- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.281
Menünü iyiki burda gördümSabah
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2 ceviz ve 1 tk bal
Öğle
3 kaşık makarna
1 kase çorba
4 kaşık tavuk
Salata
yoğurt
Ara
2 kaşık dondurma
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
1 dilim karpuz
Su 3.5 lt
Spor 10bin adim
Günaydın. Kolay gelsin. dengeli beslenme ve sporla kilolar gidiyor. yalnız istikrarlı olamak lazım. benim gibi 2 ileri bir geri yapmadığın sürece başarılı olursun.Günaydınnn, nasıl gidiyor zayıflama calismalari ilk defa diyet yapiyorum, gun icinde hic acikmiyorumda gece yatmadan icim kıyılıyor. Ama baya hizli kilo vericem sanirim oyle seziyorumİnşallah da oyle olur
Bence al ama keyif aldıysan al. Sıkı bir popo için çok güzel bence. Spor kıyafetleri spor eşyaları valla ben almaya bayılıyorum ve hepte bir zaman geliyor işe yarıyorr
Yerinde hafif koşabilirsin 5 dk 5 dk vakit buldukça :) gün sonunda bakmışsın 4-5 bin adım olurVakit bulamıyorum kızımla çıksam olur aslında ama malum hastalık olunca onu pek çıkarmıyoruz nadir olarak çıkar
Evde kosu bandı var ama o da bacaklarımı ağrıtıyor
Yapabildiğim kadar yapıyorum işte
Oh oh :) korona sağolsun :))))Evime geldim ve toplam 3 kilo almışımCherry Mom
Ayy demi. Neyse veririm inşallah ya. İyi yine o yemeye rağmen daha çok alırım diye korkmuştum
O hemen gider cnm ya bişey olmaz evindesiin Allah'ın izniyleAyy demi. Neyse veririm inşallah ya. İyi yine o yemeye rağmen daha çok alırım diye korkmuştum
Günaydın. Kolay gelsin. dengeli beslenme ve sporla kilolar gidiyor. yalnız istikrarlı olamak lazım. benim gibi 2 ileri bir geri yapmadığın sürece başarılı olursun.
ben çok iyi gidiyordum. dün akşam aşureyi yedim.
Maalesef evet disari yuruyus mecbur maskeyle cikmak lazim. Bu sicakta maske de cildirtir insani. Diyorum gece serinlikte filan ciksam mi kimse olmazsa maske de en azindan yuzumu acabilirim. Vakit ayirmak imkan bulabilmek gerek iste her zaman olmuyor ben de bu evrak isleri oraya buraya git vs derken astim 10 bin adimlari. Yoksa zor Adana sicaginda nereye yuruyorsunVakit bulamıyorum kızımla çıksam olur aslında ama malum hastalık olunca onu pek çıkarmıyoruz nadir olarak çıkar
Evde kosu bandı var ama o da bacaklarımı ağrıtıyor
Yapabildiğim kadar yapıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?