Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

+400 ü yollamanda birşey canım tebriklerrr sen şimdi sabit misinn cumaya göre karışık olmuş tam anlamadım

Cherry Mom kaptan yazdığın mesajı bulamadım ama ben benim gördüğüm en güzel kaptansın gerçekten kızarken bile tatlı tatlı kızıyorsun. Bu güne kadar hatta yaaa hiç mi sinirlenmez bir insan desiğim çok olay oldu. Ben muhtemelen baZı olaylara senin tepkinden daha fazlasını verirdim ki bu yüzden bende kaptan oşmaz mesela çünkü sen bir şekilde dengeleyip o tatlı sözlerinle bizleri kazanıyorsun. Verdiğimiz ya da aldığımız kilolara hiç laf etmedin. Hatta biz az yersek sağlıklı verin diye kızdın. Yapmayın detoks 1 kilo olcağına 300 gr olsun sağlıklı olsun dedin. Diğer gruplara bakınca bu çok fazla bunu yeme gibi seyler varken bizde bu menü az böyle sağlıklı olmaz gibi seyler var. Yani bence gerçek motivasyon benim için burda 1. Olmak değil her zaman seni destekleyecek insanların olması. Sen bizi her koşulda destekledin. Yani ben bu takımda olduğum için buraya geldiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Fakat bana gelince benim için eğer bir hafta ekibi nota alma konumuna sokuyorsam kendimi kötü hisediyorum eminim ki ben ya da bir baikası elinden geleni yaptıktan sonra + gelse kimsede demez senden dolayı oldu diye. Herkes burda birbirine destek olsun sıkma canını haftaya düzelir düzeltiriz der. Ama kendimce farklı bir sorumluluk hisediyorum. Memlekete geldiğim süre boyuncada yaptıklarıma bakınca irademin zayıfladığını görüyorum burda hergün bir sürü caydırıcıyla birlikteyim bunlar eve gittiğimde olmayacak tabiki ama şimdi en sevdiğim hayatın için bağın bahçenin içindeyim ve burdan keyif almak için maalesef dalından başından koparıp yemeği seviyorum bunları yapamayıncada keyif alamıyorum. Öğrenilmişlik var bgn yediklerimi düşünce bir çık insan bunu nasık yapıyorsun diyor mesela meyve ama bu diyorum anteplinin acı yemesi nasıl normalse egelinin bir oturuşta 1 kilo öeyveyi mideye indirmesi normal. Hatta egede meyve tabağı olmaz meyve tepsisi olur diye resimler vardı. O yüzden bakmayın ama yediğim 4 meyve bile beni çok ama çok sınırlandırıyor ve zorlanıyorum. Yaptığım sporlarla hiç meyve yenmese şuan eminin bu takılma noktasında olmam bunun farkındayım ve ne taparsam yapayım vicdanım sızlıyor sanki daha fazla mücadele etmem gerekiyor gb hisediyorum. Benim ayrılmayı istememin sebebide bu takımın hakkını yememek çünkü biliyorum sabit gelmeyebilirdim. Diğer konuda spor bir işe giriştim ve sporumdan ödün vermek istemiyorum. Herkesin bünyesi farklı bgn bende o sporu yapmak belki gerçekten ödem yaratmıyor ama ödem diye diye psikolojik etkileniyorum. Bence beni burda dengede tutan yediklerimi tolere eden tek şey spormuş gb hisediyorum ve zateb eve gittiğimde bu sporu yapmayada yani bu kadar çok yapmayada vaktim olmayacak. O yüzden burda en azından yapayım istiyorum. Çok konuştum ana özetle takımda olmak ben memleketteyken beni çok zorlamasının sebebi sen ve ya takım değil benim vicdanım ve iç sesim. Evde olduğumda daha kolay olacağını biliyorum ama burdayken takımda olduğum için içimdekileri yapamıyorum ve yapamadığım içinde eve hasret dönme duygusunuda yaşamak istemiyorum o yüzden isteğim ayrılma yönündeydi. Yani sen gördüğüm en tatlı kaptansın ve burdaki herkeste kırmadan birbirine yardım etmeye çalışan kişiler sorun ben ve isteklerim ve düşüncelerim işte.

Aileyle ve özlediğin yerde olunca diyete uymak zor gerçekten cnm anlıyorum seni.Peki dönüş ne zaman?

Aynıyız canım biz bu sorunu napicaz ya ben kayısı yiyorum.ama yeterli gibi degil

Selamlar

Bu sabah dünden hazırladığım yulaflı karışımı yedim güzel bir alternatif olabilir diye yazıyorum (Ölçüleri aynı yaptım ama sabah yarısını yedim)

buraya:

1 olgun muz,
2yk chia
1 bardak süt
1/3 bardak ceviz
3 tatlı kaşığı kakao
Tarifte tatlandırıcı ek bir malzeme vardı ben koymadım

çikolata özleyenlere, kakaolu süte alternatif.

Son düzenleme:

Emnis gercekten iyi bir ksptan. Benim de kendimde hatalarim var bazi elimde olmayan sebepler var istedigim duzeyde degil hals. Bugun mesela 10 bin adimi attim ama yarin devsmi yok bunu saglamaliyim. Kilo isi kararlilik isi.

Merhaba kızlar

Sabah 4 te tartıldım çünkü niyetleyim bugün sahur yapıyım için sabah doğru olmaz diye

Cuma 69.2
Bugün 68.8
-400gr
Ama beni baz almayın lütfen içinde bulunduğum durum yemek yiyemiyorum ömrümde ilk defa resmen

Dua edin benim için de lütfen

Hoş buldum hoş buldum. Umarım tekrar eski halime dönecek motivasyonu kazanacağım sizlerle. Ben de senin mesajını görünce çok mutlu oldum. :)
Bence kesinnn dönersin malum sen ki yata yata kilo vermiş birisin bu dönemde vücudunda yiyecek yönünde şoklnmıştır verirsin. Ana pacman biz hayatımızın bu inişli çıkışlı durumlarını napıcaz her seferinde bir şey yaşayıp yemeğe sarılıyoruz aslında belkide mucadele etmemiz gerek şey kilo vermekten önce bu mu olmalı. Bunu sadece senin özelinde değil kendi özeleştirimide yapmak için söylüyorum rutin bozulunca bir şey yaşayınca sarılıyoruz yemeğe bende öyleyim. İnş bunu aşarız hep birlikte bir kere kilo berip ömrünün sonuna kadar orda kalan insanlara hayranım
Suskun yaaa özledim seninle adım kapışmalarını. Bir gün inş ben eve döndüğümde rakip olalım spor rakibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…