- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.717
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.341
Hiç saçma gelmiyor ama buna tam olarak emin olmak için menülerinin arınmış olması lazımBirşey soracağım
Ben yine tıkandım bazen böyle kilom direnç gösteriyor eksilmiyor
Hamilelikten önce 1 sene bu kilodaydım 81.7 yani bi ara 79 a düştüm o ara da bu kiloyu zor vermiştim belki saçma gelebilir
Kaç gündür aynı kiloya uyanıyorum
Anlamadım nedenini
Yok ona bakma sen tatildede genelde iyiydi deli giibi spor yaptı
Sopamı getirin sabah sabahDoğru diyorsun kaptanim ❤bı çok kez sinirden de yiyorum bakalım nolcak olmadı bı sure iş bulana kadar en azından diyeti erteleyebilirim
Hehe tam son dakika golü oldu02.09.walk Challenge sonuçları
1.Calypso95 13998 adım sonunda + puan alındı tebrikler :))
2.Cherry Mom 8700 adım oğlumun dünkü bisiklet zevki sağolsun
3.SaskinAnne 6970 adım son dakika golü ile listelerde yerini aldı
Bu aralar bende bir bezginlik var ama bu kilo vermekten sıkılmakla alakalı değilHiç saçma gelmiyor ama buna tam olarak emin olmak için menülerinin arınmış olması lazım
Krep makarna aşure dondurma karnıyarık hem az yiyorsun hemde yediğin zaman sadece bunları yiyorsun metabolizma hiç bir şekilde çalışmıyor kabızlık oluyordur
Sebzeler lifli meyveler çaylar olsa ve yine o kilon oynamasa işte ozman emin oluruz :)) başıma geldi çünkü hatta sizede yarışmada ki 2 ayımı atmıştım bi sabit kalmışım bi zorla 200 vermişim bi geri almışım sonra 100 vrmiişm sonra yine sabit öyle öyle 68de takılmışımda takılmışım...
Bende yorum yapayım bu menüye tabi diyetisyen değilim ama çok diyet yapıp cok diyetisyen görünce öğrendim artıkSelaaam
Menü:
Sabah
Detoks suyum
Yarım ince dilim yumurtalı ekmek
Az peynir
2 zeytin
1 sosis
Domates salatalık
Öğle: 2 YK bulgur+ kırmızı biber közlenmesi
Beş çayı - akşam (16:30)
Yarım poğaça
1 ince dilim kek
5 ad mercimek köftesi
5-6 ad yaprak sarma
2 ad karpuz
Çay eşliğinde ❤
Spor 4501 adım.
1 saat zumba etkisi yapan 2 ağlak ve yerinde duramayan çocuk
*Yediğim hurmalar yarın 1 saat sporla çıkacak benden
Sopamı getirin sabah sabah
Ben kıza cuma günü seni listeye alacağım diyorum
Çoğu kez iş mülakatlarına girmiş biri olarak kilolu kişiler bizde iyi intiba bırakmıyorlardı
Senin için değil tabi ama obez olanları alamazdık gerçekten kendi içinde pek çok psikolojik sorunu barındırıyor düşüncesi ileki öyle olur genelde maalesef..
