- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.481
Cok açık sözlüsünaramıza hosgeldin fatma. Ben umutlu. Sanıyorum ki buraya geleli 1.5 ay oldu belki 2 de olmuş olabilir günler biraz karısık bende. Ama 1 aydı 76-77 arası gidip geliyorum. Sanırım kırılma noktasındayım. Ama direnme mi bırakmadım. Kilolarımla sporla mucadele ediyorum çünkü bu ara tatilde annemin yanındayım ve meyve cennetinde yaşıyorum her hafta birde bitmek bilmeyen meyve sızlanmalarım var. Fakat bu hafta abartmayıp meyvelerle barış imzaladım her pazartesi + geliyordum bu pazartesi biraz şasırdım sabit geldim. Bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım diyebiliriz evliyim ve çocuk yok ve 34 yaşındayım. Umarım bir an önce gider kilolarımız
Ay evet kırmızı yuva yapmaya çalışıyorlar benceIyi akşamlar
Yanagimda apse olmuş çok acıyor antibiyotik verdiler bakalım inşaallah düzelir
Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Evin kapalı balkonunda iki gün üst üste çalı çırpı gördüm akşam olmuyor sabah bir bakıyoruz çalılar var
Toplayıp attım annemdeydim geldim tek dal kozalak çalısi
Acaba kuşmu yuva yapmaya çalıştı ya da yaptı mi acaba
kirmizigitar aynı sorunu yaşamıştı sanırım bu arada geçmiş olsun dileğin için ❤
Evet artık hiç birşey eskisi gibi değil yaYa bu meyveler benim de başımın belası, azaltmadan kilo veremiyorum. Benim de yaş 35 ondan mı ?
Bitti mi acabaEn azından beyninde bitmiş kaptanım bak ne güzel
Her getirdiklerinde atacakmiyim aşağıAy evet kırmızı yuva yapmaya çalışıyorlar benceyuva yıkanın yuvası olmaz derler ama şimdi bit mittt aman yık devamlı
Antibiyotik 1 2 güne rahatlatır seni canım
Var canım yazayimKızlar şuan ekipte U UmutluBen hariç düzenli spor yapan pek yok
Calypso95 bu hafta iyi zıplamalar ve adımlar güzel ✌
ayvacicegi adımlar azaldı
SaskinAnne sendende olurdu 5000 6000 adım onlar yok hiç
redsonja87 yüzmeler iyi oldu umarım tartıda faydasını görürsün ✌
mavimli sende bu hafta sadece yarım saatlik yürüyüş var
Yarın biraz zorlayalım mı kendimizi ne dersiniz rehavet çökmesin alışmayalım böyle
Ben dun de yazacaktım ama yazamadım ateşim var yine kusura bakmayın canım yaÖzellikle geç açıkladım ama yazan yok
Farkıındayım canım geçmiş olsun sorun değil koca ekip yok piyasadaBen dun de yazacaktım ama yazamadım ateşim var yine kusura bakmayın canım ya
Evet kuş yuvası başlangıcı. Biz de baharda kıyamadık yuva yaptı 2 güvercin cıktı yumurtadan hep öyle olurmuş sonra biri ölmüş içinde berbat bi koku bir kaç gün sonra uçtu diğeri bir baktık yeni 2 yumurta daha bu döngü kırılacak gibi değil mecburen attik. Ölü kuş olmasa belki devam ederdik ama çocuklar da olunca kaldırmadı içimiz. Bence bastan önlem almak en iyisiIyi akşamlar
Yanagimda apse olmuş çok acıyor antibiyotik verdiler bakalım inşaallah düzelir
Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Evin kapalı balkonunda iki gün üst üste çalı çırpı gördüm akşam olmuyor sabah bir bakıyoruz çalılar var
Toplayıp attım annemdeydim geldim tek dal kozalak çalısi
Acaba kuşmu yuva yapmaya çalıştı ya da yaptı mi acaba
kirmizigitar aynı sorunu yaşamıştı sanırım bu arada geçmiş olsun dileğin için ❤
Bende cokkkk korkuyorum birde diş ağrısı bir şeyede benzemiyor sürekli fırcala garggara yap dur modundayım. Covid bitmeden hiçbir hastalık çıkmasın nolur.Amin amin benimde diş sıkıntısı var senin gibi onuda bekletiyorumkorkuyorum bi iş çıkarmaz inşallah o da
Sanırım.metabolizmamız artık eskisi gb değil meyvede maşallah şekerrden tek farki lif ve vitamin mineralı yoksa safi şeker.ee normal. Sende mi çok yiyorsun peki ortakYa bu meyveler benim de başımın belası, azaltmadan kilo veremiyorum. Benim de yaş 35 ondan mı ?
Birde aman aç kalmayın yiyin diyen ve kendinde aç kaladan kilo veren birisin kaptan ama gel gör ki nasıl olursa olsun diyet bitti mi dengede kalmak çok zorr. Ben son aldığım kilolara bakıyorumda hiç abartılı yediğim için almışım gb gelmiyor ama tabiki gökten de inmedi kilolar bi şekilde aldım bu yüzden korkulu rüya verdikten sonra geri almak. İnş artık benimde bu son olacak.Bitti mi acaba
Çok korkuyorum yeniden o 20 kiloyu geri alacağım diye birşey yediğimde hemen vicdan azabı haftada 3 gün sporuma devam ediyorum yürüyüşte oluyor biraz umarım böyle dengelenir ama korkuyorum kolay kilo alıyorum çünkü
Hay Allah 14.520 adımım vardı eşimle konulurken telefonu bi kapatmadı yazayımÖzellikle geç açıkladım ama yazan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?