- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.501
Ohhh ben zorlarım kaptan kendimi kabul edilmiştir. Yarın cevizli sucuk yapıcam annemlere i. Şefteli pestilide denemek istiyorum sabahtan spor akşama kadarda mutfaktayım. Birde içli köfte yapıcam. Elinde güzel tarifi olan var mı? Tam tutuyor efsane oluyor diyen. Ben ilk defa denicemKızlar şuan ekipte U UmutluBen hariç düzenli spor yapan pek yok
Calypso95 bu hafta iyi zıplamalar ve adımlar güzel ✌
ayvacicegi adımlar azaldı
SaskinAnne sendende olurdu 5000 6000 adım onlar yok hiç
redsonja87 yüzmeler iyi oldu umarım tartıda faydasını görürsün ✌
mavimli sende bu hafta sadece yarım saatlik yürüyüş var
0zlem bu hafta önemli bizim için ve sadece 1 gün sporun var bırakma lütfen yarın güzel bir spor bekliyorumm
Yarın biraz zorlayalım mı kendimizi ne dersiniz rehavet çökmesin alışmayalım böyle
Vayyy beee eskiden bizim takımda heryerde herkeste spor olurdu no kiloda olmazdı zaman herşeyi nasılda değiştirmişGüncel sporlar adam akıllı spor yok hanımlar haydii otur otur gitmeyecek o yağlar çabasız hiç birşeyin değeri yok ben bugün oturup çozutmuyorsam geçmişte zar zor yaptığım cardioların hatrınadır haydiii ..
Eki Görüntüle 2680190
Sabah 2 haşlanmış yumurta, ceviz, salatalık, yağlı ekmek, sütlü kahve
Öğle fasulye köftesi, salata, brokoli, nohut, zeytin, kefir
Akşam 3 sarma, köfte, karabuğday salatası, 2 yk humus
Bugün yine çok açlık hissettim, diyete uygun şeyler yrmeye çalıştım ama fazla oldu yine. sanırım açlığı bastıracak bir yol bulmalıyım.
Su 1.5 litre
Spor ..
Eki Görüntüle 2680147
canim bu hafta vaktim yok, calismalar toplantilar basladi. bundan sonra yürüyüs zor birazKızlar şuan ekipte U UmutluBen hariç düzenli spor yapan pek yok
0zlem bu hafta önemli bizim için ve sadece 1 gün sporun var bırakma lütfen yarın güzel bir spor bekliyorumm
Yarın biraz zorlayalım mı kendimizi ne dersiniz rehavet çökmesin alışmayalım böyle
Bu böyle kaç gün taşıyor acabaEvet kuş yuvası başlangıcı. Biz de baharda kıyamadık yuva yaptı 2 güvercin cıktı yumurtadan hep öyle olurmuş sonra biri ölmüş içinde berbat bi koku bir kaç gün sonra uçtu diğeri bir baktık yeni 2 yumurta daha bu döngü kırılacak gibi değil mecburen attik. Ölü kuş olmasa belki devam ederdik ama çocuklar da olunca kaldırmadı içimiz. Bence bastan önlem almak en iyisi
Diş için geçmiş olsun
Canım kaç gün olduğunu bilmiyorum ama baya azimlilerBu böyle kaç gün taşıyor acaba
Balkonun kapağını da kapattım aMa
Gece taşımış birde
Evet artık hiç birşey eskisi gibi değil yabiran önce sağlıklı vücutlara kavuşmalı ve korumalıyız yoksa şimdi bile bu işler zorsa ilerde hiç düşünemiyorum
Ya bu da benim kabusum, omur boyu diyet modu mu olacak yoksa 1 sene filan dikkat edince artik vucut alisip bu durumu normal mi kabul edecek.Bitti mi acaba
Çok korkuyorum yeniden o 20 kiloyu geri alacağım diye birşey yediğimde hemen vicdan azabı haftada 3 gün sporuma devam ediyorum yürüyüşte oluyor biraz umarım böyle dengelenir ama korkuyorum kolay kilo alıyorum çünkü
Azaldi kaptanim, birkac gundur yagmurlu havalar var, hareketlilik icin alternatifler yaratacagim. Leslie olabilir veya acaba spor salonu mu dusunsem, ama covid durumu da var, bilemedim...Kızlar şuan ekipte U UmutluBen hariç düzenli spor yapan pek yok
Bu menu az degil, sabah uyandigimda gene her zamanki gibi cok actim, butun gun boyle gecmesin diye sabah 2 haslanmis yumurta hazirladim (normalde bir tane yerim) bununla gun icinde ac kalmadim artik (bugun de kivaminda bir aclikla uyandim).Fazla mıııharika bir menü bencee çok düzenli ve tam kıvamında. Fakat öğlen genellikle yeşillik olduğu için açlık duygun öğlen ile akşam arasında mı ortaya çıktı? Birde 2 yumurta seni uzun süre götür muyor mu?
