- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.301
Uykusuz iyi bile çıkmaya cesaret etmissin zaten sıcaklar sinirde yapıyor. Burası da aşırı sıcak gercekten hiç çıkılacak gibi değil bizim de bugün beş çayı pikniğimiz var beş teAy kızlar bu nasıl sıcak başım döndü dışarıda Mehmet emre evde durmuyor sabahta çok uykum vardı çıkamadım 6 da uyandı ben 1 de yatmıştım zaten
Oğlum eve gidelim bayılcam şimdi diyorum bişeyy olmaz diyorneyse ikna ettim de eve girdik şükür
Onu da kendine hedef yap işte ne güzelkotlarimi 3 e ayirdim. su an yani 82-3 kilo iken giyebildiklerim. 73-4 kiloya inince giyebileceklerim ve 65-6ya ulasinca giyebileceklerim
bir de 55-6 kilo kategorisi var bir tane onu napim
Evet hem kas su kaybettiğin için hızlı kilo alınıyor hemde nasıl olsa 1 ayda verdim yine veririm diyor insan alıyor. Ben en son kilomu öyle zor veriidim ki her bir gramı emekkizlar selam
bu hafta yogun geciyor kis gelmek üzere resmen burda kisliklari cikardik. bu kis 70 kiloya inmeyi hedefliyorum yavas yavas 6 ayda. yavas olsun kalici olsun istiyorum. biliyorum ki hizli verilen hizli aliniyor.
Kendime gelemedim biliyor musunGuunayydiin kk nin güzel hatunlari anca diyebilirim❤
Uykusuz iyi bile çıkmaya cesaret etmissin zaten sıcaklar sinirde yapıyor. Burası da aşırı sıcak gercekten hiç çıkılacak gibi değil bizim de bugün beş çayı pikniğimiz var beş tedışarıda hem sıcak hem ziyafet Allah sonumu hayır etsin
BilmiyorumkiMehfam tatlişimm yaaa menüsünü hafta içinde 3 kez paylaşmayana bir ceza bulalım ama nee fikri olan var mı kızlar
Bilmiyorumki
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
@Calypso95 | 67.9 | 67.5 | ||
@UmutluBen | 76.3 | 76.0 | ||
@ayvacicegi | 55.2 | 54.9 | ||
@SaskinAnne | 81.7 | 81.5 | ||
@mavimli | 82.3 | 81.5 | ||
@Amor-a | 54.7 | BİLDİRMEDİ | ||
@kirmizigitar | 65.0 | 64.5 | ||
@AKREPcg | 78.5 | 77.5 | ||
@seyrekyagmur | 76.5 | 75.5 | ||
@cgdmk | 67.5 | 66.5 |
Sen hemen halledersin onu şükür evine gelmişsinAyy demi. Neyse veririm inşallah ya. İyi yine o yemeye rağmen daha çok alırım diye korkmuştum
O da spor olsun da bi işe yarasın kilo vermeye yardımcı olsunMehfam tatlişimm yaaa menüsünü hafta içinde 3 kez paylaşmayana bir ceza bulalım ama nee fikri olan var mı kızlar
Bundan sonra hep o tartı mı olur canım ? Müsait olduğunda karşılaştır kiloları aradaki farkı düşelim yada ekleyelim canım bildirimeKaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bendeçalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım
Online diyet aliyormusun canımKaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bendeçalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım
Kendime gelemedim biliyor musunLeyla gibiyim uykusuzluk çok kötü kafamı toplayamıyorum resmen birde cidden bu sıcak beni benden aldı
Hedeflerimiz :)
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @Calypso95 67.9 67.5 @UmutluBen 76.3 76.0 @ayvacicegi 55.2 54.9 @SaskinAnne 81.7 81.5 @mavimli 82.3 81.5 @Amor-a 54.7 BİLDİRMEDİ @kirmizigitar 65.0 64.5 @AKREPcg 78.5 77.5 @seyrekyagmur 76.5 75.5 @cgdmk 67.5 66.5
Ahh ahh ne güzel hayal kurmuşum ben öyleKaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bendeçalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım
Kaptanım yarın ölçüp haber vereceğim aynıysa sıkıntı yok zatenBundan sonra hep o tartı mı olur canım ? Müsait olduğunda karşılaştır kiloları aradaki farkı düşelim yada ekleyelim canım bildirime
Ben de inanılmaz heyecanlıyım çok teşekkür ederim canımm
Evet canım alacağım online diyetOnline diyet aliyormusun canım
Çok teşekkür ederim canımm
evde 7 bine tamamlamaya çalışıcam
günaydınnn kızlarr
Bugün walkk Challenge
Bol bereketli kazançlı ve hayırlı olsun çok mutlu ol huzur bul orda cnmKaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bendeçalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?