- 23 Mart 2016
- 30.762
- 91.809
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.521
Aslıında özelliklede seni bekledim :) hastanede bile yürüdüm dedin ya kısmet :)Hay Allah 14.520 adımım vardı eşimle konulurken telefonu bi kapatmadı yazayımkısmet bir dahaki yarışa
Çok sevindim canım dahada iyi olursun inşallahGünaydın
Bugün biraz daha iyiyim keyfim yerine geldi
Sizler nasilsiniz
ben verdim bile 81küsürdüm bu sabahEline sağlık canım
Toparlayabileceğimiz bir tablo bencehaydi bakalım kızlar
masallah bize
Kızlar hiç nota almadığımız için büyük kaptantan bize hediye analiz raporumuz geldiiiiiiine kadar çok mezunumuz oldu bu tur maşallah bize ya
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Eveeet şimdi gördüm çok sevindimGünaydın kızlargünü enerjik ve sağlıklı geçirmeniz dileğiyle
Ayy yanlış alıntılamışım az önce
Kızlar hiç nota almadığımız için büyük kaptantan bize hediye analiz raporumuz geldiiiiiii ♥♥♥ ne kadar çok mezunumuz oldu bu tur maşallah bize ya ♥
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
MAYIS - HAZİRAN 2019 DÖNEMİ ANALİZ GENEL SONUÇLARI ANALİZ ŞAMPİYONLARI / TAKIM :KK9: :nazar: ANALİZ ŞAMPİYONLARI / ÜYE :KK9: :nazar: @askrhpozitif Analiz döneminde 15,7 kilo (17,98%) vererek, analiz dönemi birincisi olmuştur. 9. Takım üyesidir. sena zeynep Analiz döneminde 11,7 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Cidden zoru başardık biliyor musunuzmasallah bize
ŞahaneCidden zoru başardık biliyor musunuzben ilk defa denk geldim çok mutluyum şahsen
Etap uzun illaki bir nota oluyordu dişimizi sıktık almadık buda bize ekstra mezuniyetler getirdi ✌ herkesin emeğine sağlık ♥
EceZ redsonja87 ilk 2 de şahaneler 3.ozgenura kızgınım anmıyorum
Yaaa geçmiş olsun. Neden yapmadılar. Çocuklarda mı öyle imiş test için şart?Günaydın Tünaydınn hanımlarr, biz dün hastanelerce uğraştık benim grip kızıma geçti ateş 38 lerde öksürük çoğaldı derken merkez hastane araştırmaya yolladı test yaparız diye düşündük ama burnu akıyorsa yapmıyolarmış suan biraz daha iyi ilaçlar var hiç istemesem de..
Cherry Mom bişey belirtmeliyim ki dün gece çocukların yarım kalan dürümlerini yedim inanır mısın canım hiç istememişti bi nebze sinir krizi gibi duygusal boşluk. .babam hastane de 1 aydır ben yeni ayağa kalktım derken şimdi kızım, sağlıkla ugraştığım sağlam bi dönem ve beraberinde nice sıkıntı.. Ama bahane olabilir mii hayır Evden çıkmıyorum nolur nolmaz diye evde bugün cezamca 30 dk zumba 40 dk leslie yapmaya çalışırım kapatıyor mu o zaman ?
Ooo iyi maşallah cnm. Hep iyi ol inşallahGünaydın
Bugün biraz daha iyiyim keyfim yerine geldi
Sizler nasilsiniz
Yok burun akıyormuş ben de sırf bu yüzden hastaneye gitmiyordum işte türlü türlü bahaneler yapmamak için. artmasının en büyük sebebi bu insanlara teşhisi koydurmuyorlar test sayısı hastanerlede sınırlı illa adım atamayacak halde gideceksin insanlar da geziyor bir yerden sonraYaaa geçmiş olsun. Neden yapmadılar. Çocuklarda mı öyle imiş test için şart?
