Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10000 adım üstünde adım atanlar sırlarını paylaşsalar. Hayatımın ne kadar anlamsız olduğunu anladım
Ben kaptans yazdım bugün hesap dışı böyle oldu. Genelde yürüyüş için spor gibi zaman ayırmam gerekiyor. Akşam yemeğinden sonra ufaklığın uyku saati onu babasına bırakıp yürüyüşe çıkıyorum. Sabah 5te kalkıp evde leslie yapayım dedim ama sese uyanıyor ev halkı.

Aileyle ve özlediğin yerde olunca diyete uymak zor gerçekten cnm anlıyorum seni.Peki dönüş ne zaman?
İnsan bazen suyunu çıkarmak istiyor dönüşüm bu hafta olcak inş ama zamanı tam belli değil eşim işini ne zaman ayarlayıp beni almaya gelirse. Ben biraz hafyitayada sarkaın istiyorum aslında çünkü cuma izne ayrılıp cumartesi bahceye gidip en az 1 kilo meyveyi dalından koparıp yemek istiyorum vicdanı azap olmadan

Kaptanımmm çok çok sağolll insan nasıl bu takıma bağlanmasın ki. Hep karşı tarafı anlayabiliyorsun mezun olanlar dahi takım için hala cabalıyor ecez reyyanK ve sen. Ben cidden bu takımı bulduğum için çok şanslıyım ama bu hafta eşimin gelmesi 1 gün bile sarksa izne ayrılayım yine bildirim yaparım sonra toparlanınca geri geleyim kaptanım

Afiyet olsun o zmn şimdiden

Evet zaten sadece bu ay içinde yiyoruz o da bi kere yiyeyim bari dedim
Kaptan bende yediydim benimde var o zaman 50 ceza puanım. Standart sporumdan farklı bir seyler yapıp ödeyeceğim bunumu mesela zıplama yapayım.

bu nasıl bir yarış listesi hem bu kadar kalabalık hem bir sürü adımmmm harika gözlerim şenlendi valla

Sadece diyet sayfası diye düşünmüyorum tabiki canım allah razı olsun öncesinde diyet gruplarında neler konuştuk neler

Ama benimkinin çözümü yok maalesef

Bir boşanma süreci diyelim ve çok canım acıyor dua edin yeter canım

Olsun çok iyi motivasyon değil mi ama düşünssne başında bile kilo veremediğini olmuyor mu oluyor tebrik ederimmmm
Tesekkur ederim kesinlikle motivasyon oluyor ama hep korku vardir icimde boyle guzel verdikten sonra.
Ben cuma hedefimi -200 ile gectim insallah korurum
Ben de adiyamandayim, su saat hala 32 derece. Bir de benim evim 1. kat, gunes gormez
Gecen gece 1 e geliyordu 31.5 dereceydi, yarim saat kadar sonra 32 oldu. Gece bile artiyorocak vs calismiyor tabi o saatte, camlar acik

Hayırlısı olsun canım zor süreç yaşamayan bilemez en büyük destekcin yavruların onlara ve Allah'a sığın dularımızda senle iyi olacak inşallah

Tmm canım cuma son bildirimini alalım artık izin hakkında oldu nasılsa 2 hafta sonra bile geri gelebiliyorsun tabi kilo almazsan :)

ayvacicegi nin dünkü adım görüntüsü
Sayı çok olunca görüntü koyayım dedim :))

C calypso35 senin 26bin küsürde heba oldu iyi mi sanada tebrikler canım çok iyiii

Eklentiler

• 2259960-986987fbc41a98ceabbd4a7d2c0f1856.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200901_092517.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın kızlar
ADINIZ: Ayşegül
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ:151
KİLONUZ:57.7
HEDEF KİLONUZ: 46
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: İlk defa
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sınav stresi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bildigim kadariyla yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli gorunmek ve saglikli hissetmek

Hoşgeldin canım günaydınnn tesekkürler form için
Birde 1.sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini yazarsan formalite kısmını aşmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…