- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.881
Şimdi onu yapıyordum kaptanım word belgesinde birazdan paylaşıcam onu daHepsi aradan çıksın sorumluluklarımı yapmış olayım
Merhaba ne zman başlamıştıkKızlar merhaba..yine bentekrardan devam edebilir miyim sizinle?:)
Ediyoruz cnm walklar devamChallengelara devam ediyor muyuz
5. TAKIM ÇITIRLARI | CUMA HEDEFİ | CUMA KİLOSU | SONUÇ |
@0zlem | 72.5 | 73.3 | |
@Calypso95 | 68.0 | 67.9 | |
@UmutluBen | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | |
@ayvacicegi | 54.8 | 55.2 | |
@SaskinAnne | 81.5 | 81.7 | |
@mavimli | 81.5 | 82.3 | |
@Amor-a | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | |
@redsonja87 | 53.1 | 52.3 | |
@kirmizigitar | 65.0 | 65.0 | |
@AKREPcg | 78.0 | 78.5 | |
@seyrekyagmur | 76.8 | 76.5 |
CUMA HEDEFİ SONUÇ TABLOSU
(HEDEFLERİNE ULAŞANLAR VE ULAŞAMAYANLAR)
5. TAKIM ÇITIRLARI CUMA HEDEFİ CUMA KİLOSU SONUÇ @0zlem 72.5 73.3 @Calypso95 68.0 67.9 @UmutluBen BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ @ayvacicegi 54.8 55.2 @SaskinAnne 81.5 81.7 @mavimli 81.5 82.3 @Amor-a BİLDİRMEDİ BİLDİRMEDİ @redsonja87 53.1 52.3 @kirmizigitar 65.0 65.0 @AKREPcg 78.0 78.5 @seyrekyagmur 76.8 76.5
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
@Calypso95 | 67.9 | 67.5 | ||
@UmutluBen | 76.3 | BEKLENİYOR | ||
@ayvacicegi | 55.2 | 54.9 | ||
@SaskinAnne | 81.7 | 81.5 | ||
@mavimli | 82.3 | 81.5 | ||
@Amor-a | 54.7 | BEKLENİYOR | ||
@kirmizigitar | 65.0 | 64.5 | ||
@AKREPcg | 78.5 | 77.5 | ||
@seyrekyagmur | 76.5 | 75.7 | ||
| 65.2 | 64.5 | ||
| 67.5 | 66.5 | ||
Olmuş canım sadece umutla amor cuma kilosuda bildirmemiş gbi gözükmüş onun yerine cuma kiloları yazılabilirdi :) eline sağlıkCherry Mom kaptanım olmuş mu ilk kez yaptım da geçen cuma hedef bildirmeyenleri çarpıladım umutlu ve amoru
Nasıl dolandirilmislar canımAy kaptanım cuma listesi derkenn gözümden kaçmış affedinşimdi gördüm ve çok çok üzüldüm nasıl dolandırıldınız ya maalesef bu konu tam bir başa bela çok dikkat etmek lazım şikayet siteleri nakliyeciler tarafından mağdur olanlarla dolu S Suskunhanim sen taşındınmı bak seninde konya çok dikkat et aman diyim.. birde kızlar alakasız ama şöyle birşey var bazen x şirket Google puanlarına yorumlarına bakıyoruz ya tamamen aldatmaca inanmayın. Bizim başımıza geldi mafyaya kadar gitti olay tehditle kaldırttılar kötü puan ve yorumu.. sonuç şirketin puanı şuan 9.8 görünürde şahaneler değil mi Allah korusun böyle insanlardan..
