Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaar ben mezun oldum Hepinize destekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ama en çok size Cherry Mom Mehfam EceZ ♥♥♥
Hayırlı ve de kalıcı olsun 1 ayda verip kurtulmak da çok güzel

Sonrası için planınız var mı? Yine akşsm yemekleri atlayıp arada kaçamaklı yoksa öğünler 3e çıkacak mı?

Bugün pantolon almaya gittim. 38 beden denedim üstüme oldu ama tabiiki boydan biraz uzun. Meraktan 36 beden denedim, boyu tam bana göreydi. Demek ki bu boyda normal bi insan 36 beden olmalı. Pantolonun bacakları kalçası filan iyi oldu, beli de kapanıyor ama üstten yağlar çıktı tabiki. Yine de 36 bedenini aldım, artık cumadan cumaya tartı zamanı giyerim göbeği üst karını eritinceye kadar

Çok güzel yazmışsın kendini tanıyorsun kilo vermeye çalışırken insan aslında normalinin nasıl olması gerektiğini öğreniyor. Ve maalesef kültürel normlar bazılarımızın tam olarak kilolu olma sebebi. Yöresel ailesel alışkanlıklar harcadığımız enerjiye, yaşımıza, metabolizmamıza uygun olmayan şekilde beslenme sebebimiz. babam akşam yemeğinden sonra uyuyana kadar tv karşısında oturur çay yanında büsküvi, arkasından kuruyemiş meyve... şeker hastası oldu hala devam. aileyle geçirilen güzel anlar yemekten bağımsız. Benim bu kilo verme işine girişmem çocukluktan gelen bisküvi çikolata alışkanlıklarının 30dan sonra kilo yapması nedeniyle. Ve en çok omda zorlandım çünkü alışkanlığı değiştirmek en zoru. Şimdi hiç bir bilinçli aile bunları yedirmez çocuğuna düzenli olarak ama biz çocukken günlük yerdik.

Son düzenleme:
Kızlaaar ben mezun oldum Hepinize destekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ama en çok size Cherry Mom Mehfam EceZ ♥♥♥
Tekrar tebrikler canım biz sana teşekkür ederiz karnenini ekleyelim arkadaşlar görsün :)

Eki Görüntüle 2683117

5. Takımdan redsonja87 6 haftada 5,70 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Çok iyi yapmışsın 1 2 haftaya tam güzel oturur üstüne bence
Eksin için ayrıca sevindim biraz yürüyüşle oldu bence sence nasıldı menülern öyle çok kısıtlı gelmedi bana ? Yani uzun vadede yapılamayacak bir durum değil esasında değil mi

Yani 3 dolu öğün olursa veremiyorum son günlerde sabahı kahve yapıp, öğle akşam yemek yaptım böyle açlık daha kontrol edilebilir lldu bence.

Hayırlı ve de kalıcı olsun 1 ayda verip kurtulmak da çok güzel

Sonrası için planınız var mı? Yine akşsm yemekleri atlayıp arada kaçamaklı yoksa öğünler 3e çıkacak mı?
Birkaç gündür şu şekilde deniyorum kendimi yine sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi yedim. Ama rejimden farklı olarak kahvaltı ve öğle yemeklerinde daha doyurucu ve daha büyük porsiyonlar tükettim. Akşam yemeği yine yemedim. Aralarda kahve, ceviz, fındık ya da meyve tükettim. 7 den sonra hiçbir şey yemedim. Ama doyurucu beslendiğim için acıkmadım da. Ona rağmen 200 gram gitmiş mesela. Uzun vadede deneyeceğim bakalım geri dönüşleri nasıl olacak bana. Ekmek zaten tüketemiyorum gluten alerjim olduğu için yani bu aralıklı oruç diyeti en çokta benim sağlığım için iyi geliyor bana. Şayet bu her şeyi ye ama bir saatten sonra hiç yeme taktiğim işe yararsa buraya da yazarım yine fikir olması açısından.

Canım işe başlayınca daha detaylı yazarım tam bir macera ama bu arada hatırlarmısın bilmem eski üyelerden parkybull vardı rahatsızlık gecirdiği için takıma gelmiyordu bugün onunla görüştüm maşallah atlatmış rahatsızlığını çok iyi gördüm onu

Çok sevindim kaptanım selamlarımızı iletin uğrasın o da Allah var bir ara artık döndüm falan diye yazmıştı sonra yine yazmadı dedim işler iyi gitmedi herhalde çok çok sevindim düzelmesine

Sizin içinde oldu bitti diyelim sizler iyiyseniz gerisi boş öptük çok

Ay kızlar bugün pek yoğunum ben bitmiyor ekşınnnnnn
Arabamı sattım demiştim ya hgs iptal edememiştim sağolsun yeni sahibi cırt cırt kullanmış şubeye git gel arabasız minübüs bu sıcakta zor oldu.
Şubelerede tek tek adam alıyorla bir yığın sıra dedim hiç ateşimi ölçme 5 saatir güneşin altında dikildik ateş oldu 40 off çok sıkıcı şu korona ben 1 gün çektim millet hergün çekiyor evimde hayat güzel valla

Olsun çok iyi motivasyon değil mi ama düşünssne başında bile kilo veremediğini olmuyor mu oluyor tebrik ederimmmm

Hayırlı olsun. darısı bana diyeceğim ama benim yol çok uzun.
Valla benim başladığım kilodanda azsın bence öyle düşünme isteyen varıyor o sonuca sende gayet iyi gidiyorsun ve güzel bir ritim tutturdun gibii ne az yiyorsun ne çok.
Sporlarında öyle uzun süre sürdürülebilir şeyler her zman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…