Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Guunayydiin kk nin güzel hatunlari anca diyebilirim

Uykusuz iyi bile çıkmaya cesaret etmissin zaten sıcaklar sinirde yapıyor. Burası da aşırı sıcak gercekten hiç çıkılacak gibi değil bizim de bugün beş çayı pikniğimiz var beş te dışarıda hem sıcak hem ziyafet Allah sonumu hayır etsin

kizlar selam
bu hafta yogun geciyor kis gelmek üzere resmen burda kisliklari cikardik. bu kis 70 kiloya inmeyi hedefliyorum yavas yavas 6 ayda. yavas olsun kalici olsun istiyorum. biliyorum ki hizli verilen hizli aliniyor.

kotlarimi 3 e ayirdim. su an yani 82-3 kilo iken giyebildiklerim. 73-4 kiloya inince giyebileceklerim ve 65-6ya ulasinca giyebileceklerim
bir de 55-6 kilo kategorisi var bir tane onu napim
Onu da kendine hedef yap işte ne güzel ben hiç o kadar ince olmadığım için şu halimden ince beden yok 38 e kadar herşey 38 beden de memnunum ya almasamm iyi ama almamak ne zor su içsem yarıyor modundayım sporuda öyle çok bırakmadım hani ama çok mu yiyorum acaba ben menü yazmaya mı başlasam ne

kizlar selam
bu hafta yogun geciyor kis gelmek üzere resmen burda kisliklari cikardik. bu kis 70 kiloya inmeyi hedefliyorum yavas yavas 6 ayda. yavas olsun kalici olsun istiyorum. biliyorum ki hizli verilen hizli aliniyor.
Evet hem kas su kaybettiğin için hızlı kilo alınıyor hemde nasıl olsa 1 ayda verdim yine veririm diyor insan alıyor. Ben en son kilomu öyle zor veriidim ki her bir gramı emek o yüzden şimdi çok korkuyorum geri alacağım diye kolay gitmiş olsaydı ne yalan söyleyeyim bu kadar elimi korkak alıştırmazdım

Kendime gelemedim biliyor musun Leyla gibiyim uykusuzluk çok kötü kafamı toplayamıyorum resmen birde cidden bu sıcak beni benden aldı

Ayy demi. Neyse veririm inşallah ya. İyi yine o yemeye rağmen daha çok alırım diye korkmuştum
Sen hemen halledersin onu şükür evine gelmişsin
Mehfam tatlişimm yaaa menüsünü hafta içinde 3 kez paylaşmayana bir ceza bulalım ama nee fikri olan var mı kızlar
O da spor olsun da bi işe yarasın kilo vermeye yardımcı olsun

Kaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bende çalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım
Bundan sonra hep o tartı mı olur canım ? Müsait olduğunda karşılaştır kiloları aradaki farkı düşelim yada ekleyelim canım bildirime

Kendime gelemedim biliyor musun Leyla gibiyim uykusuzluk çok kötü kafamı toplayamıyorum resmen birde cidden bu sıcak beni benden aldı

Ben diyete girmeden önce bu A101 de satılan soguk kahveler vardı içine de buz koyuyordum bir iyi geliyordu sıcaklarda bı bir o rahatlatıyordu beni. ama çocuk da haklı evde sıkılıyorlar bizim gibi büyümüyorlar ki. Bugün piknikteydik oraya yakın Park vardı iki kere gittik artı dolaştık hep yok yetmedi ağlayarak döndüler

Kaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bende çalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım
Ahh ahh ne güzel hayal kurmuşum ben öyle
Calypso95 hayırlı uğurlu olsun yeni işin canim

Bundan sonra hep o tartı mı olur canım ? Müsait olduğunda karşılaştır kiloları aradaki farkı düşelim yada ekleyelim canım bildirime
Kaptanım yarın ölçüp haber vereceğim aynıysa sıkıntı yok zaten
Calypso95 çok heyecanlandım adına canım hayırlı ugurlu olsun
Ben de inanılmaz heyecanlıyım çok teşekkür ederim canımm
Online diyet aliyormusun canım
Evet canım alacağım online diyet
Ahh ahh ne güzel hayal kurmuşum ben öyle
Calypso95 hayırlı uğurlu olsun yeni işin canim
Çok teşekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…