Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler ödemde vardır ama çok iyi baslangıç ✌ Leslie yi haftada 3 e çıkart bence 2 yaptın sanıyorum
Tesekkur ediyorum Leslie yi burda basladiktan sonra kesfettim ama 3 yaptim dun aksamla beraber, her gun yapmaya calisacagim normalde buraya gelmeden once her gun yuruyus yapiyordum da sinava hazirlaniyorum her gun hazirlan evden cik nereye kadar leslie iyi geldi valla oyuzden 3 degil her gun yapicam bakalim haftaya ne kadar olucak.

***5.Takım 690. Etap ***

Calypso95 (67.9/67,7/0,2/%0,29)
UmutluBen(76.3/
SaskinAnne (81,7/ ) sabit
kirmizigitar (65/64,1/0,9/%1,38)
mavimli (82,3/82,2/0,1/%0,12)
ayvacicegi(55,2/54,8/0,4/%0,72)
seyrekyagmur ( 76,5/76,1/0,4/%0,52)yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (54,7/53,9/0,8/%1,46) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (78,5/) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 76.1) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
portkatal9 ( 57,7/55,5/2,2/%3,81) ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46

Son düzenleme:
Yok güvenemem zaten çocuklar mesafe maske uymayacakları için bir öğretmen yetmez. Yaparsın yaparsın
Bence de güvenilmez. Umarım bir an önce şu virüs biter de herkes normale döner. O değil spor üyeliğim yandı gitti. Bakalım sizlerle olduktan sonra yine toparlarım bence. <3
Deli gibi çalışıyor 7 gün mü gidiyor salona napıyor
Hey maşallaah. Onun azmine hayranım gerçekten...

Biraz dikkat etsen vereceksin aslında ama vücudun ne yapsın garip o kadar veriyor
evet benim vücudumla aram iyidir benim iyi zamanlarim bazen de durgun zamanlarim oluyor. biraz yogun bir isim ve ev hayatim var, yardimcim da yok. konsantre olamiyorum bazen. gene verecegim elbet

Kaptanım uyandığımda +200 gelmiştim 1 saat falan yürüdüm -200 anca gelebildim . Daha fazlası olmayacak gibi dışarı çıkmam lazım çünkü kusura bakmayın artık regl olamadım da daha Cherry Mom

Selamlar

pacman hoşgeldin

Bugün yürüyüş yapayım diye donuma kadar ıslandım 🌧

Adana'daki 53 dereceyi hayal edemiyorum :)
Her zaman degil de bu liptonun form cayi var bi hafta gunde bi kere icsen odemi atar en azindan. Bir de kalori hesabi yap. Mesela ben cok kacanak yaparim ama o gun ozellikle kalori miktarina dikkat ederimm

evet pacman tamamen psikolojik.

bazen beziyorum hayattan. annem, kardesim, yegenim, kuzenlerim, arkadaslarim coook uzakta. eskisi kadar mutlu olamiyorum
neyse buraya bdvye cevirmeyeyim sabah sabah
Üzülme lütfen. En azından teknoloji çağındayız. Özlediğin an görüntülü konuşma imkanımız var çok şükür. Ya eskiden olsaydı... Telefonun bile dksı bilmem kaç kuruş. Şaka bir yana insanın morali düşük olduğunda böyle şeyleri daha da kafasına takıyor. Elbet bu ruh halinden kurtulacaksın. Biz seni seviyoruz.

bazen beziyorum hayattan. annem, kardesim, yegenim, kuzenlerim, arkadaslarim coook uzakta. eskisi kadar mutlu olamiyorum
neyse buraya bdvye cevirmeyeyim sabah sabah
Yok aşkolsun :)
Haklısın ben bile Ankara'da o triplere giriyorm ki arabaya atlasam 3 4 ssaate İstanbul'dayım Allah kolaylık versin sen okuldayken çoıcuklar kreşte mi oluyor ?

Ya o spor üyeliklerini hiç uzun vadede yapmamak lazım zaten giden olmuyor Ben de 6 aylık yapmıştım 2 yıl önce hem reformer istasyon çalışmaları 3 ay gittim gerisi yandı parası boşa gitti.sen sadece yarım saat hafta da 3 gün zumba yapsan bile yeter zaten aman aman bı kilon yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…