Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun

Bugun kahvalti yapmadim gec kaldim cunku. Ogleyi de disarida yemem gerekti alisveriste olunca. Tavuk sis ve pilavin yarisini yedim hemen doydum. Salatayi bitirdim ama. Cok abartmak istemiyorum bu adet donemk oncesi dikkat edersem sonrasinda birden cok kilo gidiyor insallah oyle olur da 53 leri gorurum

53 sahane olur haydi bakalım

Konyadayim çocuklar ateşlendi geçen hafta. Hastaneye gitmedim korkudan iş yeri hekimi ile konuştuk çocuklar covid olsa bile tedavisi yokmuş ateş düşürücü ile takip et demişti bana
Covid çocuk ben mi denk gelmedim acaba hele gençler birbirinin ağzına giriyorlar görüyorum hasta olsalar olurlar demek cidden onları etkilemiyor biz giibi ne ilginç bir hastalık

Canım ben 1 kilo bulgura 1 çay bardağı irmik ve göz kararı un koyurum. Bizim burda disina da koyuyorlar. Ben koymuyorum. Baharat olarak kimyon,reyhan ve azcık biber salcasi. 3 ayda 1 yapıp buzluga atıyorum acil durumlarda pratik oluyor.
Benim kız da aynı şekilde onu da kanyak ettim.

Kanyak = manyak yanlış yazmışım.

Sağ ol kaptanim ama ben kendiminki hariç gece yedigim bu

Sabah;
Yarım simit
Yumurta
Salatalık,domates ve çay

Akşam;
1 Kase yoğurt,3 yk yulaf

Spor;
5000 adım
Güzel menüler kızlar cumaya güzel eksileer bizi bekliyor inşallah

ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak

Şimdi doldurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…