Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim dogru diyosun mantik ayni sonucta. Benim goguslerim hep buyuk, kuculecegini de pek sanmiyorum. Ama kol altim yagli, orayi olceyim ben en iyisi.
66 miiiigggg
Esim izne geldikten sonra ve diyetisyeni de birakinca diyetin d si kalmadi acikcasi.
Canim cok haklisin, hatta sizlerden ozur diliyorum zamaninizdan caldigim icin hepinizden. Kontrol altinda tutabilir miyim acaba dedim memleketteyken de yok olmadi, yapamadim. Simdi evimdeyim cok sukur. Sureklilik saglayacagim insallah ama takima girmekten ziyade kendimi disiplin etmek icin. Kilo vermeye baslarsam, siz de memnun kalirsaniz listeye girmek isterim tabi ama liste sorumlulugu da apayri oldugu icin simdiden bile stres oldum

Cherry Mom kaptanım mezun olanları izne çıkanları diskalifiye olanları vs vs yani haftaya cuma burada olmayacakları hiç eklemedim listeye zaten ekle çıkar çorba oluyor yoruluyoruz boşa biliyorsunuz cgdmk de hedef vermiş onu da alta ekledim en sonda.

Kızlar bir de sizden ricam olacak haftalardır hepimiz buradayız kaptanımız da açıkça her hafta perşembe gecesinden belirtiyor güncel kilo ve haftaya cuma hedef kilo yazalım diye. Çok zor bir şey değil lütfen Allah rızası için cuma günü kilo bildirirken haftaya hedefim bu diye bildirin böyle inanın tek tek adam arıyoruz forumda hepimizi yoruyor

EceZ cim aynen dediğin gibi keşke herkes bir paylaşımda cuma kilosuyla birlikte hedefini sıcağı sıcağına söylese sen liste yapacağm diye kendini sıkıştırma olmadı h sonu falanda yazan olur pazartesi toplarsın listeyi cumaları sadece kim gecen hafta verdiği hedefine ulaştı kim ulaşamadı onu paylaşsak yeter aslında

Şimdi onu yapıyordum kaptanım word belgesinde birazdan paylaşıcam onu da Hepsi aradan çıksın sorumluluklarımı yapmış olayım

Kızlar inanılmaz birşey oldu ben hamileymişim ve 9.5 aylık oğlum var ve emiyor
Hayırlı olsun canım
67.5 olsun canım
Kızlar ben devam edeyim mi rejime sizce
Canım eğer fazla kilon çoksa ilk 4 ay zayıflama diyeti uygulanabiliyor ama çok değilse gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…