ben menüne bakmadim simdi mesajini okudum hemen kendi örnegimi yazmak istedim. aksam yiyince mutlaka arti oluyorum ben bu yüzden careyi aksam yememek de buldum bir de sindirim sorunum var ona da iyi geliyor aksam yememek. yalniz aksam yememek demek gündüz karnini güzelce doyurmak demek. iyi bir kahvalti ve doyurucu gec bir öglen yemegi demek. rejimlik yemiyorum yani ben, yine de kilo veriyorum. aksamsa zencefilli limonlu balli karisim ictim dün mesela televizyon izlerken. bagisiklik sistemini de düsünmek gerek hele bu zamanlarda. aksam kahve yerine böyle miksler de icebilirsin.Cherry Mom kaptanim, U UmutluBen ortim, redsonja87 tecrubeli herkesten fikir danisayim.
Neredeyse bir haftadir filan uyku sorunu cekiyorum, uykum var, yorgunum ama uyuyamiyorum pek. Uyursam da hafif uyku, nedeni de hafif bir tasikardi, aksamlari az yemeye calisiyorum, cok yersem de mutlaka uzun yuruyuse cikiyordum. Yani aksam 9-10 civari genelde ac oluyorum, yataga da ac giriyorum. Sabah da cok ac uyaniyorum.
dun sabah ve ogle guzel yiyince aksam sadece 1 bardak sut icecektim, ama tabi aksam yemegi civari bir aclik duygusu vardi. Esim israrla aksam da diyete uygun ama doyurucu sekilde ye, bir deneyelim acliktan mi uyuyamiyorsun dedi. Ve iste dun aksam yediklerimi yedim, 11 civari kendiligimden uyudum (uzun zamandir da boyle guzel uyumamistim), aksam boyu hic aclik yoktu tabi ki. Sabah uyandigimda da normal hersey.
Acaba kafeinden mi uyuyamiyorum diye dusunuyordum ben (cunku bir kere uyumayinca kahve iciyorum, kahve icince de uykum kacip donguye mi girdim diye) ama dun de kahve icmistim, gece uyuyabildim.
sabah tabiki ilk is tarildim cunku 1 gunde ortalama yediklerimden fazla yemistim, sonuc -> +600.
redsonja87 neyi yanlis yapiyorum, bu uyku sorunu sende de oluyor mu?
Sabah kahvaltimi daha gec mi yapmaliyim? Aksam hafif yemek kesinlikle iyi oluyor, sadece bu yataga ac girme kismini cozmek icin yatmadan birsey mi yesem, bu seferde aksam hafif yemenin avantajini (uzun sure aclik -> yag yakimini hizlandirmasi) mi kaybederim?...
Kilo vermek icin bu sekilde 1-2 ay dayandim idare ettim diyelim, uzun vadede surduremem bence. Bir de boyle az yesem de, yuruyus yapmazsam kilo veremiyorum yani kilo korumada bu kadar yemem lazim demek bu. Bir de kilo verme surecinde sporu artirmak gerek gibi. Bu kadar yemeye vucudum alisir mi bir sure sonra, yoksa kalori artirip sporu da mi artirmaliyim... hic bilmiyorum kafamda deli sorular
CUMA KG | PZTESİ KG | FARK | |
@Calypso95 | 68.4 | 68.2 | -200 |
@0zlem | 73.3 | 74.5 | +1200 |
@UmutluBen | 77.1 | 77.1 | SABİT |
@Ozgenurrrr | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ |
@redsonja87 | TATİLDE | TATİLDE | TATİLDE |
@SaskinAnne | 81.7 | 83.0 | +1300 |
@mavimli | 82.3 | 82.6 | +300 |
@kirmizigitar | 65.5 | 64.8 | -700 |
@ayvacicegi | 55.3 | 55.4 | +100 |
@Sibal57 | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ |
@Amor-a | 55.1 | 55.1 | SABİT |
@ereeves | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ |
| 77.7 | 77.0 | -700 |
A AKREPcg | 79.7 | 79.4 | -300 |
| 73.3 | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ |
Merhaba, ben kendimi bildim bileli, yani oldum olası hep akşam yemeklerini en geç saat 6 da yemiş olurum. Hatta bazen öğle menüsünde güzel ve doyurucu bir şeyler yemişsem akşam öğününde hiçbir şey yemem. Yani aslında bu benim rutin yaşam stilim. Bünyemi yıllarca bu düzene alıştırdığım için ben de akşam yemek yediğim zaman rahatsız oluyorum ve uyuyamıyorum. O yüzden akşam ögünlerini es geçiyorum.Cherry Mom kaptanim, U UmutluBen ortim, redsonja87 tecrubeli herkesten fikir danisayim.
