Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menünü iyiki burda gördüm

Günaydınnn, nasıl gidiyor zayıflama calismalari ilk defa diyet yapiyorum, gun icinde hic acikmiyorumda gece yatmadan icim kıyılıyor. Ama baya hizli kilo vericem sanirim oyle seziyorum İnşallah da oyle olur
Günaydın. Kolay gelsin. dengeli beslenme ve sporla kilolar gidiyor. yalnız istikrarlı olamak lazım. benim gibi 2 ileri bir geri yapmadığın sürece başarılı olursun.

ben çok iyi gidiyordum. dün akşam aşureyi yedim.

Yerinde hafif koşabilirsin 5 dk 5 dk vakit buldukça :) gün sonunda bakmışsın 4-5 bin adım olur

Ay kızlar bu nasıl sıcak başım döndü dışarıda Mehmet emre evde durmuyor sabahta çok uykum vardı çıkamadım 6 da uyandı ben 1 de yatmıştım zaten
Oğlum eve gidelim bayılcam şimdi diyorum bişeyy olmaz diyor neyse ikna ettim de eve girdik şükür

Birde filyasyon ekibine denk geldim lojmanda iyice tırstım Ankara tavan yaptı virüste eve bağlasam durmuyor çocuk Allah'tan insanlardan uzak bisikletle faln geziyoruz işte

Olsun daha fazla egzersiz yaparsan bugun asureden aldiklarini verirsin insallah Olmus bitmis artik

Maalesef evet disari yuruyus mecbur maskeyle cikmak lazim. Bu sicakta maske de cildirtir insani. Diyorum gece serinlikte filan ciksam mi kimse olmazsa maske de en azindan yuzumu acabilirim. Vakit ayirmak imkan bulabilmek gerek iste her zaman olmuyor ben de bu evrak isleri oraya buraya git vs derken astim 10 bin adimlari. Yoksa zor Adana sicaginda nereye yuruyorsun

Kızlar merhaba
Benim evin ici çöl sıcağı olunca anneme geldim
Kızımın doğum gününe 1 ay var 1 ayda 3 kilo verme niyetim var ama anneme bir geldim bahçeden nane semizotu toplamışlar şimdi dedim ekmek arası hepsinden sıkıp birde peynir Domates süper olmaz mı
Kahvaltı canım istememişti kahvaltı niyetine gotureyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…