- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.441
He tm o zmnEvet ecez i çıkartırken fazla kesmişim
Her koşulda yiyorsunben de öyleyim maalesef. hatta benimki daha beter moralim bozulunca üzülünce, kizinca ya da acayip sevinince yani duygu degisimi ben de yeme istegi uyandiriyor
Evet yazayim haftaya hedef 53.5 olsun.süpersintebrik ederim.
bu arada haftaya cuma hedefini yazmayi unnutmussun galiba
Adanaya tasindim.Sen nerede yaşıyorsun canim
İnşallah yaa. Moralim hala yerinde değil aslındaÇok sevindim gel gel zaten güzel vermişsin gene verirsinbırakınca insanın gözünde büyüyor başlamak tekrar ama yapicam diyince bisekilde yapılıyor hepimiz birbirimize yardımcı olacaz eksiklerimizde el mahkum
Hoş bulduuum. Sen hangi şehirdesin de yağmur yağıyor o kadar?Selamlar
pacman hoşgeldin
Bugün yürüyüş yapayım diye donuma kadar ıslandım 🌧
Adana'daki 53 dereceyi hayal edemiyorum :)
Dünyanın en kötü şeylerinden biri ya... Biliyorsun psikolojik olduğunu ama kendini durduramıyorsun... Çok üzüldüm senin için de...ben de öyleyim maalesef. hatta benimki daha beter moralim bozulunca üzülünce, kizinca ya da acayip sevinince yani duygu degisimi ben de yeme istegi uyandiriyor
İnşallah yaa. Moralim hala yerinde değil aslındaAma ekimin ortasında okulumun açılma ihtimali yüksek. O yüzden tekrar vermem şart.
Hoş bulduuum. Sen hangi şehirdesin de yağmur yağıyor o kadar?
Dünyanın en kötü şeylerinden biri ya... Biliyorsun psikolojik olduğunu ama kendini durduramıyorsun... Çok üzüldüm senin için de...
Tebrikler canımGünaayydıın hanımlar
Bu hafta: 76,1
Geçen hafta : 76,5 (-400)
Oran: 0,5229
Haftaya hedef : 75,5
Pazartesi sabahı ibreli de tartınayım artı bekliyordum bi şaşırdım
Eki Görüntüle 2685040
Cherry Mom EceZ
Bu gidişle açılmayacak ya yine de biraz giydiğim yakışsın istiyorum.ah bu okulların hali zaten tam bi trajediye döndü benim kızım da anasınıfına gidecekti ama hep beraber bi muammayız..
Sen kendini bomba gibi hazırla hem motive eder.
Biraz dikkat etsen vereceksin aslında ama vücudun ne yapsın garip o kadar veriyorkahvalti ettim de geldim. kizlar 100 gram vermisim cok sükür
gecen cuma: 82,3
bugün 82,2
gelecek cuma hedef: 81,9
EceZ
Cherry Mom
artik cok kücük hedefler koyacagim kasiliyorum yoksa.
O kadar kacamaktan sonraTebrikler canım
Liste için ne diyorsun alayım mı seni :) benim için paylaşım devamlılık açısından falan okeysin ama sen kendine güvenmiyorsun neden ?
Yok yahu kaptan yardımcım nere giderrGünaydınlar herkese.Umarım boool bol kilo vermişsinizdir hehe. Darısı başıma.
EceZ nereye gitti ki.... Tamamen listeden çıktı mı?
Tebrikler ödemde vardır ama çok iyi baslangıçBaslangic: 57,7
Bugun: 55.5
Oran (2.2÷57.7)×100= 3.81
Bi sonraki cuma hedefim 53
Yavrum yakında yok olacak yoksaYok yahu kaptan yardımcım nere giderrhedefine ulaştı diye çıkardım habire kilo veriyor salonda :)) alt listeden çıkardım saddce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?