Kaptanım taşındınız madem bundan sonrasını halledersiniz bir şekilde önce can sağlığı sıkmayın canınızı çok özledik sizi kendinize iyi bakın müsait zamanda uzun uzun yazın ne oldu ne bitti
Nice mutlu huzurlu senelere canımCherry Mom
Ben bugün pasta börek yedim
Ama azıcık
Bugün doğumgünüm du
Sürpriz yapmış ailem
Zaten o artı kiloyu bugün eski halinde görmüştüm bu hafta pek eksi beklemiyordum antibiyotik içiyorum o genelde bende biaz şişkinlik yapıyor da inşaallah artı gelmem yarına
Tamda perşembeye denk geldi
4000 adım var benim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş inşallah supriz oldu galiba ama benimkilerin arası 22 ay bana kalsa daha yakın isterdim ve hep iyiki böyle olmuş dedimKızlar inanılmaz birşey olduben hamileymişim ve 9.5 aylık oğlum var ve emiyor
Detayları bende bilmiyorum tatlım yazmamış kaptan döner herhalde Allah iyilerle karşılaştırsın işleriniz rast gitsin inşallahNasıl dolandirilmislar canımben tanıdıktan ayarladım ,yakın mesafe olacağı için problem de olmaz inşallah.tuuttugum ev bosalmadi henüz, bekliyorum haftasonuna taşınmış olurum demişti hala kıpırtı yok
İnsanın bu dereceleri görünce kilo alıp alıp veresi geliyor yahuredsonja87 bireyselde 2.oldun canım ♥♥♥
Allah'ım bizde 3. Oldukhak ettik mi hayır bunuda söyledim ya hayret bana
Aaman kuzum alıp alıp verme sen yinedeİnsanın bu dereceleri görünce kilo alıp alıp veresi geliyor yahutebrik ederimmm ekibi, şahaneyiz..
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @Calypso95 67.9 BEKLENİYOR @UmutluBen 76.3 BEKLENİYOR @ayvacicegi 55.2 54.9 @SaskinAnne 81.7 81.5 @mavimli 82.3 81.5 @Amor-a 54.7 BEKLENİYOR @kirmizigitar 65.0 64.5 @AKREPcg 78.5 77.5 @seyrekyagmur 76.5 75.7 kendihalinde02 65.2 64.5 @Gamzeliyar123 BEKLENİYOR BEKLENİYOR cgdmk 67.5 66.5
Kızlar bu stres olma mevzusu çokça dönmeye başladı ve cidden kendimi sorguluyorum benden dolayı mı ? Cidden söyleyin anlamıyor olabilirim kırılmayacağımEvet canim dogru diyosun mantik ayni sonucta. Benim goguslerim hep buyuk, kuculecegini de pek sanmiyorum. Ama kol altim yagli, orayi olceyim ben en iyisi.
66 miiiigggg
Esim izne geldikten sonra ve diyetisyeni de birakinca diyetin d si kalmadi acikcasi.
Canim cok haklisin, hatta sizlerden ozur diliyorum zamaninizdan caldigim icin hepinizden. Kontrol altinda tutabilir miyim acaba dedim memleketteyken de yok olmadi, yapamadim. Simdi evimdeyim cok sukur. Sureklilik saglayacagim insallah ama takima girmekten ziyade kendimi disiplin etmek icin. Kilo vermeye baslarsam, siz de memnun kalirsaniz listeye girmek isterim tabi ama liste sorumlulugu da apayri oldugu icin simdiden bile stres oldum
Aaa sorcaktım kaldı peynir tatlısı Kemalpaşa oluyor değil mi şerbetli tatlı yani
Tabii ya sopa altından gördüm abayiAaa sorcaktım kaldı peynir tatlısı Kemalpaşa oluyor değil mi şerbetli tatlı yaniceza yaazcimde cımbızım detayları öğrenmek istiyor
Yalnız bir önceki mesajda niye stres oluyorsunuz ayol ben pamuk gibi kadınım imajı verip şimdi şeytanı çıkartmayaydım iyiydineyse bu da bu işin cilvesi ama
Yinede pamık gibiyim
Tmm ben hatırladım ve 70 puan ceza yazdımTabii ya sopa altından gördüm abayişimdi şöyle oluyor ben bir demiştim ama iki yedim evet yuvarlak şerbetli gibiydi sanırım çok hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?