Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hiç nota almadığımız için büyük kaptantan bize hediye analiz raporumuz geldiiiiiii ne kadar çok mezunumuz oldu bu tur maşallah bize ya

masallah bize

Ayy yanlış alıntılamışım az önce çok sevindim diye bu mesaja yanıt olacaktı

Cidden zoru başardık biliyor musunuz ben ilk defa denk geldim çok mutluyum şahsen
Etap uzun illaki bir nota oluyordu dişimizi sıktık almadık buda bize ekstra mezuniyetler getirdi herkesin emeğine sağlık
EceZ redsonja87 ilk 2 de şahaneler 3.ozgenura kızgınım anmıyorum

Şahane

Günaydın Tünaydınn hanımlarr, biz dün hastanelerce uğraştık benim grip kızıma geçti ateş 38 lerde öksürük çoğaldı derken merkez hastane araştırmaya yolladı test yaparız diye düşündük ama burnu akıyorsa yapmıyolarmış suan biraz daha iyi ilaçlar var hiç istemesem de..

Cherry Mom bişey belirtmeliyim ki dün gece çocukların yarım kalan dürümlerini yedim inanır mısın canım hiç istememişti bi nebze sinir krizi gibi duygusal boşluk. .babam hastane de 1 aydır ben yeni ayağa kalktım derken şimdi kızım, sağlıkla ugraştığım sağlam bi dönem ve beraberinde nice sıkıntı.. Ama bahane olabilir mii hayır Evden çıkmıyorum nolur nolmaz diye evde bugün cezamca 30 dk zumba 40 dk leslie yapmaya çalışırım kapatıyor mu o zaman ?

Yaaa geçmiş olsun. Neden yapmadılar. Çocuklarda mı öyle imiş test için şart?

Yaaa geçmiş olsun. Neden yapmadılar. Çocuklarda mı öyle imiş test için şart?
Yok burun akıyormuş ben de sırf bu yüzden hastaneye gitmiyordum işte türlü türlü bahaneler yapmamak için. artmasının en büyük sebebi bu insanlara teşhisi koydurmuyorlar test sayısı hastanerlede sınırlı illa adım atamayacak halde gideceksin insanlar da geziyor bir yerden sonra

Evet bazı hastaneler öyle geri gönderiyormuş. Çoğu belirti yok diye. Aslında değerlendirilmesi gerekir.
Dediğin gibi şuan çoğu insan belki hasta olarak olarak dolaşıyor.
İnşaallah iyi olur evladın. Tekrar geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum nasıl katılacağım ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum Aslında kadınlar Kulübü'nü Bence de kullandım ama bu sefer sanki gözüme çok farklı geldi bir sürü mesaj bir sürü yazı yani kafam karıştı biraz ama zamanla Alışırım inşallah Öncelikle Kendimden bahsedeyim ben 22 yaşındayım 98 kiloyum aslında 98 kilo olduğunu yeni öğrendim ve beni gerçekten çok üzdün tatlı Yudum uzun zamandır Artık karar verdim kilo vermek istiyorum Eski kıyafetlerin içine girmek istiyorum Çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi değil Çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bir iş yapacağım ama halim kalmıyor kızımla ilgilenmekten başka bir şeyle ilgilenemiyorum Yani hiçbir şey hevesim kalmadı Spor yapmak istiyorum ama kilodan çabuk yoruluyorum artık değişmek istiyorum Lütfen bana yardımcı

Ortim bence dün yediklerin çok yerindeydi fazlada değildi. Kişisel tecrübem ve bence hemen heöen her diyet sonrası kilo alanların yaşadığı diyet döneminde çok kalıri kısmak ve sınra bunuda ömür boyu sürdürememek. Herkesin her zaman söylediği şey diyet değil yaşam tarzını oluşturmak ama tabi bunu hangimiz yapabiliyoruz soru işareti. Birde akşam yemek elbetteki etkileyecek kilo berme hızını ama ac ac gezmekte bazal metabolizma hızını düşürücek ki bu durum uzun vadedeok daha kötü. Eğer akşam yemeğinden feragat edeceksen en azından öğlenini geç vakit ve doyurucu yap. Ama bence önemli olan gitsin ama beyninde çöz. Bende dün gece ara öğün yaptım mesela. Yapmıcaktım hemde saat 22.00 da yaptım ve öeyve yedim ve önce diyetisyene sordum birde o da bana kızdı bu hafta meyvelere takık yaşamıcaktın canın çok istiyorsa ye ama yemeden 3 saat önce kesmen lazım dedi bende gece 1 gb uyurum genelde dahada geç olmadan meyvemi yedim gece ve sabah tartıda -100 gördüm şimdi belki yemeseydin daha eksi görürdün diyen çıkıcak ama belkide onu kafama takıp artıda görebilirdim. Bence kısmak aç gezmek çözüm değil ve birşeyleri takık yaşamakta çözüm değil. Bazı şeyler insanın beyninde bitiyor sen akşamı yiyince yarına artı çıkacağına inandın ve oldu bence. Çünkü aslına bakarsan +600 alcak kadar yememişssindir sanmıyorum tabi birde bunca zaman yemediğin için bir gün yediğinde + gelmiş olabilirsin çünkü metabolizman buna alışmış olabilir.

Hoş geldin cnm. İlk sayfamızda kurallar var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Bide bu soruları yanıtlar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…