyi cesaret olmuş
Bedenlerden 42 yi sectim o ne öyle yahu insanın alışveriş yapasıda gelmiyor zoraki olmadıkça sende yapma zayıflayınca zevkle alırsın
Valla 3unu de aldım

Bana kalsa daha da yakın isterdim bebelerin yaşlarını ha 1 ha 2 ;p
ben de 44 ve 42 bedendeyim 38 beden hedefim

Hedef 36 olsun canım

Merhaba umutlu hoş buldum tatil en zoru diyette maalesef geçen annem geldi bir tencere sarma sarmış

Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsin
Aslında başlarda çok zorlandım. Çünkü sürekli kurslar, eğitimler vs çok dolu dolu yıllar geçti. Ardından görevimde de çok yoğundum 50 öğrenci ile ilgileniyordum, bu sebepten ev biraz rahatlattı. Ama hâlâ çok özlüyorum o ortamı,heyecanı,ders anlatmayı..
Aa neresindesin gel bana
Aaaa yakın mıyız acaba

Valla novadaya çok yakınım ben
Aslında sağlam bi mahreç dersine ihtiyacım var bana ders versene

benimkiler 39 aylik ikizler canim.
36 beden ben de hayal 55 kiloyken bile 38 bedendim ben. istemem de zaten iri kemikliyim 38 beden cok güzel oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…