- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.601
Evet
Bi geliyormuş, kilo vermiş şekilde. İyi hava atar artık bizeEvet ❤ takımın parçası inşallah kilo almamıştır
Gerçi rejimdeyken bile cumadan pazartesiye +3 kg gelen birinden bahsediyoruz ama
Valla ben emzirirken ne aldım ne eridim aynı metabolizma bendeEmzirirken iştahı açılanlardan mısın yoksa kilo veren şanslı grupta mısınben öyleydim hamileyken kiloda almıyorm arkadaş tekrar doğursam hiç bu işlere girişmesem daha iyi
Memnun oldum Allah bağışlasın evlatlarımızıTeşekkürler çok hızlısın
Memnun oldum elif,Esra bende 34 yaşındayım 4 yaşında bir evladım var takım kaptanıyım :)
Olur mu olur o da çok gerilmişti artık belki rahatlık iyi gelmiştirBi geliyormuş, kilo vermiş şekilde. İyi hava atar artık bize
Amin canımMemnun oldum Allah bağışlasın evlatlarımızı
Çok ilginçValla ben emzirirken ne aldım ne eridim aynı metabolizma bende
Evet ❤ takımın parçası inşallah kilo almamıştır
Gerçi rejimdeyken bile cumadan pazartesiye +3 kg gelen birinden bahsediyoruz ama
Hilal yaaa baya özlenmiş 1 sayfa hilal konusulmuş baksana.Bi geliyormuş, kilo vermiş şekilde. İyi hava atar artık bize
Orası öyle çok şükür ama emzirirken zayıflayanlardan olmayı tercih ederdim zira su içsem yarıyor banaÇok ilginç:)
İyi birşey aslında ayarların bozulmamış oluyor bir nevi :))
Ettik dedik birde demesek ne olacaktıHilal yaaa baya özlenmiş 1 sayfa hilal konusulmuş baksana.ama cidden özledik hem C Cagrihilal1 hem de pacman ı. Anlamadığım pacman gelcem kilo aldım beni kabul eder misiniz diyor diyor gelmiyorrrr.
Hakket kaptannnEttik dedik birde demesek ne olacaktı
Nasıl kıyarsın ha onlara sen :))Yaptım içli kögteleri 26 adet çıktı. 15 tanesi dolaba gitti ama baya vaktimi aldı. Catlama olmadı ama biraz yakmışısım pişirirken
O zmaan haydi spora bilmiyorum enerjin var mı evde hasta çocuk olunca işler değişir
Üzmeee canını halledersinn
Merhaba şeyma hoş geldin fatma benŞEYMA
22
165
98
70
Evli
Arapça hocasi
1
Hayir olmadi
Bilmiyorum
Yok
Çok fazla yorulmam
Okudum onayladim
Bugun kahvalti yapmadim gec kaldim cunku. Ogleyi de disarida yemem gerekti alisveriste olunca. Tavuk sis ve pilavin yarisini yedim hemen doydum. Salatayi bitirdim ama. Cok abartmak istemiyorum bu adet donemk oncesi dikkat edersem sonrasinda birden cok kilo gidiyor insallah oyle olur da 53 leri gorurum
Catering şirketinden klasik fabrika yemeği geliyor canım yemek şirkete aitAman sakince yeçok acıkmakta tehlikeli öğle yemekleri nasıl oluyor iş yerinde ? Dışarıdan mı iş yerinde mi yeniyor ?
Covid çocuk ben mi denk gelmedim acaba hele gençler birbirinin ağzına giriyorlar görüyorum hasta olsalar olurlar demek cidden onları etkilemiyor biz giibi ne ilginç bir hastalık
Inşallah ilk haftadan 6 lara geçerim ben deGüzel menüler kızlarcumaya güzel eksileer bizi bekliyor inşallah ♥
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak
Hakket miii. Ayyy inşşş. Ama ben 3 tane yedim kaptan yaaa. Tezi deneyenler kaç tane yiyordu.Nasıl kıyarsın ha onlara sen :))
Neyse eski bir 5.takım atasözü derki içli köfte yapan cumaya garanti -1 gelirşimdiye kadar öyle oldu tezimizi boşa çıkarma emi :))))
Haşlama 1 taneHakket miii. Ayyy inşşş. Ama ben 3 tane yedim kaptan yaaa. Tezi deneyenler kaç tane yiyordu.
Tmm canım takip ediyor olacağımyaptim biraz bisiler kızımdan kalan vakitte ama yarın için kesin 60 puan cezam var onu menumde gorcen kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?