Evet bazı hastaneler öyle geri gönderiyormuş. Çoğu belirti yok diye. Aslında değerlendirilmesi gerekir.Yok burun akıyormuş ben de sırf bu yüzden hastaneye gitmiyordum işte türlü türlü bahaneler yapmamak için. artmasının en büyük sebebi bu insanlara teşhisi koydurmuyorlar test sayısı hastanerlede sınırlı illa adım atamayacak halde gideceksin insanlar da geziyor bir yerden sonra
Ortim bence dün yediklerin çok yerindeydi fazlada değildi. Kişisel tecrübem ve bence hemen heöen her diyet sonrası kilo alanların yaşadığı diyet döneminde çok kalıri kısmak ve sınra bunuda ömür boyu sürdürememek. Herkesin her zaman söylediği şey diyet değil yaşam tarzını oluşturmak ama tabi bunu hangimiz yapabiliyoruz soru işareti. Birde akşam yemek elbetteki etkileyecek kilo berme hızını ama ac ac gezmekte bazal metabolizma hızını düşürücek ki bu durum uzun vadedeok daha kötü. Eğer akşam yemeğinden feragat edeceksen en azından öğlenini geç vakit ve doyurucu yap. Ama bence önemli olan gitsin ama beyninde çöz. Bende dün gece ara öğün yaptım mesela. Yapmıcaktım hemde saat 22.00 da yaptım ve öeyve yedim ve önce diyetisyene sordum birde o da bana kızdı bu hafta meyvelere takık yaşamıcaktın canın çok istiyorsa ye ama yemeden 3 saat önce kesmen lazım dedi bende gece 1 gb uyurum genelde dahada geç olmadan meyvemi yedim gece ve sabah tartıda -100 gördüm şimdi belki yemeseydin daha eksi görürdün diyen çıkıcak ama belkide onu kafama takıp artıda görebilirdim. Bence kısmak aç gezmek çözüm değil ve birşeyleri takık yaşamakta çözüm değil. Bazı şeyler insanın beyninde bitiyor sen akşamı yiyince yarına artı çıkacağına inandın ve oldu bence. Çünkü aslına bakarsan +600 alcak kadar yememişssindir sanmıyorum tabi birde bunca zaman yemediğin için bir gün yediğinde + gelmiş olabilirsin çünkü metabolizman buna alışmış olabilir.Cherry Mom kaptanim, U UmutluBen ortim, redsonja87 tecrubeli herkesten fikir danisayim.
Neredeyse bir haftadir filan uyku sorunu cekiyorum, uykum var, yorgunum ama uyuyamiyorum pek. Uyursam da hafif uyku, nedeni de hafif bir tasikardi, aksamlari az yemeye calisiyorum, cok yersem de mutlaka uzun yuruyuse cikiyordum. Yani aksam 9-10 civari genelde ac oluyorum, yataga da ac giriyorum. Sabah da cok ac uyaniyorum.
dun sabah ve ogle guzel yiyince aksam sadece 1 bardak sut icecektim, ama tabi aksam yemegi civari bir aclik duygusu vardi. Esim israrla aksam da diyete uygun ama doyurucu sekilde ye, bir deneyelim acliktan mi uyuyamiyorsun dedi. Ve iste dun aksam yediklerimi yedim, 11 civari kendiligimden uyudum (uzun zamandir da boyle guzel uyumamistim), aksam boyu hic aclik yoktu tabi ki. Sabah uyandigimda da normal hersey.
Acaba kafeinden mi uyuyamiyorum diye dusunuyordum ben (cunku bir kere uyumayinca kahve iciyorum, kahve icince de uykum kacip donguye mi girdim diye) ama dun de kahve icmistim, gece uyuyabildim.
sabah tabiki ilk is tarildim cunku 1 gunde ortalama yediklerimden fazla yemistim, sonuc -> +600.
redsonja87 neyi yanlis yapiyorum, bu uyku sorunu sende de oluyor mu?
Sabah kahvaltimi daha gec mi yapmaliyim? Aksam hafif yemek kesinlikle iyi oluyor, sadece bu yataga ac girme kismini cozmek icin yatmadan birsey mi yesem, bu seferde aksam hafif yemenin avantajini (uzun sure aclik -> yag yakimini hizlandirmasi) mi kaybederim?...
Kilo vermek icin bu sekilde 1-2 ay dayandim idare ettim diyelim, uzun vadede surduremem bence. Bir de boyle az yesem de, yuruyus yapmazsam kilo veremiyorum yani kilo korumada bu kadar yemem lazim demek bu. Bir de kilo verme surecinde sporu artirmak gerek gibi. Bu kadar yemeye vucudum alisir mi bir sure sonra, yoksa kalori artirip sporu da mi artirmaliyim... hic bilmiyorum kafamda deli sorular
Hoş geldin cnm. İlk sayfamızda kurallar var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?Merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum nasıl katılacağım ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum Aslında kadınlar Kulübü'nü Bence de kullandım ama bu sefer sanki gözüme çok farklı geldi bir sürü mesaj bir sürü yazı yani kafam karıştı biraz ama zamanla Alışırım inşallah Öncelikle Kendimden bahsedeyim ben 22 yaşındayım 98 kiloyum aslında 98 kilo olduğunu yeni öğrendim ve beni gerçekten çok üzdün tatlı Yudum uzun zamandır Artık karar verdim kilo vermek istiyorum Eski kıyafetlerin içine girmek istiyorum Çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi değil Çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bir iş yapacağım ama halim kalmıyor kızımla ilgilenmekten başka bir şeyle ilgilenemiyorum Yani hiçbir şey hevesim kalmadı Spor yapmak istiyorum ama kilodan çabuk yoruluyorum artık değişmek istiyorum Lütfen bana yardımcı
Patates mı rendeliyim kaptan dış hamuruna. Ayy inş başarılı bir şekilde yapabilirim. Şiödi pestile geçiçcemValla benim tarif hep el ayarı o yüzden hiç vermiyim :) ama mutlaka 1 küçük patates koy dış hamuruna hilesihep yaparım hiç çatlamaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?