- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.261
Yemeye de vakit bulamamışsındır belkiBir dk bile oturamadım bu nedir yahuKuzenimin çocuğuna baktım 2 günlüğüne. Tabii annem de vardı ama çoğunlukla ben baktım. Yatamadım, mutsuzum.
Yanımda köpekcik olsun birde çay ohh deyme keyfime herhalde kimseyi aramam tam bir huzur. Bize şiödi kilo bildirmeden bir an önce ayrıldığın kiloya mı geliceksin2 gündür çocuk bakıcılığı yapıyorum resmen.Şimdi de yanımda köpecik, onunla yazıyoruz düşünün halimi. Sağğlıklı beslenmemi bozmadım. Bunu en azından haber vereyim dedim. Aklımdasınız.
Sevdiysen uyguna al canım ben evin merdivenlerini kullanıyordum kalcam çok sıkılalmıştı sayesinde.Kızlar step tahtası alsam mı bugün sert bi minderde yaptım video eşliğinde çok hoşuma gittibi de nostalji oldu 90larda çok modaydı çünkü
Alim di mi ya halı da yumuşak ses gitmiyor bi de müzik açarım kafama göre ohh dım tıs dım tıs dım tısSevdiysen uyguna al canım ben evin merdivenlerini kullanıyordum kalcam çok sıkılalmıştı sayesinde.
Ben almıştım 1 ay önce. Çok düzenli kullanamadım eşimin rahatsızlığı falan araya girince ama alabilirsin ben 140 a aldimAlim di mi ya halı da yumuşak ses gitmiyor bi de müzik açarım kafama göre ohh dım tıs dım tıs dım tıs
Ben almıştım 1 ay önce. Çok düzenli kullanamadım eşimin rahatsızlığı falan araya girince ama alabilirsin ben 140 a aldim
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeee @ayvacicegi
2. 26.130 adım ileee @calypso35
vee 3. 13.850 adım ile @seyrekyagmur
4. 10.000 adım ileAmor-a
5. 8862 adım ile ben denizCherry Mom
6. 8000 adım ileSaskinAnne
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak
Bugun de 15 bin oldu :) tabii su da cok ictim. Ayrica yuruyus disarida yapabilmek icin esofman takim aldim insallah kullanirim.
31.08.walkkk Challenge
1.32217 adım ileeee @ayvacicegi
2. 26.130 adım ileee @calypso35
vee 3. 13.850 adım ile @seyrekyagmur
4. 10.000 adım ileAmor-a
5. 8862 adım ile ben denizCherry Mom
6. 8000 adım ileSaskinAnne
7.6494 ile Challenge listlerine merhabaaaHedef60kgolmak
Aslinda cok zor degil ama vakit bulmak gerek. Bir de gunluk yasamda yurume eklenecek etkinlik eklenmeli mesela iki durak once inme vs gibi.10000 adım üstünde adım atanlar sırlarını paylaşsalar. Hayatımın ne kadar anlamsız olduğunu anladım
Letgoda çok varKızlar step tahtası alsam mı bugün sert bi minderde yaptım video eşliğinde çok hoşuma gittibi de nostalji oldu 90larda çok modaydı çünkü
AA aletler diyince sizinle paylaşacaktım ihtiyacı olan varsa 3eylül a101 :)))Çok geçmiş olsunpilates bandı topu vs de var ama o kadar ağırım ki bacak karın hareketlerinde filan çok zorlanıyorum o yüzden leslie ve step tarzı egzersizlerle biraz toparlamak istiyorum önce
Bravo canım kullanırsın tabi niye kullanmayasın yarınnn walkkk Challenge meselaaaaa :))Bugun de 15 bin oldu :) tabii su da cok ictim. Ayrica yuruyus disarida yapabilmek icin esofman takim aldim insallah kullanirim.
Yaa çok eğlenceli olur sevdiğin bişeyse al benceKızlar step tahtası alsam mı bugün sert bi minderde yaptım video eşliğinde çok hoşuma gittibi de nostalji oldu 90larda çok modaydı çünkü
ben de her yere yürüyorum imkan oldukca. otobüs beklemiyorum.Aslinda cok zor degil ama vakit bulmak gerek. Bir de gunluk yasamda yurume eklenecek etkinlik eklenmeli mesela iki durak once inme vs gibi.
Yaa çok eğlenceli olur sevdiğin bişeyse al bence
Bence al ama keyif aldıysan al. Sıkı bir popo için çok güzel bence. Spor kıyafetleri spor eşyaları valla ben almaya bayılıyorum ve hepte bir zaman geliyor işe yarıyorrAlim di mi ya halı da yumuşak ses gitmiyor bi de müzik açarım kafama göre ohh dım tıs dım tıs dım tıs
Vakit bulamıyorum kızımla çıksam olur aslında ama malum hastalık olunca onu pek çıkarmıyoruz nadir olarak çıkarAslinda cok zor degil ama vakit bulmak gerek. Bir de gunluk yasamda yurume eklenecek etkinlik eklenmeli mesela iki durak once inme vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?