Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oldumu simdi

Bende kilo aldığım dönemde çok çok uzun süre tartılmamıştım ve kendimi hep 70 civarı sanıyordum sonra bir iki misafirlikte tartıya çıktım inanmadım bile bozuk dedim o kadar algım kapalı ve inkardaydım düşünün sonra artık herkes ya ne yaptın kendine böyle noldu sana noldu eşimden şakayla karışık bir iki laf flann gelince bir tartıldım ki 82 acı gerçek şimdi tartıyla yatacağım mübarek çocuk bile bana benzedi WC sonrası ben tartılayım diyor

Şimdi kac kilosunuz

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlar
Dürüm için takma kafana lütfen kafanda abartığın kadar kötü bir öğün değil diyette sık olmasada lahmacun dürüm veriliyor yani sende öyle say daha öncede yiyenler oldu ceza yazmadk. Sen ama tabi yap sporunu vicdanen iyi hissedersin pazartesi güzel eksin vardı şimdi biraz o gitti ise moralin bozulmasın

Buarada diyet listesi falan veriyormusunuz
Hayır canım menülerinde özgürsün ama mevcut menümü görüp yorumluyoruz bunun yerine şu olsa daha iyi olur bu olsa güzel olur gibi.. ve detokslar arada konuştuğumuz konular arasında onun dışında kişiler serbest
Kaçamak olursa spor cezası yazarım ama tabi o kadar bir serbestlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…