- 25 Ağustos 2020
- 150
- 170
- 18
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.581
Teşekkürler çok hızlısınADINIZ: Elif
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak
Hoş buldum merhabalarHoşgeldiniz
Hoş buldum merhabalar
Evet maşallah ne kadar çok öğretmen olduÖğretmen kontenjanımız arttı yine
Canım burada düzenli bildirim ve katılım sağlarsan o motivasyon otomatik olarak oluşacaktır.fazlada bir kilon yok kısa zamanda asıl listeye girer ve mezun ederiz senide inşallahKızlar benim moral motivasyon ihtiyacım var aslında çok azimli bir insanım ama bu karantina beni mahvetti
KesinlikleeeCanım burada düzenli bildirim ve katılım sağlarsan o motivasyon otomatik olarak oluşacaktır.fazlada bir kilon yok kısa zamanda asıl listeye girer ve mezun ederiz senide inşallah
Benim 9 aylık oğlum var şimdi doğum yaptıktan sonra 84 kiloydum 3 ayda 70 kiloya kadar indim sonraki 5 kilo 6 ayda zor gitti sCanım burada düzenli bildirim ve katılım sağlarsan o motivasyon otomatik olarak oluşacaktır.fazlada bir kilon yok kısa zamanda asıl listeye girer ve mezun ederiz senide inşallah
Mezun diyince benim rozet kaldıKesinlikleee
Allah bağışlasın cnmmBenim 9 aylık oğlum var şimdi doğum yaptıktan sonra 84 kiloydum 3 ayda 70 kiloya kadar indim sonraki 5 kilo 6 ayda zor gitti s
Kaptanlar gitmesin diye rozet vermiyorlar mı yoksaMezun diyince benim rozet kaldıO gelene kadar geri kilo alcam
Evet emziriyorum canımAllah bağışlasın cnmm
Ne güzel üstüne oturmadan vermişsin çogunu geriside bizle gelir inş şuan emzirme durumu varmı ?
C Cagrihilal1 de gümledi onada yok üzgünümKaptanlar gitmesin diye rozet vermiyorlar mı yoksa
Aaa öyle mi tm. Bu arada dünde aklıma geldi Hilal. Ne yaparkiC Cagrihilal1 de gümledi onada yok üzgünüm
O işlere toplight kaptan bakıyor ya gözüm onda girer bildirir elbetsonra zaten ben beklesemde hilal beklemez hakkım o benim istiyorum der
Emzirirken iştahı açılanlardan mısın yoksa kilo veren şanslı grupta mısınEvet emziriyorum canım
Gözüm yollarda ay sonu gelecekti bakalımAaa öyle mi tm. Bu arada dünde aklıma geldi Hilal. Ne yaparki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?