Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu gece daraldım biraz ama bu etkiler sürüyormuş epeyce. Yarına randevu aldık artık bakalım ne dicek Dr.
Annem daha iyi ona da aldım baktırcaz ona da. İnşallah Bi sıkıntı çıkmaz
Büyük geçmiş olsun. Artık iyice yaygınlaştı. Yakın çevremizde bu hafta çok duydum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hastalara sifa versin

Sabah okula gittim hemen gider gelirim diye kahvalti da yapmadim gelince yaparim deyip. Bi suru is cikti tabi ben disarda 1 pogaca aldim biraz susamli cubuk yedim. Eve geldim kolilerle cebellesince yemek yemeyi unuttum. Vakit gec olunca yemekte istemiyorum. Neyse bakalim. Gecenki fazlaligima sayayim :)

Büyük geçmiş olsun. Artık iyice yaygınlaştı. Yakın çevremizde bu hafta çok duydum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hastalara sifa versin
Ankara ve konya şuan çok fena ya
İstanbulun olayı bitti çoğu kişi hasta oldu iyileşti bile haberlere bakıyorum yeni gelen düğün nişan kısıtlaması oraya gelmedi bile şimdi risk buralarda

Aman canım dikkat et menün az ve sağlıksız olmuş :/ adımlar çok iyi
Öğle
1 kasarli pogaca

Ara
1/2 paket susamli cubuk

Su :2 lt
Spor :10 bin adim

Mehfam

Afiyet olsunnn sporlarda menüde güzel
Sadece şu değişim avantajına olur gibi,
Kahve yanına kuş lokumu yerine kuru üzüm

ben de evdeydim ondan sanirim bugün böyle oldu. bir de esim ve ben biraz hasta gibiyiz enerjimiz düstü yemege sarildik.
Evde olunca öyle oluyor ya insan bende işi bıraktığım yıl bir anda kilo aldım
Geçmiş olsun biraz takviye vitamin flan alın canım hasta olmadan düzelirsiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…