- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.421
Sende haşimato da mı var ne kadar ortak nokta. Zaten onların ikisi kardeş gibi. Peki konjuktivit var mı göz de kizarma. Bu arada tiroidlerin çalışıyor mu?Bir insan büyük konuşmayacak valla
Senelerce çocuğum olsun diye tedavi gördüm birinde hastalandim direnç falan kalmadı tabi bi hoca arkadaşıma dedim ki çocuğum olsa da öyle olsa bu hastalıklarhamileliğimin 7.ayında başladı el bilek ağrıları sonrası böyle geldi işte. Ama hasimato önceden varmış gözden kaçmış insulin direnci de vardı
Yok konjunktivit ama sürekli gözüm kuruyordu göz kanallarım tıkanıyordu birde yüzüm kızarıyordu sjogren sendromundan kaynaklı olduğu sonradan belli oldu. Crp yüksek mesela benim. Hiç düşmez.Sende haşimato da mı var ne kadar ortak nokta. Zaten onların ikisi kardeş gibi. Peki konjuktivit var mı göz de kizarma. Bu arada tiroidlerin çalışıyor mu?
Ya aslinda daha kolay oluyor cunku sicaktan yiyemiyorsun ki. Ancak kahvaltilik yiyebildim. Bol su mecbur. Ins yarin azalmistir kilomAdanaaaaa off o tatlılarrr hayalim 2 yıldır.Hedefime ulaşıp gidip yicem diyorum ama bakalım ne zmn olcak ama çok özlediiim orda diyet yapmak nasıl zordurrr Allah kolaylık versin
Ooo öyle pes edilir mi insulini yenceksin bir şekilde sakın şekere bağlatma babam yıllardır gözünü ve böbreğini aslında sen sık yemek yemiyorsun kırılması lazım normalde. Hiç yaşlandım deme Türkiye'nin çoğunluğu bir sürü hastalık var.bende de CRP harici bütün değerler yüksek ama ne yapalım yapacak bişey yok. ben 10 lu yaşlarda böbrek hastalığı yaşadım bir dönem okula gidemedim. Midemde gastrit ve yara var, tiroidim ve gerçek nodüllerim var konjuktivit var sağ olsun bağışıklığım beni tanımıyorYok konjunktivit ama sürekli gözüm kuruyordu göz kanallarım tıkanıyordu birde yüzüm kızarıyordu sjogren sendromundan kaynaklı olduğu sonradan belli oldu. Crp yüksek mesela benim. Hiç düşmez.
Bende anti-tiroglobulin ve anti-TPO yüksek ama tsh normal en son 2.20 cıktı yanlış hatırlamıyorsam ultrasonda muayenede kesin tani kondu. Hasimato oldugunu
Insulin direnci dersen senelerdir var hamilelik ve emzirme döneminde ilaca ara vermiştim o da 3.75 'di sanırım
Uzun lafın kısası ben yaşlandım
Sen nerede yaşıyorsun canimSelamlar
pacman hoşgeldin
Bugün yürüyüş yapayım diye donuma kadar ıslandım 🌧
Adana'daki 53 dereceyi hayal edemiyorum :)
ben de öyleyim maalesef. hatta benimki daha beter moralim bozulunca üzülünce, kizinca ya da acayip sevinince yani duygu degisimi ben de yeme istegi uyandiriyorYaa öyle düşünüyorum evet. İnşallah hemen verebilirim.Çok mutsuzum. Bu yeme bozukluğu olayı da çok sinir bozucu. Moralim kötü olunca bir tek yemekten güç buluyorum. Bunun farkındayım ama engel olamıyorum....
sanki baska bir dil konusuyorsun hic bilmiyorum anlamiyorumYok konjunktivit ama sürekli gözüm kuruyordu göz kanallarım tıkanıyordu birde yüzüm kızarıyordu sjogren sendromundan kaynaklı olduğu sonradan belli oldu. Crp yüksek mesela benim. Hiç düşmez.
Bende anti-tiroglobulin ve anti-TPO yüksek ama tsh normal en son 2.20 cıktı yanlış hatırlamıyorsam ultrasonda muayenede kesin tani kondu. Hasimato oldugunu
Insulin direnci dersen senelerdir var hamilelik ve emzirme döneminde ilaca ara vermiştim o da 3.75 'di sanırım
Uzun lafın kısası ben yaşlandım
Bravoo canım eminim 2 3 gün sonra çok daha iyi bir kiloda olursun tebriklerBu hafta kilo : 53.9
Gecen hafta kilo :54.7
Aradaki fark. : - 800
Oran : %0.14
EceZ Cherry Mom
Cherry Mom o kesmekeste diyetten cok da fazla kopmamis olmamin faydasi :) bir de adetim yeni bitti cidden 1 kilo fazla olusuypr ben de odem hic veremeyecegim sanmistim bi an 55 lerde kalinca.Insallah bundan sonra yuruyuslerle de desteklerim.
Günaydın cnm tebrikler :)Günaydın
Bu cuma 54.8
Haftaya cuma hedef 54.4
55,2/54,8/0,4/0,725
Cherry Mom EceZ
Eki Görüntüle 2685020
Listemiz hazır kızlar
özellikle üst liste lütfen öğlen en geç 13.00 e kadar bildirim yapalım
Sonraki cuma hedeflerimiz ile birlikte
***5.Takım 689. Etap ***
Calypso95 (67.9/
UmutluBen(76.3/
SaskinAnne (81,7/ )
kirmizigitar (65/
mavimli (82,3/)
ayvacicegi(55,2/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
AKREPcg (78,5/) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
seyrekyagmur ( 76,5/ yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 76.1) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
portkatal9 ( 57,7 ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46
süpersinBu hafta kilo : 53.9
Gecen hafta kilo :54.7
Aradaki fark. : - 800
Oran : %0.14
EceZ Cherry Mom
Cherry Mom o kesmekeste diyetten cok da fazla kopmamis olmamin faydasi :) bir de adetim yeni bitti cidden 1 kilo fazla olusuypr ben de odem hic veremeyecegim sanmistim bi an 55 lerde kalinca.Insallah bundan sonra yuruyuslerle de desteklerim.
Günaydın herkese
Günaydınlarrrrgünaydin kizlar
Evet ecez i çıkartırken fazla kesmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?