Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bu meyveler benim de başımın belası, azaltmadan kilo veremiyorum. Benim de yaş 35 ondan mı ?

Iyi akşamlar
Yanagimda apse olmuş çok acıyor antibiyotik verdiler bakalım inşaallah düzelir

Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Evin kapalı balkonunda iki gün üst üste çalı çırpı gördüm akşam olmuyor sabah bir bakıyoruz çalılar var

Toplayıp attım annemdeydim geldim tek dal kozalak çalısi

Acaba kuşmu yuva yapmaya çalıştı ya da yaptı mi acaba

kirmizigitar aynı sorunu yaşamıştı sanırım bu arada geçmiş olsun dileğin için ❤

Ay evet kırmızı yuva yapmaya çalışıyorlar bence yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama şimdi bit mittt aman yık devamlı
Antibiyotik 1 2 güne rahatlatır seni canım

En azından beyninde bitmiş kaptanım bak ne güzel
Bitti mi acaba
Çok korkuyorum yeniden o 20 kiloyu geri alacağım diye birşey yediğimde hemen vicdan azabı haftada 3 gün sporuma devam ediyorum yürüyüşte oluyor biraz umarım böyle dengelenir ama korkuyorum kolay kilo alıyorum çünkü

Ay evet kırmızı yuva yapmaya çalışıyorlar bence yuva yıkanın yuvası olmaz derler ama şimdi bit mittt aman yık devamlı
Antibiyotik 1 2 güne rahatlatır seni canım
Her getirdiklerinde atacakmiyim aşağı
Balkonu aradım eşyalar vardı ama göremedim yarın tekrar bakarım

Kızlar şuan ekipte U UmutluBen hariç düzenli spor yapan pek yok

Calypso95 bu hafta iyi zıplamalar ve adımlar güzel ✌

ayvacicegi adımlar azaldı

SaskinAnne sendende olurdu 5000 6000 adım onlar yok hiç

redsonja87 yüzmeler iyi oldu umarım tartıda faydasını görürsün ✌

mavimli sende bu hafta sadece yarım saatlik yürüyüş var

0zlem bu hafta önemli bizim için ve sadece 1 gün sporun var bırakma lütfen yarın güzel bir spor bekliyorumm

Yarın biraz zorlayalım mı kendimizi ne dersiniz rehavet çökmesin alışmayalım böyle

Var canım yazayim

Evet kuş yuvası başlangıcı. Biz de baharda kıyamadık yuva yaptı 2 güvercin cıktı yumurtadan hep öyle olurmuş sonra biri ölmüş içinde berbat bi koku bir kaç gün sonra uçtu diğeri bir baktık yeni 2 yumurta daha bu döngü kırılacak gibi değil mecburen attik. Ölü kuş olmasa belki devam ederdik ama çocuklar da olunca kaldırmadı içimiz. Bence bastan önlem almak en iyisi

Diş için geçmiş olsun

Amin amin benimde diş sıkıntısı var senin gibi onuda bekletiyorum korkuyorum bi iş çıkarmaz inşallah o da
Bende cokkkk korkuyorum birde diş ağrısı bir şeyede benzemiyor sürekli fırcala garggara yap dur modundayım. Covid bitmeden hiçbir hastalık çıkmasın nolur.
Ya bu meyveler benim de başımın belası, azaltmadan kilo veremiyorum. Benim de yaş 35 ondan mı ?
Sanırım.metabolizmamız artık eskisi gb değil meyvede maşallah şekerrden tek farki lif ve vitamin mineralı yoksa safi şeker.ee normal. Sende mi çok yiyorsun peki ortak
Birde aman aç kalmayın yiyin diyen ve kendinde aç kaladan kilo veren birisin kaptan ama gel gör ki nasıl olursa olsun diyet bitti mi dengede kalmak çok zorr. Ben son aldığım kilolara bakıyorumda hiç abartılı yediğim için almışım gb gelmiyor ama tabiki gökten de inmedi kilolar bi şekilde aldım bu yüzden korkulu rüya verdikten sonra geri almak. İnş artık benimde bu son olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…