Neredeyse bir haftadir filan uyku sorunu cekiyorum, uykum var, yorgunum ama uyuyamiyorum pek. Uyursam da hafif uyku, nedeni de hafif bir tasikardi, aksamlari az yemeye calisiyorum, cok yersem de mutlaka uzun yuruyuse cikiyordum. Yani aksam 9-10 civari genelde ac oluyorum, yataga da ac giriyorum. Sabah da cok ac uyaniyorum.
dun sabah ve ogle guzel yiyince aksam sadece 1 bardak sut icecektim, ama tabi aksam yemegi civari bir aclik duygusu vardi. Esim israrla aksam da diyete uygun ama doyurucu sekilde ye, bir deneyelim acliktan mi uyuyamiyorsun dedi. Ve iste dun aksam yediklerimi yedim, 11 civari kendiligimden uyudum (uzun zamandir da boyle guzel uyumamistim), aksam boyu hic aclik yoktu tabi ki. Sabah uyandigimda da normal hersey.
Acaba kafeinden mi uyuyamiyorum diye dusunuyordum ben (cunku bir kere uyumayinca kahve iciyorum, kahve icince de uykum kacip donguye mi girdim diye) ama dun de kahve icmistim, gece uyuyabildim.
sabah tabiki ilk is tarildim cunku 1 gunde ortalama yediklerimden fazla yemistim, sonuc -> +600.
Sabah kahvaltimi daha gec mi yapmaliyim? Aksam hafif yemek kesinlikle iyi oluyor, sadece bu yataga ac girme kismini cozmek icin yatmadan birsey mi yesem, bu seferde aksam hafif yemenin avantajini (uzun sure aclik -> yag yakimini hizlandirmasi) mi kaybederim?...
Kilo vermek icin bu sekilde 1-2 ay dayandim idare ettim diyelim, uzun vadede surduremem bence. Bir de boyle az yesem de, yuruyus yapmazsam kilo veremiyorum yani kilo korumada bu kadar yemem lazim demek bu. Bir de kilo verme surecinde sporu artirmak gerek gibi. Bu kadar yemeye vucudum alisir mi bir sure sonra, yoksa kalori artirip sporu da mi artirmaliyim... hic bilmiyorum kafamda deli sorular
Günaydın o spora kilo mu kalır tatlımmGünaydın kızlar gününüz güzel geçer umarım. Yaklaşık 1 haftadan fazladır hiç tartıya çıkmadım sadece aynadan ve giydiklerimden tarttım kendimi. Bu sabah tartılayım bakayım kaç oldum 53 mü 54 mü diye bakınırken bir de baktım kiiii 52.0 ımKilo koruma programı güzel gidiyor yani arada kaçırdığım çok oluyor ama hem aralıklı oruç hem de düzenli spor sağolsun dengede tutabiliyorum kendimi.
Eline sağlık canımHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK @Calypso95 68.4 68.2 -200 @0zlem 73.3 74.5 +1200 @UmutluBen 77.1 77.1 SABİT @Ozgenurrrr BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ @redsonja87 TATİLDE TATİLDE TATİLDE @SaskinAnne 81.7 83.0 +1300 @mavimli 82.3 82.6 +300 @kirmizigitar 65.5 64.8 -700 @ayvacicegi 55.3 55.4 +100 @Sibal57 BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ @Amor-a 55.1 55.1 SABİT @ereeves BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ seyrekyagmur 77.7 77.0 -700 A AKREPcg 79.7 79.4 -300 Hedef60kgolmak 73.3 BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ
Selam canımCherry Mom kaptanim, U UmutluBen ortim, redsonja87 tecrubeli herkesten fikir danisayim.
Valla benim tarif hep el ayarı o yüzden hiç vermiyim :) ama mutlaka 1 küçük patates koy dış hamuruna hilesiOhhh ben zorlarım kaptan kendimi kabul edilmiştir. Yarın cevizli sucuk yapıcam annemlere i. Şefteli pestilide denemek istiyorum sabahtan spor akşama kadarda mutfaktayım. Birde içli köfte yapıcam. Elinde güzel tarifi olan var mı? Tam tutuyor efsane oluyor diyen. Ben ilk defa denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?