- 23 Mart 2016
- 30.750
- 91.782
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.681
Hhahhaha hay maşallahSevgiliCherry Mom bugün biber salçanın çekimini nenemin zamanından kalma elle çevrilen kıyma makinası vardı onunla yaptım. 1,5 saat onu cevirdim durdum. Bölgesel spor sayılır mi?
Tartı o yöne kıpraşıyor değil mi calipsoomİnşallah o yönde ilerliyoruz
Evet şükürler olsun yavaş yavaş da olsa sona yaklaşıyorumTartı o yöne kıpraşıyor değil mi calipsoom
Evet şükürler olsun yavaş yavaş da olsa sona yaklaşıyorum
Kaptan yaa ben aç karnına kahve içip karnitinimi alıp spor yapıyprum ama sanki yemekten 2 saat sonra yapınca daha faydalı oluyormuş gb hisediyorum bgn öyle yaptım bakalım yarına nasıl olsa yansıcak?Sabah yürüyüşü en iyi yağ yakıcı yürüyüş kızlartebrikler
Offf benimde öyle. İlk defa böyleyim. Şimdiden kafayı sabah ne yiyeceğimi düşünmekle bozdumbugün istahim felaketcok yedim cok. neyseki saat 3 te son noktayi koydum.
Ayy bizim takıma noldu böyle hep spor yapardı nazar ettikkkTablomuzu dolduralım kızlar ❤❤
Eki Görüntüle 2680954
Ben hep aç karna bilirimKaptan yaa ben aç karnına kahve içip karnitinimi alıp spor yapıyprum ama sanki yemekten 2 saat sonra yapınca daha faydalı oluyormuş gb hisediyorum bgn öyle yaptım bakalım yarına nasıl olsa yansıcak?EceZ sporu ne zaman yapalım en iyi yap yakımı için bize fikir verir misin
Ben yarın bunu yapacağımOfff benimde öyle. İlk defa böyleyim. Şimdiden kafayı sabah ne yiyeceğimi düşünmekle bozdum
Teşekkürler
Yaa çok üzüldüm. Benim yakınlarımda da çıkanlar çok gerçekten baya yayıldı artık yaz boyuKızlar kazen abimizde maalesef covid olmuş dualarımızı esirgemeyelim hastaneye yatışı yapılmış
Benim çevremde de çokYaa çok üzüldüm. Benim yakınlarımda da çıkanlar çok gerçekten baya yayıldı artık yaz boyu
Evet aklına kötüyü getirme hiç . İnşallah her şey daha iyiye gider. Siz kendinizi koruyup tedbir aldıktan sonra takdir Allah'ınBenim çevremde de çokannemleri köyden kurtardım şükür orda eve giren çıkan belli olmuyordu ama bakalım kurtardık mı yakında belli olur orası tabi :/
Bizde eşimin köyüne gitmeyeceğiz iptal ettik ama Ankara'da ciddi şekilde yayıldıemre ile olan kısmı beni çok korkutuyor umarım ona bakamayacak kadar kötülemeyiz diyorum ne bileyim bazen öyle oluyor ki sağlıklı 3 4 adam bile yetişemiyor Emre'ye cidden akıl almaz şeyler yapıyor off panik oldum yine neyse iyi düşünelim iiy olsun
Öyle tabi canımEvet aklına kötüyü getirme hiç . İnşallah her şey daha iyiye gider. Siz kendinizi koruyup tedbir aldıktan sonra takdir Allah'ın
O dizi sen çal kapımı miDiziye daldım sonuçları geç açıkladım sorry
NasılKızlar kazen abimizde maalesef covid olmuş dualarımızı esirgemeyelim hastaneye yatışı yapılmış
Benim çevremde de çokannemleri köyden kurtardım şükür orda eve giren çıkan belli olmuyordu ama bakalım kurtardık mı yakında belli olur orası tabi :/
Bizde eşimin köyüne gitmeyeceğiz iptal ettik ama Ankara'da ciddi şekilde yayıldıemre ile olan kısmı beni çok korkutuyor umarım ona bakamayacak kadar kötülemeyiz diyorum ne bileyim bazen öyle oluyor ki sağlıklı 3 4 adam bile yetişemiyor Emre'ye cidden akıl almaz şeyler yapıyor off panik oldum yine neyse iyi düşünelim iiy olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?