Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum kabul ettim

Hoşbuldumm, buralarda cok yeniyim, forumu kullanmayi bile cok fazla bilmiyorum, insallah cakit buldukca okuyum katilim saglayacagim.
Kilo bildirimini buraya mi yapiyoruz?
Dahs doğrusu kilo bildirimi ve menunun nereye yapilacagini biliyorumda hedefimizi nereye yazacagiz onu sormak istedim

Hoşbuldumm, buralarda cok yeniyim, forumu kullanmayi bile cok fazla bilmiyorum, insallah cakit buldukca okuyum katilim saglayacagim.
Kilo bildirimini buraya mi yapiyoruz?
Evet cnm burdan yapıyoruz.

Menü ve spor bildirimini ise
Burdan yapıyoruz

Dahs doğrusu kilo bildirimi ve menunun nereye yapilacagini biliyorumda hedefimizi nereye yazacagiz onu sormak istedim
Buraya güncel kilonu ve hedef kilonu yazabilirsin cnm.
Cuma günleri takımlar arası yarış oluyor ve kilo bildirimi yapıyoruz öğlen 12ye kadar. Ve o an gelecek cumaya kadar olan hedef kilomuzu yazıyoruz.

Son düzenleme:

Hoş geldiniz

Okudum kabul ettim
Tekrar hoşgeldin Ayşegül
Esra ben takım kaptanıyım 34 yaşındayım. 4 yaşına girmek üzere olan bir oğlum var kaptan yardımcılarımız Mehfam ve EceZ ama diğer kızlarda her konuda sen alışana kadar yardımcı olurlar :)
Herhangi birşeyin bildirim zamanı geldiğinde sık sık hatırlatıyoruz zaten o yüzden sorun olmayacaktır senin için :) umarım kısa zamanda hedeflediğn kiloya ulaşırsın
Şuan okul tatil mi uzaktan eğitim mi ?

Hoşgeldin takımıza Ayşegül

Hoşbulduk, cok. Tesekkur ediyorum. İnsallah birbirimizze destek olarakhedefledgimiz kiloya ulasiirz. Şuan tatildeyiz eylul sonu gibi baslayacak okul, ne olacagi henuz belli degil :)

Hoşbulduk, cok. Tesekkur ediyorum. İnsallah birbirimizze destek olarakhedefledgimiz kiloya ulasiirz. Şuan tatildeyiz eylul sonu gibi baslayacak okul, ne olacagi henuz belli degil :)
Bu sene her yaşta eğitim ziyan oldu ilkokullarda hala belli değl haftalık program yapıyormuş öğretmen arkadaşlar iyiki oğlumun zorunlu eğitim yaşı falan değil hele 1.sınıf annelerine çok üzülüyorum sırf kaygı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…