- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.201
Ben kaptans yazdım bugün hesap dışı böyle oldu. Genelde yürüyüş için spor gibi zaman ayırmam gerekiyor. Akşam yemeğinden sonra ufaklığın uyku saati onu babasına bırakıp yürüyüşe çıkıyorum. Sabah 5te kalkıp evde leslie yapayım dedim ama sese uyanıyor ev halkı.10000 adım üstünde adım atanlar sırlarını paylaşsalar. Hayatımın ne kadar anlamsız olduğunu anladım
İnsan bazen suyunu çıkarmak istiyorAileyle ve özlediğin yerde olunca diyete uymak zor gerçekten cnmanlıyorum seni.Peki dönüş ne zaman?
Kaptanımmm çok çok sağolllCanım çok sağol söylediklern için ..
Ve inan seni çok iyi anlıyorum o yüzden zatenn hem burada hem özel mesajlarda yaşadığının çok normal olduğunu benimde hilalinde yaşadığını anlatmaya çalıştım.
Ekibe katkı olayı evet tabiki mutlaka olmalı ama kisi görünürde elinden gelen herşeyi yapıyor sayfada paylaşımlarını eksik etmiyor diyetini devam ediyor ve bu rağmen + geliyor ise zaten hiç bir takım arkadaşıda kaptanıda ona bir şey diyemez . Valla burada çok başımıza geldi bu gibi durumlar kilosu takıldı diye kimseyi asıp kesemeyiz :)
Ayrıca sen biliyorum ki ekip tarafından sevilen bir üyesin gittiğinde boşluk olacak neden seni kaybetmek isteyelim ailenin yanında bizler için irade savaşı verdin sıkıntıya girdin :/ teşekkür ederiz bundan sonra evinde eminim daha rahat olacaksın kendini bu süreçte lütfen yıpratma seni seviyoruz ❤
İyi geceler tatlmBenim gözler kapanıyor herkese iyi geceler
İnsan bazen suyunu çıkarmak istiyordönüşüm bu hafta olcak inş ama zamanı tam belli değil eşim işini ne zaman ayarlayıp beni almaya gelirse. Ben biraz hafyitayada sarkaın istiyorum aslında çünkü cuma izne ayrılıp cumartesi bahceye gidip en az 1 kilo meyveyi dalından koparıp yemek istiyorum vicdanı azap olmadan
Kaptan bende yediydim benimde var o zaman 50 ceza puanım. Standart sporumdan farklı bir seyler yapıp ödeyeceğim bunumu mesela zıplama yapayım.Evet zaten sadece bu ay içinde yiyoruz o da bi kere yiyeyim bari dedim
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeeeayvacicegi ❤❤❤❤❤
2. 26.130 adım ileee C calypso35
vee 3. 13.850 adım ileseyrekyagmur
4. 10.000 adım ileAmor-a
5. 8862 adım ile ben denizCherry Mom
6. 8000 adım ileSaskinAnne
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak ✌
Sadece diyet sayfası diye düşünmüyorum tabiki canım allah razı olsun öncesinde diyet gruplarında neler konuştuk nelerCanım diyet sayfası ne alakası var falan deme ama durumundan bahsetmek istersen dinleriz merak ettiğim için değil yanlış anlama lütfen sadece hani tanışmıyoruz muhtemelende hiç yüz yüze görüşmeyiz insan tanımadığı kişilere derdini daha rahat açabilir o yüzden söylüyorum çoğumuz yakın yaşlarda kadınlarız belki için ferahlar yinede sen bilirsin özel birşey ise bilemem tabi ❤❤ tez zamanda sorun ne ise düzelir inşallah
Tesekkur ederimOlsun çok iyi motivasyon değil mi ama düşünssne başında bile kilo veremediğini olmuyor mu oluyortebrik ederimmmm
Ben cuma hedefimi -200 ile gectimCUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @Calypso95 67.9 67.5 @UmutluBen 76.3 76.0 @ayvacicegi 55.2 54.9 @SaskinAnne 81.7 81.5 @mavimli 82.3 81.5 @Amor-a 54.7 BİLDİRMEDİ @kirmizigitar 65.0 64.5 @AKREPcg 78.5 77.5 @seyrekyagmur 76.5 75.5 @cgdmk 67.5 66.5
Ben de adiyamandayim, su saat hala 32 derece. Bir de benim evim 1. kat, gunes gormezBiz evdeyiz zaten çıkamıyoruz kiolsun ama her illet birgün biter bu da geçer inşaallah
Benim evim son kat ölüyoruz sıcaktan inanılmaz bir sıcak var buhar da var bıktık valla kiradayız Allah nasip ederse evimizi alacağız. Kredi çekmeyelim diye almadık ama başka türlü olmuyor malesef
Evin ici su an 32 derece
Hayırlısı olsun canım zor süreç yaşamayan bilemez en büyük destekcin yavruların onlara ve Allah'a sığın dularımızda senleSadece diyet sayfası diye düşünmüyorum tabiki canım allah razı olsun öncesinde diyet gruplarında neler konuştuk neler
Ama benimkinin çözümü yok maalesef
Bir boşanma süreci diyelim ve çok canım acıyor dua edin yeter canım
Çok iyi olur canımKaptan bende yediydim benimde var o zaman 50 ceza puanım. Standart sporumdan farklı bir seyler yapıp ödeyeceğim bunumu mesela zıplama yapayım.
Tmm canım cuma son bildirimini alalım artık izin hakkında oldu nasılsa 2 hafta sonra bile geri gelebiliyorsun tabi kilo almazsanKaptanımmm çok çok sağolllinsan nasıl bu takıma bağlanmasın ki. Hep karşı tarafı anlayabiliyorsun mezun olanlar dahi takım için hala cabalıyor ecez reyyanK ve sen. Ben cidden bu takımı bulduğum için çok şanslıyım ama bu hafta eşimin gelmesi 1 gün bile sarksa izne ayrılayım yine bildirim yaparım sonra toparlanınca geri geleyim kaptanım
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeeeayvacicegi ❤❤❤❤❤
2. 26.130 adım ileee C calypso35
vee 3. 13.850 adım ileseyrekyagmur
4. 10.000 adım ileAmor-a
5. 8862 adım ile ben denizCherry Mom
6. 8000 adım ileSaskinAnne
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak ✌
28 Ağustos-4 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ❤ ❤ ❤ ✖
SaskinAnne ✖ ❤ ❤ ✖
U UmutluBen ✖ ❤ ✖❤
Amor-a ❤ ❤ ❤ ❤
mavimli ❤ ❤ ❤ ❤
kirmizigitar ❤ ❤ ❤ ❤
ayvacicegi ❤❤ ❤ ❤
seyrekyagmur ❤ ❤ ❤ ❤
A AKREPcg ✖❤ ❤ ❤
cgdmk ❤ ❤ ❤
Hedef60kgolmak ❤
Hoşgeldin canım günaydınnnGünaydın kızlar
ADINIZ: Ayşegül
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ:151
KİLONUZ:57.7
HEDEF KİLONUZ: 46
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: İlk defa
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sınav stresi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: bildigim kadariyla yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: saglikli gorunmek ve saglikli hissetmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?