Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yahu o kadar da kötü degil yumurta, yogurt, et, meyve tüketiyorum düzenli. Tatliyi seviyorum haklisin iste o da zamanla düzelecek kilo verdikce tati da karbo da azalacak. Yoksa her hafta helva kavurup, kek yapan biriydim eski halimi bilsen su halimi tebrik ederdin o kadar diyim

Ben günde 2.5 lt en az içerim
Biktim cidden her hafta sonu artı görüyorum
Dun yazdım ya pes etseydim ben ederdim mehter takimi gibiyim azıcık gidip geri dönüyorum

Yakın zamanda başka bir plan var mı canım ekibe 1 haftada gir çık gir çık olmasınn gidişine bozulmadım desem yalan olur bi kaç gün önce girmeyi talep ettin yahu dedim içimden

İşte tatil aslında 2 hafta sonra olcaktı o zamana düzenimi kurarım diye düşünmüştüm ama babam memur bu pandemiden dolayı işler sürekli değişiyo bu hafta çık demişler
En azından 1 ay hiçbir program yok merak etme zaten bu ödem daha çabuk gider diye düşünüyorum

Kızlar yarın itibariyle menüleri daha temiz görsek olur mu ?

Çok fazla karbonhidrat var dün özellikle sabit olan arkadaşlarım bu haftayı güzel değerlendirsin hafta sonunu sıkıntılı geçirirseniz tüm hafta onu vermek için uğraşıyorsunuz sonra cumaya ancak sabit kalmak düşüyor baştan düzenli gidersek cumayı çok rahat atlatırız

Anladım canım peki o halde

Olsun mehter takımıda ilerliyor sonuçta :) nasıl oldu başın ??
Dışarı çıktık akşam üstü
Hava değişikliği iyi geldi
Bir yerde yanlışım var. Ama 3 gündür tuvalet sorunum da var. Acaba ondan mi
Dedim ya oynak motivasyon ama bir gün zatiflayacagima inancım yüksek

Mesela ben
Bayılacağım

ben de detoks yapmiyorum az da yemiyorum ama veriyorum benim de boy 173 boyla ilgisi var miydi ya iyiymis bak
Evet canım mesela 65 kilo olmak için 1600 kalori almak gerekiyor hem de çok az bir sporla . Eğer spor da artarsa 1600 den fazla bile alarak hedefe ulaşılır ama denge olmalı diyette

exx ortim her hafata nerdeyse benım yasadıgımı sen yasamıssın bu hafta. evelsi hafta bu durum benı cok uzmustu. gectıgımız hafta ıse yedım valla ortım mıdemı oyle bos bırakmadım sporumuda yaptım odem yapar fln dıye hıc dusunmedım bır tek persembe yağmıcam dedım onun acısınıda carsamba cıkarırım dıye dusunmustum ama gunlerı karıstırmıstım carsamba sanıp persembe spor yapmısım ama yınede sukur gıttı. o yuzen bu hafta senınde dedıgın gb mıdenın bosugundan olmasından olabılır. gecen okudugum bır spor dergısınde yagların yanması ıcın ıyı yaglara ıhtıyacınız var yazıyordu. yanı bıze cok gelsede dıyetısyenlerın o dolu dolu menulerın ıse yaramasının bır sebebı var. ons bu hafta harıka kılo verırsın canım.

Ama o ac susuz spor yapmanın zorlugunu cok ıyı bılırım. bu yuzden gıden 100 gr da olsa tebrık ederım emegıne saglık canım

Yaa etiketleyip alıntıladığınız her şeyi okudum. Cherry Mom Öncelikle yeni bir hekimimiz varmış. Çok mutlu oldum. Orti olmayı çok isterim tabii ki. U UmutluBen dostum regl bitince geleyim, o sıra iyice tıkınırım diye düşünmüştüm. İlaca rağmen reglim gecikti iyi mi! Gecikme derken hapı bıraktıktan sonraki 7 gün içinde olur diyor. Ama 2-3. gün olması lazım çoğunlukla ki döngü 28 gün olsun. Benim 6. günde oldu reglim. Şaka gibi.... Hala bitmedi ama dayanamadım geldim artık yuvama.

Mehfam yazdıkların için çok teşekkür ederim. Yazını birkaç gün önce görmüştüm. Cevap veremedim ama o kadar kötü hissettiğim bir zamanda okudum ki bana çok iyi geldin. Bu yüzden ayrıca teşekkür ediyorum.

Eveeeet dostlarım. Şu an hayatımda olan şeyleri hala düzene sokamadım. Ve bu beni iyice saçma sapan bir beslenme düzensizliğine itti. Nasıl kötü beslendiğimi anlatmak dahi istemiyorum size. Ama artık bu durumdan çok sıkıldım. O yüzden ne olursa olsun döneceğim dedim kendi kendime. Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Gruba kim girdi kim çıktı asla bakamadım. Yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz. Umarım güzel yollar kat etmişsinizdir. Böyle bir takımda buna engel olmadığına eminim. Bendeniz pacman Nam-ı diğer yatanspor. Hiçbir şekilde spor yapmadan kilo vermeye çalıştığım için böyle! Evet, birileri demiş öldü. Şimdi görsünler bakalım paco geri döndü. Yarından itibaren burada olacağım inşallah. Alt listede

Hoşgeldin canımmmm gözlerimiz yollarda kaldıı
Dönüşün muhteşem olacak eminim haydi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…