Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ne yaptıysam adı yok sabah beri çalışıyorm bakıyorum ortada ne yemek var ne ev temiz ne ev toplu ne çocukla oynadım ama herşeyi yaptım off herşeyden gıdım gıdım yapınca olmuyor yoruldum ama ortada birşey yok çok sıkıcı

Cherry Mom kaptanım olmuş mu ilk kez yaptım da geçen cuma hedef bildirmeyenleri çarpıladım umutlu ve amoru

Nasıl dolandirilmislar canım ben tanıdıktan ayarladım ,yakın mesafe olacağı için problem de olmaz inşallah.tuuttugum ev bosalmadi henüz, bekliyorum haftasonuna taşınmış olurum demişti hala kıpırtı yok

Merhaba kızlar sabah tartıldım ama yazıp yazmama konusunda hala emin değilim çünkü çarşamba sadece kahvaltı dün sıfır yiyecek bugün de toplasan 1 öğün etmez yani benimki normal kilo kaybı değil maalesef

Yine de yazayım
Pazartesi 72.3
Bugün 69.2
Fark 3.1
Yüzde %4.23

Haftaya cuma hedefim sabit kalmak

Nice mutlu huzurlu senelere canım
Kızlar inanılmaz birşey oldu ben hamileymişim ve 9.5 aylık oğlum var ve emiyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş inşallah supriz oldu galiba ama benimkilerin arası 22 ay bana kalsa daha yakın isterdim ve hep iyiki böyle olmuş dedim

Detayları bende bilmiyorum tatlım yazmamış kaptan döner herhalde Allah iyilerle karşılaştırsın işleriniz rast gitsin inşallah
Nasılsın ?

Kızlar bu stres olma mevzusu çokça dönmeye başladı ve cidden kendimi sorguluyorum benden dolayı mı ? Cidden söyleyin anlamıyor olabilirim kırılmayacağım
Stres olduğu için takımdan çıkmak isteyenler,ekibe katkısı olmadığı için izne ayrılmak isteyenler ..
Beklentilerimizi karşılıklı yazalım mı sizde bende ? Başlıyorum

-düzenli menü paylaşımı ( diyet günlüğü gibi yaz çık değil )
-düzenli ekip içinde olma ( olunabildiğince işte )
-kilo bildirimlerinin gününde ve zmaanında yapılması
-haftalık yüzdenin 0,30 altı olmaması yani haftalık ortalama 200 300 Gr vermek ( her hafta şart değil ama bu bile düzenli sağlansa benim için başarıdır ) zaten düzenli spor diyet yapan biri haftada 200 Gr verir kızlar e regliye gelir sabit yazarız 200 300 artı yazarız dert değil olur

Benim ekip içinde en çok bozulduğum konu kilo bildirimi yapmamak .. bunu kendime inanın küfür gibi algılıyorum niye bilmiyorum o derece bozuluyorum tedavim şart

Stres olunacak şeyler mi istiyorum acaba ? Bakın derecenin d sinden bahsetmiyorum ben derece kovalayan bir kaptan hiç olmadım her ne kadar adı bir yarışmada olsa diğer ekiplerlede yarıştırmıyorum sizi belki hata ama bilmiyorum kimse öyle detokslara sarılsın istemiyorm
Eğlenerek birbirimize destek olarak kilo verelim istiyorm herşeyden önce sağlık için ♥ kendimizi sevmek için aynada mutlu bir yüz görmek için..

Demek istediğim rica ediyorum bu takımda stres olmayın diyelim girdiniz listeye 2 3 hafta verdiniz kilo öbür hafta olmadı sonra ki hafta yine olmadı göster çabanı kendine bir bak bir yerde yanlış var diyette 2 3 hafta + Gelmek mümkün değil sevgili kardeşim 1 hafta olur ödem olur regli olur spordann olur ama 3 haftaya kadar uzamaz o .. hala mı devam ediyor düzeltemiyorsan kafayada çok taktıysan izin yaZarız ne yapalım yeni üyeysen izin hakkın yoksa yarışmadan ayrıldı yaZarız 6 ay asıl listeye giremezsinn ama yine takım içinde olur zayıflamaya devam edebilirsin.. önemli olann karşılıklı strese girmeyelim karşılıklı kalp kırmayalım burda bende EceZ de Mehfam da 3 müzde mezun üye iken birşeyler yapmaya çalışıyoruz o yüzden sadece ve sadece kilo vermeyi isteyen arkadaşlarla yola devam edelim istiyoruz
Höfff ne çok konuştum konunun başı neydi ortası neydi unuttum kızlar affedinn

Son düzenleme:
EceZ 75.5 oldu emnis sayesinde
Aaa sorcaktım kaldı peynir tatlısı Kemalpaşa oluyor değil mi şerbetli tatlı yani ceza yaazcimde cımbızım detayları öğrenmek istiyor
Yalnız bir önceki mesajda niye stres oluyorsunuz ayol ben pamuk gibi kadınım imajı verip şimdi şeytanı çıkartmayaydım iyiydi neyse bu da bu işin cilvesi ama
Yinede pamık gibiyim

Tabii ya sopa altından gördüm abayi şimdi şöyle oluyor ben bir demiştim ama iki yedim evet yuvarlak şerbetli gibiydi sanırım çok hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…