Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı olsun canım
Çok sağol canımm
Kilon direnç gösteriyora bi kaç gün detoks yapabilirsin canım detoks gibi olmasa da kaloriyi de biraz azaltsan olabilir belki de . Metabolizma hızlandırmak için yeşilçay falan iç değişik şeylerle vücudunu şaşırt biraz
Sonunda ya artık kaptım 100 puanı
Kizlar günaydın,bugün tasiniyorum nasipse 2'de.Duanizi eksik etmeyiniz
Duamız seninle canım inşallah yeni evinde çok mutlu olursun

Sabah sadece şeftali ve 1 bardak süt ile geliştirdim sadece 1 kurabiye için

Yeşil çay içerim ikindi
Ev okadar sıcak ki sadece su ve soda içiyorum
Soda da su tutuyor sanki ama ağrılarım olunca hergun 1 tane içiyorum. Detoks yapamıyorum ben ama denesem mi

Kızlar SaskinAnne Calypso95 ve diğer bilgisi olanlar kirmizigitar ın söyle bir durumu olmuş ama ne olabilir sizce acaba ah bu pandemi bizi doktorlardan etti

mesajı :

bir kac gundur vucudumda bir gariplik var, ben 18 saat yemek yemezdim aclik sekerim 70-75 arasi olurdu ve kendimi cok iyi hissederdim.

tokluk kan sekerim yemek sonrasi 90-100 arasi olurdu ve ben cok kotu hissederdim... o yuzden de diyetisyeni birakim hatirlarmisin bilmem.

bir kac gundur kendimi yine cok kotu hissediyorum. bugun sclik sekerimi olctum 16 saatlik sclik sekerim 90 cikti.

deger normal sinirlar icinde ama benim bunyemi mahvediyo bu degerler, benim vucudumun normal degerleri cok daha az demekki.... bilgin varmi neden boyle oluyor olabilir

aslinda endokrine gitmem lazim ama durumlar ortada
cok yoruldum da, bu yorgunluktan degil ya hic sanma yaniben aclik hissetmem bormalde
bir kac gundur cok fena acikiyorum
yani ilacin dozu kilo verdikce dusurulmeli diye dusunuyorum ama sanki tam tersi, sanki suan dozu arttirmam gerekiyormus gibi bir sinyal veriyor vucudum. tabiki kafama gore de arttiramam

Yeşil çay içerim ikindi
Ev okadar sıcak ki sadece su ve soda içiyorum
Soda da su tutuyor sanki ama ağrılarım olunca hergun 1 tane içiyorum. Detoks yapamıyorum ben ama denesem mi
Canım ben de çok detoks yapmayı sevmiyorum onun yerine yediklerini azaltmaya da gidebilirsin yani biraz kaloriyi düşürürsün detoksa göre biraz fazla yersin yani
Canım tokluk kan şekerim 90 100 olurdu ve iyi hissederdim diyosun yani bu değer bile normal değil aslında. Yani ben doktor değilim tıp eğitimi almadım ama endokrine görünsen çok iyi olur kesinlikle. 16 saatlik 18 saatlik açlıktan bahsediyorsun çok uzun süreler bunlar eğer sürekli böyl beslemiyorsan. Vücudun depolarını tüketmiş olabilir bu kadar açlığa nasıl dayansın sen kendi vücudunu herkesten iyi tanırsın ama bu kadar uzun süre yememek iyi değil can ı m. Arada bir oluyorsa bişey diyemem tabi . Ama endokrine gidip hormonlarını kontrol ettir kesinlikle

Selamlar

Önce mesajımı yazayım sonra birikenleri okuyayım. Yakında kreşe başlatacağımız için oğluma öğlen uykusunu kendi başına uyumayı öğretiyorum. Babasının ilgilendiği günler kendi uyuyordu ama ben denememiştim. Dün denedim uzun sürdü ama oldu, başardı. Şu anda ses gelmiyor, sanırım uyudu yine :)

Kaptanım haftaya tartı değişikliği olacak bende çalışmaya başlıyorum artık inşallah pazartesiden itibaren o yüzden iş yerindeki tartımla ölçüm yapacağım

Çok güzel, tebrikler ve başarılar!
Ay ben şok, resmen ayrımcılık
Kizlar günaydın,bugün tasiniyorum nasipse 2'de.Duanizi eksik etmeyiniz
Şimdiden hayırlı olsun, taşınmak zor ama yeni ev telaşı da güzeldir.

Şahane menü şahane spor tebrikler

haftanın en iyi menü+spor bildirimi

Cherry Mom kiloyu geri almamak için kafayı değiştirmek gerekiyor. Mesela bizim her hafta bir gün -genelde pazar- akıtma günü. Ben pişiriyorum ama kafamdan çıkardım, hiç yemiyorum benim için yok böyle bir yiyecek. Oturup düşündüm, En azından bazı kaçamakları hayatımdan tamamen çıkarabilirim ( özellikle çok düşkün olmadıklarımı). Sevdiklerimi de sanırım korumadayken haftada bir, bir öğünde ölçülü izin vererek çözerim.
Alternatifler yaratmak da mantıklı, çikolata seviyorum ama içindeki şeker çok fazla, onu yerine muzlu yulaflu kakaolu sütlü karışım o isteği tatmin ediyor.

ay ben de bayılıyorum kakaolu yulaf lapasınaa

Haklısın canım aslında kafa yapım değişmiş çok şükür yersem bile haftada 1 dilim keki geçmiyor onu diyetteki insanlar bile yiypr.ben sporu haftada 6 7.denn 2 3 e düşürünce böyle oldu sanırım biraz daha aktivitemi arttırmaya çabalıyorm gün içinde menülerimide daha kontrol eder oldum bakalım belki bir geçiş dönemidir daha kilo kalıcı değil sonuçta sağol dönüşün için

Açlık sekeri 90 çıkan birisi için metformin dozunu arttırmaz canım
Insuline bağlı o yükselmiş olabilir
Homa düzeyi yükselmiştir
Ya da sıcaklara bağlı olabilir. Sıcaklarda genelde şeker düzeyleri oynama yapar. Gece acikmasi bastırılması zor olan tatlı isteği varsa insülini yükselmiştir. Ama gece uykusu nasıl dinlenebiliyor mu bunlar da etkiler. Bence birkaç gün en azından sıcaklar hafifleyenekadar bekleyip aynısı oluyorsa doktoru ile görüşsün. Ama akş degerine gore normal
Reaktif hipoglisemi mi var? Benimde açlık sekerim 75-80 tokluk 91 çıkar hep. Ama eğer insulin değerlerim oynama yaparsa benim vücutta sinyal veriyor
Bak ne yaP birkaç gün ölçme kendini dinle unut onu inan 90 da iyi bir değer bu kadarcık oynama seni haksız bırakmaz rahat ol bakalım düzelecek mi
Magnezyum içiyor musun canım ağrılara iyi gelirdi ?
Benimki eklem ağrısı ama magnezyum almiyorum lupus diye bir hastalik var onun bir turu var bende sjogren sendromu. O da çok ağrı yapıyor birde malesef ki sıcak havalar düşmanım sıcak ve nem arttırıyor
Birde öyle deneyim canım ❤
SaskinAnne takılma durumu için genel beslenmenize bakınca farklı olması açısından proteini artırp düşük karb bi hafta denemek iyi olabilir.
Tamam öyle de denerim durdum ilerlemiyorum
Sonra o aç karna o kurabiye lezzeti daha fazla daha fazla dicek
Demedi 1 tanesi ile kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…