- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.561
Tabi doğru çocuklara o ilaçlar verilemez. Çok ağır ilaçlar. Ben çok zorlandım.Konyadayim çocuklar ateşlendi geçen hafta. Hastaneye gitmedim korkudan iş yeri hekimi ile konuştuk çocuklar covid olsa bile tedavisi yokmuş ateş düşürücü ile takip et demişti bana
Aynen öyle kaptanım allahtan spor işi ile uğraşıyoruz da dengede kalıyoruzGünaydın o spora kilo mu kalır tatlımm✌ süpersin
Aynen öyle cumaya daha 3 gün var hadi bakalım kızlaaarEline sağlık canım
Toparlayabileceğimiz bir tablo bence ✌ haydi bakalım kızlar
geçmiş olsunGünaydın Tünaydınn hanımlarr, biz dün hastanelerce uğraştık benim grip kızıma geçti ateş 38 lerde öksürük çoğaldı derken merkez hastane araştırmaya yolladı test yaparız diye düşündük ama burnu akıyorsa yapmıyolarmış suan biraz daha iyi ilaçlar var hiç istemesem de..
Cherry Mom bişey belirtmeliyim ki dün gece çocukların yarım kalan dürümlerini yedim inanır mısın canım hiç istememişti bi nebze sinir krizi gibi duygusal boşluk. .babam hastane de 1 aydır ben yeni ayağa kalktım derken şimdi kızım, sağlıkla ugraştığım sağlam bi dönem ve beraberinde nice sıkıntı.. Ama bahane olabilir mii hayır Evden çıkmıyorum nolur nolmaz diye evde bugün cezamca 30 dk zumba 40 dk leslie yapmaya çalışırım kapatıyor mu o zaman ?
Ne yapan sennnAynen öyle kaptanım allahtan spor işi ile uğraşıyoruz da dengede kalıyoruz
Aynen öyle cumaya daha 3 gün var hadi bakalım kızlaaar
Aman sakince yeIşten çıktım eve gidiyorum ve acimmmmm
53 sahane olur haydi bakalımBugun kahvalti yapmadim gec kaldim cunku. Ogleyi de disarida yemem gerekti alisveriste olunca. Tavuk sis ve pilavin yarisini yedim hemen doydum. Salatayi bitirdim ama. Cok abartmak istemiyorum bu adet donemk oncesi dikkat edersem sonrasinda birden cok kilo gidiyor insallah oyle olur da 53 leri gorurum
Covid çocuk ben mi denk gelmedim acaba hele gençler birbirinin ağzına giriyorlar görüyorum hasta olsalar olurlar demek cidden onları etkilemiyor biz giibi ne ilginç bir hastalıkKonyadayim çocuklar ateşlendi geçen hafta. Hastaneye gitmedim korkudan iş yeri hekimi ile konuştuk çocuklar covid olsa bile tedavisi yokmuş ateş düşürücü ile takip et demişti bana
Canım ben 1 kilo bulgura 1 çay bardağı irmik ve göz kararı un koyurum. Bizim burda disina da koyuyorlar. Ben koymuyorum. Baharat olarak kimyon,reyhan ve azcık biber salcasi. 3 ayda 1 yapıp buzluga atıyorum acil durumlarda pratik oluyor.Ohhh ben zorlarım kaptan kendimi kabul edilmiştir. Yarın cevizli sucuk yapıcam annemlere i. Şefteli pestilide denemek istiyorum sabahtan spor akşama kadarda mutfaktayım. Birde içli köfte yapıcam. Elinde güzel tarifi olan var mı? Tam tutuyor efsane oluyor diyen. Ben ilk defa denicem
Benim kız da aynı şekilde onu da kanyak ettim.Bende kilo aldığım dönemde çok çok uzun süre tartılmamıştım ve kendimi hep 70 civarı sanıyordum sonra bir iki misafirlikte tartıya çıktım inanmadım bile bozuk dedim o kadar algım kapalı ve inkardaydım düşününsonra artık herkes ya ne yaptın kendine böyle noldu sana noldu eşimden şakayla karışık bir iki laf flann gelince bir tartıldım ki 82 acı gerçek şimdi tartıyla yatacağım mübarek çocuk bile bana benzedi WC sonrası ben tartılayım diyor
Kanyak = manyak yanlış yazmışım.Canım ben 1 kilo bulgura 1 çay bardağı irmik ve göz kararı un koyurum. Bizim burda disina da koyuyorlar. Ben koymuyorum. Baharat olarak kimyon,reyhan ve azcık biber salcasi. 3 ayda 1 yapıp buzluga atıyorum acil durumlarda pratik oluyor.
Benim kız da aynı şekilde onu da kanyak ettim.
Sağ ol kaptanim ama ben kendiminki hariç gece yedigim buÇok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlar
Dürüm için takma kafana lütfen kafanda abartığın kadar kötü bir öğün değil diyette sık olmasada lahmacun dürüm veriliyor yani sende öyle say daha öncede yiyenler oldu ceza yazmadk. Sen ama tabi yap sporunu vicdanen iyi hissedersin pazartesi güzel eksin vardı şimdi biraz o gitti ise moralin bozulmasın
O zmaan haydi spora bilmiyorum enerjin var mı evde hasta çocuk olunca işler değişirSağ ol kaptanim ama ben kendiminki hariç gece yedigim bu
Diyorum o da öyle bir terim galibaKanyak = manyak yanlış yazmışım.
25.08.2020
sabah 2 bardak su
08.30
1 haşlanmış yumurta
çeyrek avakado
1 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık,bolyeşillik
ara
yeşil çay,3 kuru kayısı
13.30
yarım kase çorba
8 kaşık etli barbunya
haydari
ara
türk kahvesi
18.30 da
8 kaşık bamya ve yoğurt yiyeceği
sabah 4.000 adım yürüdüm. 2.00 litre su içtim. en az 3 litreye tamamlayacağım
akşam 8.30 da kızımla tekrar 45 dk kadar yürüyeceğim.
Sabah;
Yarım simit
Yumurta
Salatalık,domates ve çay
Akşam;
1 Kase yoğurt,3 yk yulaf
Spor;
5000 adım
Güzel menüler kızlarSabah
Mantarlı omlet (ekmek tüketmedim)
Siyah zeytin
Tulum peyniri
Domates
Salatalık
1 çay kaşığı bal
ara
Light sütle soğuk kahve (şekersiz)
öğle
1 kase Fırında kabak(yoğurtlayıp yedim üzerine de biraz kırmızı biber serptim çok güzel oluyo tavsiye ederim)
Ara
Kayısı çayı (l....n slim plus olanı) yanında 3 tane fındık
Akşam
Yok
yüzme
2 sa
Yürüyüş
6.275 adım
su
2 lt
Mehfam Cherry Mom
İyi akşamlar hoşgeldinİyi akşamlar bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar
Şimdi doldurdumİyi akşamlar hoşgeldin
Öncelikle katılım formunu doldurmanı ve 1. Sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazmanı rica ederiz
katılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
HoşgeldinizŞimdi doldurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?