- 23 Mart 2016
- 30.756
- 91.783
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.661
Olsun cnm senin şimdi düşüneceğin en son şey bu olsun oturupta 10 kilo alamayacağını göre dert etmeBende mi şeyyyannem çok yediriyor da evime gidince bakcam ölçülere
İnşaallah cnm yaOlsun cnm senin şimdi düşüneceğin en son şey bu olsun oturupta 10 kilo alamayacağını göre dert etme
bizim burda deli yagmur var 20 dakika yürüdüm geldim semsiyeyle bile islandimbugün walk Challenge var kızlar ilgilenenlere duyurulur
Büyük geçmiş olsun. Artık iyice yaygınlaştı. Yakın çevremizde bu hafta çok duydum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hastalara sifa versinBen bu gece daraldım biraz ama bu etkiler sürüyormuş epeyce. Yarına randevu aldık artık bakalım ne dicek Dr.
Annem daha iyi ona da aldım baktırcaz ona da. İnşallah Bi sıkıntı çıkmaz
3 de bitirmiş olmasan zatenbugün istahim felaketcok yedim cok. neyseki saat 3 te son noktayi koydum.
Ankara ve konya şuan çok fena yaBüyük geçmiş olsun. Artık iyice yaygınlaştı. Yakın çevremizde bu hafta çok duydum. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hastalara sifa versin
Aman canım dikkat et menün az ve sağlıksız olmuş :/ adımlar çok iyiSabah okula gittim hemen gider gelirim diye kahvalti da yapmadim gelince yaparim deyip. Bi suru is cikti tabi ben disarda 1 pogaca aldim biraz susamli cubuk yedim. Eve geldim kolilerle cebellesince yemek yemeyi unuttum. Vakit gec olunca yemekte istemiyorum. Neyse bakalim. Gecenki fazlaligima sayayim :)
Afiyet olsunnn sporlarda menüde güzelİyi akşamlar canlar ben bugün 2 öğün yedim
sabah ekmeksiz klasik peynir zeytin domates omlet
Ara kahve ve 3 tane kuş lokum yedim
Akşam küçük porsiyon haşlama( yarım patates) 4 kaşık kadar bulgur pilavı
3 litre su
15 dk leslie 15 dk bölgesel egzersiz günümü böyle tamamladım
Demi yaAfiyet olsunnn sporlarda menüde güzel
Sadece şu değişim avantajına olur gibi,
Kahve yanına kuş lokumu yerine kuru üzüm
Kuru üzüm leblebi benim favorimdiDemi ya
ben de evdeydim ondan sanirim bugün böyle oldu. bir de esim ve ben biraz hasta gibiyiz enerjimiz düstü3 de bitirmiş olmasan zaten
Ortin diyorki ev şartlarından zaten yeteri kadar kötü besleniyorm bari o kendini kollasın diyooor benden söylemesi
Evde olunca öyle oluyor ya insan bende işi bıraktığım yıl bir anda kilo aldımben de evdeydim ondan sanirim bugün böyle oldu. bir de esim ve ben biraz hasta gibiyiz enerjimiz düstüyemege sarildik.
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
@0zlem | 73.3 | 72.5 | ||
@Calypso95 | 68.4 | 68.0 | ||
@UmutluBen | 77.1 | BİLDİRMEDİ | ||
@Ozgenurrrr | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | ||
@ayvacicegi | 55.3 | 54.8 | ||
@Sibal57 | 81.3 | 80.5 | ||
@SaskinAnne | 81.7 | 81.5 | ||
@mavimli | 82.3 | 81.5 | ||
@Amor-a | 55.1 | BİLDİRMEDİ | ||
@redsonja87 | 53.5 | 53.1 | ||
@kirmizigitar | 65.5 | 65.0 | ||
A AKREPcg | 79.7 | 78.0 | ||
İnşallah o yönde ilerliyoruzKimler cuma günü hedefine kavuşuyor
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @0zlem 73.3 72.5 @Calypso95 68.4 68.0 @UmutluBen 77.1 BİLDİRMEDİ @Ozgenurrrr BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ @ayvacicegi 55.3 54.8 @Sibal57 81.3 80.5 @SaskinAnne 81.7 81.5 @mavimli 82.3 81.5 @Amor-a 55.1 BİLDİRMEDİ @redsonja87 53.5 53.1 @kirmizigitar 65.5 65.0 A AKREPcg 79.7 78.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?