- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.861
Butun ev hasta ya moral olsun diye peynir tatlısı ısladım sadece 1 tane yerim o da göz hakkıNe tatlısı kızekip çoştuuu şov yapıyor
İtiraf geldi :))var var bu hafta ipin ucunu kacirdim
Evet canim dogru diyosun mantik ayni sonucta. Benim goguslerim hep buyuk, kuculecegini de pek sanmiyorum. Ama kol altim yagli, orayi olceyim ben en iyisi.Bende göğüs üstü ölçüyorum aslında canım sen kendine bir standart belirle hep o kısmı ölç öyle takip et önemli olan ikisi arasında ki fark sonuçta neresinin doğru olduğı önemli değil
66 miiiiggggHoşgeldin canım gel tabien son 66ydin tatil yaramış
Senden ricam geçen seferki gibi sürüncemede kalmasın burası bende sende arada kalıyoruz gel ve 1 2 hafta devamlılık göster seni listeye alayım öyle devam edelim olur mu canım aksi taktirde inan yorucu oluyor bzim için
Dönmene sevindim ♥
Kaptanım kahvaltı etmiştim ama 7 ye falan geliyodu yani bi tur dah acıkmıştım bile azcık da hareketli geçti temizlik yaptım öyle olduCalypso95 yaa sen nasıl unutursun tartıyı ve o eksi nasıl oldu o zman kahvaltı sonrası mıydı o eksi yoksa yoksaaa sen kaç eksiydin yoksaa
Hayirli olsun, saglikla kucagina almak nasip olsun demekten baska bisey yok, bebisin ek gidaya gecince devam edersinKızlar inanılmaz birşey olduben hamileymişim ve 9.5 aylık oğlum var ve emiyor
Hoş buldum canım Antepliyim Adıyaman da yaşıyorumHayirli olsun, saglikla kucagina almak nasip olsun demekten baska bisey yok, bebisin ek gidaya gecince devam edersinbu arada hosgeldin sen ve yeni gelen arkadaslar. Bu arada adiyamanli misin?
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
@Calypso95 | 67.9 | BEKLENİYOR | ||
@UmutluBen | 76.3 | BEKLENİYOR | ||
@ayvacicegi | 55.2 | 54.9 | ||
@SaskinAnne | 81.7 | 81.5 | ||
@mavimli | 82.3 | 81.5 | ||
@Amor-a | 54.7 | BEKLENİYOR | ||
@kirmizigitar | 65.0 | 64.5 | ||
@AKREPcg | 78.5 | 77.5 | ||
@seyrekyagmur | 76.5 | 75.7 | ||
| 65.2 | 64.5 | ||
@Gamzeliyar123 | BEKLENİYOR | BEKLENİYOR | ||
| 67.5 | 66.5 |
HaydaaaaaKızlar ben devam edeyim mi rejime sizce
G gamzeliyarrrr123 çıkarttım canım paylaşım yapmadı kiloda bildirmedi
Tamam kaptanım listeyi düzenleyemiyorum süresi doldu pazartesi listesine eklemem o vakit bendeG gamzeliyarrrr123 çıkarttım canım paylaşım yapmadı kiloda bildirmedi
Şimdi onu yapıyordum kaptanım word belgesinde birazdan paylaşıcam onu daEceZ cim aynen dediğin gibi keşke herkes bir paylaşımda cuma kilosuyla birlikte hedefini sıcağı sıcağına söylese sen liste yapacağm diye kendini sıkıştırma olmadı h sonu falanda yazan olur pazartesi toplarsın listeyi ✌ cumaları sadece kim gecen hafta verdiği hedefine ulaştı kim ulaşamadı onu paylaşsak yeter aslında
Hayırlı olsun canımKızlar inanılmaz birşey olduben hamileymişim ve 9.5 aylık oğlum var ve emiyor
67.5 olsun canımCUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @Calypso95 67.9 BEKLENİYOR @UmutluBen 76.3 BEKLENİYOR @ayvacicegi 55.2 54.9 @SaskinAnne 81.7 81.5 @mavimli 82.3 81.5 @Amor-a 54.7 BEKLENİYOR @kirmizigitar 65.0 64.5 @AKREPcg 78.5 77.5 @seyrekyagmur 76.5 75.7 kendihalinde02 65.2 64.5 @Gamzeliyar123 BEKLENİYOR BEKLENİYOR cgdmk 67.5 66.5
Canım eğer fazla kilon çoksa ilk 4 ay zayıflama diyeti uygulanabiliyor ama çok değilse gerek yokKızlar ben devam edeyim mi rejime sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?