- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.541
Ayy hakket yürüdümde kaptan. Ama kısmet birdahakine inş :) sağıl kaptanımAslıında özelliklede seni bekledim :) hastanede bile yürüdüm dedin ya kısmet :)
Haşlayıp dış hamuru yoğururken bulgurlı harçla karştır canım macunsu oluyor hem kolay şekil alır hemde çatlamaz böylecePatates mı rendeliyim kaptan dış hamuruna. Ayy inş başarılı bir şekilde yapabilirim. Şiödi pestile geçiçcem
Oldumu simdiHoş geldin cnm. İlk sayfamızda kurallar var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Bide bu soruları yanıtlar mısın?
Hoşgeldin Şeyma aramızaŞEYMA
22
165
98
70
Evli
Arapça hocasi
1
Hayir olmadi
Bilmiyorum
Yok
Çok fazla yorulmam
Okudum onayladim
Hoşbulduk inşallah bu grup bana şans getirir hayallerime kavuşurumHoşgeldin Şeyma aramıza
Tm olmuş. Arapça hocası mıŞEYMA
22
165
98
70
Evli
Arapça hocasi
1
Hayir olmadi
Bilmiyorum
Yok
Çok fazla yorulmam
Okudum onayladim
Bende kilo aldığım dönemde çok çok uzun süre tartılmamıştım ve kendimi hep 70 civarı sanıyordum sonra bir iki misafirlikte tartıya çıktım inanmadım bile bozuk dedim o kadar algım kapalı ve inkardaydım düşününMerhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum nasıl katılacağım ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum Aslında kadınlar Kulübü'nü Bence de kullandım ama bu sefer sanki gözüme çok farklı geldi bir sürü mesaj bir sürü yazı yani kafam karıştı biraz ama zamanla Alışırım inşallah Öncelikle Kendimden bahsedeyim ben 22 yaşındayım 98 kiloyum aslında 98 kilo olduğunu yeni öğrendim ve beni gerçekten çok üzdün tatlı Yudum uzun zamandır Artık karar verdim kilo vermek istiyorum Eski kıyafetlerin içine girmek istiyorum Çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi değil Çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bir iş yapacağım ama halim kalmıyor kızımla ilgilenmekten başka bir şeyle ilgilenemiyorum Yani hiçbir şey hevesim kalmadı Spor yapmak istiyorum ama kilodan çabuk yoruluyorum artık değişmek istiyorum Lütfen bana yardımcı
Bu ara hep senin kalemin insanlar geliyor takımımızaTm olmuş. Arapça hocası mıne güzel
Şimdi kac kilosunuzBende kilo aldığım dönemde çok çok uzun süre tartılmamıştım ve kendimi hep 70 civarı sanıyordum sonra bir iki misafirlikte tartıya çıktım inanmadım bile bozuk dedim o kadar algım kapalı ve inkardaydım düşününsonra artık herkes ya ne yaptın kendine böyle noldu sana noldu eşimden şakayla karışık bir iki laf flann gelince bir tartıldım ki 82 acı gerçek şimdi tartıyla yatacağım mübarek çocuk bile bana benzedi WC sonrası ben tartılayım diyor
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlarGünaydın Tünaydınn hanımlarr, biz dün hastanelerce uğraştık benim grip kızıma geçti ateş 38 lerde öksürük çoğaldı derken merkez hastane araştırmaya yolladı test yaparız diye düşündük ama burnu akıyorsa yapmıyolarmış suan biraz daha iyi ilaçlar var hiç istemesem de..
Cherry Mom bişey belirtmeliyim ki dün gece çocukların yarım kalan dürümlerini yedim inanır mısın canım hiç istememişti bi nebze sinir krizi gibi duygusal boşluk. .babam hastane de 1 aydır ben yeni ayağa kalktım derken şimdi kızım, sağlıkla ugraştığım sağlam bi dönem ve beraberinde nice sıkıntı.. Ama bahane olabilir mii hayır Evden çıkmıyorum nolur nolmaz diye evde bugün cezamca 30 dk zumba 40 dk leslie yapmaya çalışırım kapatıyor mu o zaman ?
61 canım yeni mezun oldum sayılırŞimdi kac kilosunuz
Darisi başıma61 canım yeni mezun oldum sayılır
Hayır canım menülerinde özgürsün ama mevcut menümü görüp yorumluyoruz bunun yerine şu olsa daha iyi olur bu olsa güzel olur gibi.. ve detokslar arada konuştuğumuz konular arasında onun dışında kişiler serbestBuarada diyet listesi falan veriyormusunuz
Olur inşallah istemek önemli olanDarisi başıma
Cocuk uyumazsa anne de rezil oluyor ciddenÇok sevindim canım dahada iyi olursun inşallah
Benimde oğlum gece geç yattı uyku saati kayıyor diye sabah zorla ben kaldırdımşimdide mızz mızzzz
Sağolasın canimOoo iyi maşallah cnm. Hep iyi ol inşallah
Valla öyle canım tüm gün birşey yapamadım :/Cocuk uyumazsa anne de rezil oluyor cidden
Konyadayim çocuklar ateşlendi geçen hafta. Hastaneye gitmedim korkudan iş yeri hekimi ile konuştuk çocuklar covid olsa bile tedavisi yokmuş ateş düşürücü ile takip et demişti banaYaaa geçmiş olsun. Neden yapmadılar. Çocuklarda mı öyle imiş test için şart?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?