- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.621
Yorumlar için teşekkürler.Ortim bence dün yediklerin çok yerindeydi fazlada değildi. Kişisel tecrübem ve bence hemen heöen her diyet sonrası kilo alanların yaşadığı diyet döneminde çok kalıri kısmak ve sınra bunuda ömür boyu sürdürememek. Herkesin her zaman söylediği şey diyet değil yaşam tarzını oluşturmak ama tabi bunu hangimiz yapabiliyoruz soru işareti. Birde akşam yemek elbetteki etkileyecek kilo berme hızını ama ac ac gezmekte bazal metabolizma hızını düşürücek ki bu durum uzun vadedeok daha kötü. Eğer akşam yemeğinden feragat edeceksen en azından öğlenini geç vakit ve doyurucu yap. Ama bence önemli olan gitsin ama beyninde çöz. Bende dün gece ara öğün yaptım mesela. Yapmıcaktım hemde saat 22.00 da yaptım ve öeyve yedim ve önce diyetisyene sordum birde o da bana kızdı bu hafta meyvelere takık yaşamıcaktın canın çok istiyorsa ye ama yemeden 3 saat önce kesmen lazım dedi bende gece 1 gb uyurum genelde dahada geç olmadan meyvemi yedim gece ve sabah tartıda -100 gördüm şimdi belki yemeseydin daha eksi görürdün diyen çıkıcak ama belkide onu kafama takıp artıda görebilirdim. Bence kısmak aç gezmek çözüm değil ve birşeyleri takık yaşamakta çözüm değil. Bazı şeyler insanın beyninde bitiyor sen akşamı yiyince yarına artı çıkacağına inandın ve oldu bence. Çünkü aslına bakarsan +600 alcak kadar yememişssindir sanmıyorum tabi birde bunca zaman yemediğin için bir gün yediğinde + gelmiş olabilirsin çünkü metabolizman buna alışmış olabilir.
Günaydın. Kolay gelsin. Bende eşim yüzünde işe erken gidiyorum. O süreyi yürüyerek değerlen diriyorum.Günaydın kızlar..Birazdan walk walk walk..
Günaydın kızlar ben menümü ve sporumu yazacağım yeri bulamıyorum
Günaydınnnnn kızlarrrGünaydın herkese
Canım yarından sonra ereeves amatör çıkartabilir misin sana zahmet21-28 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑ ☑
O Ozgenurrrr
Sibal57 ☑
SaskinAnne ☑ ☑ ☑ ☑
U UmutluBen ☑ ☑☑ ☑
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
groenline
seyrekyagmur ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
Hedef60kgolmak ☑ ☑ ☑
A AKREPcg ☑ ☑☑ ☑
asfarovski ☑
Günaydın cnm Reyyan link paylaşmış ama sonrasında bulamazsan sayfanın üst kısmında etiketi var yemek menü diye tıkladığında oraya yönlendiriyorGünaydın kızlar ben menümü ve sporumu yazacağım yeri bulamıyorum
Buldum canım teşekkür ederim bir sabah planladığımız menüyü birde akşam uygunladığımız menüyü mü yazacağızGünaydın cnm Reyyan link paylaşmış ama sonrasında bulamazsan sayfanın üst kısmında etiketi var yemek menü diye tıkladığında oraya yönlendiriyor
Günaydın kızlar..Birazdan walk walk walk..
Günaydın. Kolay gelsin. Bende eşim yüzünde işe erken gidiyorum. O süreyi yürüyerek değerlen diriyorum.
Sabah yürüyüşü en iyi yağ yakıcı yürüyüş kızlarGünaydın kızlar çocukları bakicimiza bıraktım servis bekliyorum 20 dakika aşırı tempolu engelli yürüyüş benimki
Hayır canım ama o da iyi fikirmiş :))Buldum canım teşekkür ederim bir sabah planladığımız menüyü birde akşam uygunladığımız menüyü mü yazacağız
Tm cnm öyle yapayım. Hatta özgenuru da çıkarayım da gelince tekrar eklerim olur mu?
İşte asıl listedeki üyelerin öyle çıkartalım sokarız durumu yokTm cnm öyle yapayım. Hatta özgenuru da çıkarayım da gelince tekrar eklerim olur mu?
Ha tm cnm doğru o ayrıntıyı atladım ben. Yok benim için zahmet değil. Sen çarpı görünce canın sıkılıyor diye dedimİşte asıl listedeki üyelerin öyle çıkartalım sokarız durumu yoksorumluluğu var.. vardı.. cuma gününe kadar böyle devam edelim sana zahmet canım gelmezse son zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?