Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

asfarovski kendihalinde02 Hoşgeldiniz.

Yorumlar için teşekkürler.
Ben kesinlikle aç kalarak diyet yapmak istemiyorum, kalıcı olmuyor. Yarın makro kalori hesabı deneyeceğim belki yağ vb az alıyorumdur, ondan açlık hissi vardır. Emzirirken diyet yapmıştım böyle bir açlık olmuyordu.
İkinci olarak da spor eksiğimi çözmem gerek.

Merhaba dün tatile geldik biz bahsettiğim gibi ama öbür yaza kadar olmayacağı için ben ailemle keyfini çıkarmak istiyorum :) Cherry Mom kaptanım izin hakkımdan kullanmak istiyorum listedeysem, yoksa çıkartabilirsin pazartesiden sonra uygun görürsen eklersin yine ama sıkıntı yok

Canım yarından sonra ereeves amatör çıkartabilir misin sana zahmet
Sibal57 sen nerdesin canım ?

Günaydın cnm Reyyan link paylaşmış ama sonrasında bulamazsan sayfanın üst kısmında etiketi var yemek menü diye tıkladığında oraya yönlendiriyor
Buldum canım teşekkür ederim bir sabah planladığımız menüyü birde akşam uygunladığımız menüyü mü yazacağız

Tm cnm öyle yapayım. Hatta özgenuru da çıkarayım da gelince tekrar eklerim olur mu?
İşte asıl listedeki üyelerin öyle çıkartalım sokarız durumu yok sorumluluğu var.. vardı.. cuma gününe kadar böyle devam edelim sana zahmet canım gelmezse son zaten

İşte asıl listedeki üyelerin öyle çıkartalım sokarız durumu yok sorumluluğu var.. vardı.. cuma gününe kadar böyle devam edelim sana zahmet canım gelmezse son zaten
Ha tm cnm doğru o ayrıntıyı atladım ben. Yok benim için zahmet değil. Sen çarpı görünce canın sıkılıyor diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…