Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun cnm.
teşekkür ederim canım
Şimdi iptal ettim maalesef eşimin işi uzamış Emre'ye bakamayacak bugün ağrım yok Allah'tan yarına kaldı
Herkesde bu sorun oluyor herhalde cok duydum kaptan yaptıranlarda gecmıs olsun tekrardan ıns gecıcı bır durumdurda duzelmıstır.
yok kaptan yıkamıyor bır makıne ıle haledıyor. Yaptı sagolsun ama cok korktum cok fena hastaneler hele KBB bolumu daha betermıs covıdlı ınsanlarda ordan gecıyor ya. Bırı geldı kucucuk cocuk babasıyal gelmıs bız nıye kan testı yaptırıyoruz kı hersey negatıf cıktı yaptırmıcaz dıye kafa tutuyor. nasıl korktum nasıl korktum anlatamam. bıde hemsıre onun oncesındede covıd testlerı var bgn demesın mı hemen kafamda covıde bagladım tabı ayy cok koruydu. ama sımıd dusunuyorumda covıd kandan bakılmıyor ki dimi bende hoc bılmıyorummm ( ama PCR dediydiniz galiba PCR kandan bakılıyorrr

evet yaaa hele ana yanı dahada zor. Bende bazen sukredıyorum sarma dolma kızartma fln sevmem hamur ısıne tatıya dayanırım cok sukur bır ıkı sey var hayatımda dayanamadıklarım onlarda bıraz olsun artık napalım dıyor ınsan.

Yo kan testide yapıyorlar Allah korusun
PCR burundan sürüntü olarak aldıkları kan olann değil

Seve seve veririm. Ama epeyce uzağız ☹

Hadi ya o zaman kısmet canım yollarımız kesişir elbet
benimkiler 39 aylik ikizler canim.
36 beden ben de hayal 55 kiloyken bile 38 bedendim ben. istemem de zaten iri kemikliyim 38 beden cok güzel oluyor bende

O da kabul
asfarovski fatmacım menülerimizi ve sporlarımızı hergün yukarıda etiketli menü ve spor sayfamızdan yazıyoruz canım bugünü es geçebilirsin yarından itibaren düzenli olarak bekliyoruz sendende

Tamam canım
Vay be konyalılarda baya artış oldu ekipte kıskandım

Sen neredesin diyecektim anKara okudum
Valla ben herşeyi severim boşuna mi aldım kiloları
Yediğimde birşey yokta elim ayağım durmadı devamlı tıkındım eski iğrenç günlerime döndüm o yüzden kızgınım çok midem bulanıyor resmen
En azından beyninde bitmiş kaptanım bak ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…