Sende zayıfla ve zımba gibi git işine ❤ hayırlısı olsun inşallah
cook iyi fikir begendim
80lere veda edince bir hediye rimel olabilir
74 te ve 69ta düsünecegim simdi, ondan sonrasinda zaten tutmayin beni
Bende yorum yapayım bu menüye tabi diyetisyen değilim ama çok diyet yapıp cok diyetisyen görünce öğrendim artık
Ikındı menususlnde doğru olan tek şey mercimek köftesi
Yaprak sarma da 3 adet yenebilir ama ikisi bir arada olmamış sanki
Güne mi gittin
Bu tip menülerden önce süt içebilirsin 1 saat öncesi
Mercimek köfte yanında ayran olabilir
Akşam yemeğini boş geçmeyip 1 kepçe çorba içersen daha iyi olur sanki
Ben çok diyet yaptım cok güzel kilolar da verdim. Okulda yemek çıkmadığı zamanlar harici yanimda yemek götürmedim. Ortamda ne varsa ondan yedim. Bulgur zaten diyette yeniyor yanina yogurt ya da ayran olsa olurSulalemizin altinkizlar toplantisiydi dışarıda yaptık menü de 5 cesitti ve ben çocuklara sinirim ortam felan derken azcik götürdümporsiyon kontrolüne çalışmalarım surecek . Ayran iyi bı tercih olabilir gerçekten artık Tupperware lara koyup yemek taşımam gerek
Umarım artmaz ağrılar canım aslında tedbirli olduktan sonra muayene gitmende sakınca olur mu çok mu tahlil tetkik vs isteniyor yoksa tek muayene olup çıkıyor musun ?Hehe tam son dakika golü oldu
Belkide daha fazladır saat bilegimde telefon da yanimda değildi
Bu aralar bende bir bezginlik var ama bu kilo vermekten sıkılmakla alakalı değil
Birincisi ağrılarım çok arttı doktora gidemiyorum o da moralimi bozuyor
Ikincisi sabahları yumurta peynirden sıkıldım
Üçüncüsü ev sıcak diye anneme gidiyorsam orada yemek seçemiyorum ama annemde bende karnıyarık için patlıcanı bol yağda kızartmayız o yüzden kalorisi çok yoktur diye umuyorum
Biraz vücudumu sasirtayim bakayım nolcak
Spor çok güzel inceltiyor çünkü birde 1 ay sonra görsünler seniYa ama bişey soylim mi dün herkes şok oldu karnım kollarım yüzüm gitmis 5 kilo vermiş gibisin dediler bı sevindim de ama ne bilim işte.son bii manevra yapıyorum zaten dün akşam birçok video izledim nasıl kilo verdik videoları felan.iyi motive oldum bakalım bu sefer ne olacak. Bugün dolabın üstüne kriz anında yapabileceğim pratik tarifleri yazacağım liste konusunda da ben beni almazdım kaptanım
Günaydın kuzumm Allah yardımcın olsun işlerin rast gitsin inşallahKizlar günaydın,bugün tasiniyorum nasipse 2'de.Duanizi eksik etmeyiniz
Günaydınnnn amin inşallahGunaydin herkese, hepinize hayirli gunler guzel bir gun olsuuunnn ❤
İyi gidiyor cok sukur, 2 sene onceki halime donup kiyafetlerimin icine sıkışmadan girmeyi okadar cok istiyorum ki bu beni baya motive ediyor.Günaydınnnn amin inşallah ❤ sanada hayırlı günler Ayşegülcüm nasılsın nasıl gidiyor diyet :)
Kızartma bende yapmıyorum sadece kiza o da aradaUmarım artmaz ağrılar canım aslında tedbirli olduktan sonra muayene gitmende sakınca olur mu çok mu tahlil tetkik vs isteniyor yoksa tek muayene olup çıkıyor musun ?
Birde neden bilmiyorum aklımda şöyle kalmış ben hep öyle yapıyorum doğrusu ne acaba patlıcan çok yağda olursa daha az,az yağda olursa daha çok yağ çekiyormuş doğrusu ne acaba
Ben karnıyarık yapmayalı 3 yıl olmuşturda yaparsamda çok yağda yaparım bu sebeple :) ben kilodan dolayı yiyemiyorum eşimde mideden rahatsız bizde kızartma hiç yokkafadan rahatım bir tek oğlana
Ben çok diyet yaptım cok güzel kilolar da verdim. Okulda yemek çıkmadığı zamanlar harici yanimda yemek götürmedim. Ortamda ne varsa ondan yedim. Bulgur zaten diyette yeniyor yanina yogurt ya da ayran olsa olur
Pogacayi bende seviyorum bazen annem yapıyor yiyorum arada ama en zararlısı o bence. Doymuş yag içerdiği için direk kolestrole dönüşüyor
Bugün bende kurabiye hamuru yoğurdum instadan aldım dün tarifi limonlu cheesecake kurabiye. Kızıma yaptım aslında arada yapıyorum seviyor. Kahvenin yanında küçük bir tane de ben yiyebilirim ama onun için sabah kahvaltıdan fedakarlık yaptımille boğaz ille boğaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?