- 23 Mart 2016
- 30.714
- 91.717
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.321
Bu bayağı kısmış halim olsa da hala dayanamıyorum
Bu bayağı kısmış halim olsa da hala dayanamıyorum
Ben hep kıyafetten gtmiştim ödüllerde :))Kızlar kendinize ödül belirlediniz mi kilo verdikçe benim ilk ödül meyveli dudak balmı,sonra elektrikli cezve tam 70 olunca da step tahtası
Kendine haftalık bir sınır koymalısın canım bir haftada bu kadar kaçamak fazla eğer spor yapıyor olmasaydın ciddi bir artı olurduBu bayağı kısmış halim olsa da hala dayanamıyorum
AyyKızlar walk günlerinde adımları rica etsem bana özelden gönderir misin pazartesi çarşamba cmrtesi menüde ayrıca yazmayın
Kendine haftalık bir sınır koymalısın canım bir haftada bu kadar kaçamak fazla eğer spor yapıyor olmasaydın ciddi bir artı olurdu
Vaktimizde çok değil ki habire yediklerimizi yakmak için spor yapalım sende var iki çocuk biz ancak geriden gelen kilolar için çalışmalıyız bugün yediğimiz kek poğaça için vakit kaybetmeyelim ✌
Çok teşekkür ederim canımm inşallahBol bereketli kazançlı ve hayırlı olsun çok mutlu ol huzur bul orda cnm:)
Hayırlı olsun canım benimm. İnş istediğin gibi olur herşeyyKaptanım yarın ölçüp haber vereceğim aynıysa sıkıntı yok zaten
Ben de inanılmaz heyecanlıyım çok teşekkür ederim canımm
Evet canım alacağım online diyet
Çok teşekkür ederim canımm
Teşekkür ederim canımm benim inşallahHayırlı olsun canım benimm. İnş istediğin gibi olur herşeyy
evet onu kendime hedef yapayimOnu da kendine hedef yap işte ne güzelben hiç o kadar ince olmadığım için şu halimden ince beden yok 38 e kadar herşey 38 beden de memnunum ya almasamm iyi ama almamak ne zor su içsem yarıyor modundayım sporuda öyle çok bırakmadım hani ama çok mu yiyorum acaba ben menü yazmaya mı başlasam ne
cook iyi fikir begendimKızlar kendinize ödül belirlediniz mi kilo verdikçe benim ilk ödül meyveli dudak balmı,sonra elektrikli cezve tam 70 olunca da step tahtası
Hayırlı olsun canımKaptanım yarın ölçüp haber vereceğim aynıysa sıkıntı yok zaten
Ben de inanılmaz heyecanlıyım çok teşekkür ederim canımm
Evet canım alacağım online diyet
Çok teşekkür ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?