Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yanımda köpekcik olsun birde çay ohh deyme keyfime herhalde kimseyi aramam tam bir huzur. Bize şiödi kilo bildirmeden bir an önce ayrıldığın kiloya mı geliceksin

Alim di mi ya halı da yumuşak ses gitmiyor bi de müzik açarım kafama göre ohh dım tıs dım tıs dım tıs
Ben almıştım 1 ay önce. Çok düzenli kullanamadım eşimin rahatsızlığı falan araya girince ama alabilirsin ben 140 a aldim

Ben almıştım 1 ay önce. Çok düzenli kullanamadım eşimin rahatsızlığı falan araya girince ama alabilirsin ben 140 a aldim

Çok geçmiş olsun pilates bandı topu vs de var ama o kadar ağırım ki bacak karın hareketlerinde filan çok zorlanıyorum o yüzden leslie ve step tarzı egzersizlerle biraz toparlamak istiyorum önce

Bugun de 15 bin oldu :) tabii su da cok ictim. Ayrica yuruyus disarida yapabilmek icin esofman takim aldim insallah kullanirim.

Kızlar step tahtası alsam mı bugün sert bi minderde yaptım video eşliğinde çok hoşuma gitti bi de nostalji oldu 90larda çok modaydı çünkü
Letgoda çok var millet eskiden aldı aldı şimdi satıyor tabi :)) olabilir aslında güzel hareketler yapılıyor onlada

Çok geçmiş olsun pilates bandı topu vs de var ama o kadar ağırım ki bacak karın hareketlerinde filan çok zorlanıyorum o yüzden leslie ve step tarzı egzersizlerle biraz toparlamak istiyorum önce
AA aletler diyince sizinle paylaşacaktım ihtiyacı olan varsa 3eylül a101 :)))

iyi aksamlar kizlar
bugün özel bir kutlama yemegi vardi aksam yedim ictim valla itiraf edeyim ki cok özlemisim söyle güzel yemegi. bildigin istahliyim yahu benim gibiler icin ne zor rejim yapmak

Alim di mi ya halı da yumuşak ses gitmiyor bi de müzik açarım kafama göre ohh dım tıs dım tıs dım tıs
Bence al ama keyif aldıysan al. Sıkı bir popo için çok güzel bence. Spor kıyafetleri spor eşyaları valla ben almaya bayılıyorum ve hepte bir zaman geliyor işe yarıyorr

Bgn ikinci karsio olarak girdiğim sey karın kası çalıştırmakmış 33 dklımış ama ben onun yerine valla 1 saat cardio calısırdım sanırım alt larnımda gram kas yok ne zorlandım yaaa ki yapamadımda zaten hareketleri doğru. Yalan yanlış 30 dk bitirdim çok zorduuu. Kaslı gördüğüm herkesi takdir edicem o kasları yapmak hiçte kokay bişi değilmiş anladım.

Aslinda cok zor degil ama vakit bulmak gerek. Bir de gunluk yasamda yurume eklenecek etkinlik eklenmeli mesela iki durak once inme vs gibi.
Vakit bulamıyorum kızımla çıksam olur aslında ama malum hastalık olunca onu pek çıkarmıyoruz nadir olarak çıkar
Evde kosu bandı var ama o da bacaklarımı ağrıtıyor
Yapabildiğim kadar yapıyorum işte

Sabah
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
2 ceviz ve 1 tk bal

Öğle
3 kaşık makarna
1 kase çorba
4 kaşık tavuk
Salata
yoğurt

Ara
2 kaşık dondurma

Akşam
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık nohut yemeği
Salata
Yoğurt

Ara
1 dilim karpuz

Su 3.5 lt

Spor 10bin adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…