- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.241
Şimdi hiç birini göremiyorumkiHahaah detaylarıda kaçırmaz yok seyrek yağmur bir ara before after demişti ya Ozman özelden atmıştım ona senin gördüğün fotolar yani yeni çekmedim canım
Hay maşallah
ne anlamdaHay maşallah
İşte ne güzel, çaba emek var anlamındane anlamda
İşte ne güzel, çaba emek var anlamında
Kaldırdım ya ne olur ne olmaz baktınız nasıl olsa diye :)Şimdi hiç birini göremiyorumki
Kaptanımmm çok çok sağolllinsan nasıl bu takıma bağlanmasın ki. Hep karşı tarafı anlayabiliyorsun mezun olanlar dahi takım için hala cabalıyor ecez reyyanK ve sen. Ben cidden bu takımı bulduğum için çok şanslıyım ama bu hafta eşimin gelmesi 1 gün bile sarksa izne ayrılayım yine bildirim yaparım sonra toparlanınca geri geleyim kaptanım
Sadece diyet sayfası diye düşünmüyorum tabiki canım allah razı olsun öncesinde diyet gruplarında neler konuştuk neler
Ama benimkinin çözümü yok maalesef
Bir boşanma süreci diyelim ve çok canım acıyor dua edin yeter canım
Fazla olmaz değil mi ikisi birlikte canımEki Görüntüle 2683591
Eller cepte cuma ya gidilir mi hiçGüzel çaylar temizlik suları ohh miiss
Çayım dün hayatıma tekrar giren dokuzlu çay.
Temizlik suyum ise; Nane, Limon ve ceviz yarın bu saatlerde hazır
Evet olmuyor bende hayatım boyunca çok diyet yaptım ama hiç burdaki gibi uzun süreli olmamıştı 1 ay yap bırak yap bırak bunlar metabolizmayı iyice bozdu maalesef :/Valla artık sırf tablolara nasıl aciklicam korkusuna bunlar bireysel yapsam bu kadar olmazdi
Niyetim o da tartı öyle demiyor bölgesel kas calisinca tartim durdu resmenFazla olmaz değil mi ikisi birlikte canımdaha önce böyle kullanıyor muydun gerçi diğer sadece nane Limon ama :)
Tebrik ederim bu cuma listeye 1.olarak mı gireceksin yoksaaaaaa:))
Evet olmuyor bende hayatım boyunca çok diyet yaptım ama hiç burdaki gibi uzun süreli olmamıştı 1 ay yap bırak yap bırak bunlar metabolizmayı iyice bozdu maalesef :/
Çok iyi sporlar canım 100 puan ceza için aldım 95 puan listeye ekledimSporlar : 7800 = 13850 adım oldu hızlı tempo kimi zaman koşu.
50 ip atlama
15 dk zumba
10 mekik çalıştımCherry Mom kaptanım bana puan vermezseniz olur bugün cezasıydı bunlar.
Sabah : (09.00)
2 yemek kasigi suzme yogurt
1 adet kuru kayisi
1 adet kucuk boy domates
Bir adet kucuk boy salatalik
Ara öğün
2 fındık, 5 siyah kuru uzum
Öglen (12:00)
kabak corbasi(icinde patates ve havuç da var)+3 zeytin
Akşam (17:00)
kabak corbasi(icinde patates ve havuç da var)
Yarim dilim tam bugday ekmegi
2 yemek kasigi suzme yogurt
8-9 gibi çay ve 1 hurma yiyecegim bugunku ogun tamamdır.
Güzel menüler kızlar afiyet olsunnsabah 8.30
1 haşlanmış yumurta,1 çorba kaşık lor peyniri
1 dilim kepek ekmeği, salatalık,domates,yeşillik
ara
2 kuru kayısı,yeşil çay
öğle 13.30
yarım kase çorba,tavuk ızgara,yeşillik
ara
yoğurt,elma
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam18.00
yarım kase çorba,8 kaşık kabak yemeği
salata
3 litre su
Hayırdır canım kime bakıyorsun yorulmuşsundur yatamıyorsundur2 gündür çocuk bakıcılığı yapıyorum resmen.Şimdi de yanımda köpecik, onunla yazıyoruz düşünün halimi. Sağğlıklı beslenmemi bozmadım. Bunu en azından haber vereyim dedim. Aklımdasınız.
Bir dk bile oturamadım bu nedir yahuHayırdır canım kime bakıyorsun yorulmuşsundur yatamıyorsundur
Teşekkür ederimÇok iyi sporlar canım 100 puan ceza için aldım 95 puan listeye ekledim ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?