- 23 Mart 2016
- 30.762
- 91.810
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.461
Boy olunca tabibenimkiler 39 aylik ikizler canim.
36 beden ben de hayal 55 kiloyken bile 38 bedendim ben. istemem de zaten iri kemikliyim 38 beden cok güzel oluyor bende
Vay be konyalılarda baya artış oldu ekipteSeve seve veririm. Ama epeyce uzağız ☹
Hep inşallah. Allah izin verdiği süreceHep bizle kal ♥♥
Gel sende konyaya cnmVay be konyalılarda baya artış oldu ekiptekıskandım
Gezmeye inşallahGel sende konyaya cnm
Aaa öyle mi? Tm cnm gezmeye gelGezmeye inşallahyoksa biz iş durumundan hep ankaralıyız artık :)
İnşallahAaa öyle mi? Tm cnm gezmeye gel
Bugün çok yürüyemedim de şimdi biraz yürümeye çalışıyorum evdeKızlarrrrrrr helllooooooooo nerdesiniz
Bende bugün çok yedim verdiğim 20 kiloyu geri almış gibi bir vicdan azabı yaşıyormBugün çok yürüyemedim de şimdi biraz yürümeye çalışıyorum evde
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm.
Herkesde bu sorun oluyor herhalde cok duydum kaptan yaptıranlarda gecmıs olsun tekrardan ıns gecıcı bır durumdurda duzelmıstır.Şimdi iptal ettim maalesef eşimin işi uzamış Emre'ye bakamayacak bugün ağrım yok Allah'tanyarına kaldı
yok kaptan yıkamıyor bır makıne ıle haledıyor. Yaptı sagolsun ama cok korktum cok fena hastaneler hele KBB bolumu daha betermıs covıdlı ınsanlarda ordan gecıyor ya. Bırı geldı kucucuk cocuk babasıyal gelmıs bız nıye kan testı yaptırıyoruz kı hersey negatıf cıktı yaptırmıcaz dıye kafa tutuyor. nasıl korktum nasıl korktum anlatamam. bıde hemsıre onun oncesındede covıd testlerı var bgn demesın mı hemen kafamda covıde bagladım tabı ayy cok koruydu. ama sımıd dusunuyorumda covıd kandan bakılmıyor ki dimi bende hoc bılmıyorummmGeçmiş olsun canım kulağa su kacınca çok sinir oluyor insan bilirimçok iyi yapmışsın girme kalabalığa bi biz korkuyoruz bu illetten galiba vazelin damla falan kullansaydın gitmeden kullan gel demesi muhtemel çünkü
Valla bugün iyiydi ama bende kayma olduğu için kesinn güvenim kalmadı çıkarttıracağım canımHerkesde bu sorun oluyor herhalde cok duydum kaptan yaptıranlarda gecmıs olsun tekrardan ıns gecıcı bır durumdurda duzelmıstır.
evet yaaa hele ana yanı dahada zor. Bende bazen sukredıyorum sarma dolma kızartma fln sevmem hamur ısıne tatıya dayanırım cok sukur bır ıkı sey var hayatımda dayanamadıklarım onlarda bıraz olsun artık napalım dıyor ınsan.Hoş buldum :)
Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsin
Goca gonya
Aa neresindesin gel bana ziyarete
Hoş buldum sizinkiler kaç yaşında
Valla 3unu de aldım
Bana kalsa daha da yakın isterdim bebelerin yaşlarını ha 1 ha 2 ;p
Hedef 36 olsun canım
Merhaba umutlu hoş buldum tatil en zoru diyette maalesef geçen annem geldi bir tencere sarma sarmış
Yo kan testide yapıyorlaryok kaptan yıkamıyor bır makıne ıle haledıyor. Yaptı sagolsun ama cok korktum cok fena hastaneler hele KBB bolumu daha betermıs covıdlı ınsanlarda ordan gecıyor ya. Bırı geldı kucucuk cocuk babasıyal gelmıs bız nıye kan testı yaptırıyoruz kı hersey negatıf cıktı yaptırmıcaz dıye kafa tutuyor. nasıl korktum nasıl korktum anlatamam. bıde hemsıre onun oncesındede covıd testlerı var bgn demesın mı hemen kafamda covıde bagladım tabı ayy cok koruydu. ama sımıd dusunuyorumda covıd kandan bakılmıyor ki dimi bende hoc bılmıyorummm( ama PCR dediydiniz galiba PCR kandan bakılıyorrr
Yok yoook yememişsindir o kadarBende bugün çok yedim verdiğim 20 kiloyu geri almış gibi bir vicdan azabı yaşıyorm
Yediğimde birşey yokta elim ayağım durmadı devamlı tıkındım eski iğrenç günlerime döndüm o yüzden kızgınım çokYok yoook yememişsindir o kadar
cok ılgınc ve sıkıntılı bır durum. Allah kımseyı hastaneye muhtac etmesın bu zamanda ıns.Yo kan testide yapıyorlarAllah korusun
PCR burundan sürüntü olarak aldıkları kan olann değil
Amin amin benimde diş sıkıntısı var senin gibi onuda bekletiyorumcok ılgınc ve sıkıntılı bır durum. Allah kımseyı hastaneye muhtac etmesın bu zamanda ıns.
Seve seve veririm. Ama epeyce uzağız ☹
benimkiler 39 aylik ikizler canim.
36 beden ben de hayal 55 kiloyken bile 38 bedendim ben. istemem de zaten iri kemikliyim 38 beden cok güzel oluyor bende
asfarovski fatmacım menülerimizi ve sporlarımızı hergün yukarıda etiketli menü ve spor sayfamızdan yazıyoruz canım bugünü es geçebilirsin yarından itibaren düzenli olarak bekliyoruz sendende
Vay be konyalılarda baya artış oldu ekiptekıskandım
Valla ben herşeyi severim boşuna mi aldım kilolarıevet yaaa hele ana yanı dahada zor. Bende bazen sukredıyorum sarma dolma kızartma fln sevmem hamur ısıne tatıya dayanırım cok sukur bır ıkı sey var hayatımda dayanamadıklarım onlarda bıraz olsun artık napalım dıyor ınsan.
En azından beyninde bitmiş kaptanım bak ne güzelYediğimde birşey yokta elim ayağım durmadı devamlı tıkındım eski iğrenç günlerime döndüm o yüzden kızgınım çokmidem bulanıyor resmen
İnşaallahHadi ya o zaman kısmet canım yollarımız kesişir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?