Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Döndüm geldim yarım saat yürüdüm.. şimdi de 1 kk örgü peyniri 5 tane eti form mukavva yedim

:97:

merhabalar takımcığım sabahtan beri hem okumaya çalışıyorum hem iş yapıyorum ancak bitti geçmişii okumak ve işlerim bende size yazayım dedim .

taydincim teşekkür ederim canım verdiğin liste çok uygun bende sevalle birlikte yapıcam hatta sevalcim senin yaptığın listede çok güzel akşamları bende meyveyle geçirebilirim güzel olabilir .

elifcim hoşgeldin yoktun uzun zamandır görüşemedik iyisindir inşallah .

ben sabah bir domates bir salatalık yedim bir dilim kepekli ekmek yedim .
öğle için getirmedim yanıma bişey zaten başım çok ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum ağrı kesicide içtim banamısın demedi bıktım artık bu baş ağrılarından yaz gelsede kurtulsam şu ağrılardan hepinizi öpüyorum takımcığım tekrar yazarım şimdi biraz işlere bakayım görüşürüz tekrar ...

sevalcim ne güzel yürüyüş yapma fırsatın varsa yap hiç durma çok faydalı yürüyüş keşke bende yapsam ilk bir kaç gün yürüdüm akşam iş çıkışı 30 dk havalar soğudu yine kaldı iyice ısınmadan havalar yürüyüş yapamayacağım sanırım . eve bir yürüyüş bandı alsam diyorum annem izin vermiyor evlenin gidin kendi evinize alın diyor haklı ne diyeyim .

Selam kızlar
Kahvaltıda 1 kk peynir, yeşil zeytin 5-6 ad, 1 çay kaşığı pekmez, 1 dilim light ekmek , 1 bardak az şekerli çay
Ara : Dondurma canım çok çekti

Müge anlı seyrediyorum bilince platesimide yapıcam Şimdilik bu kadar..

herkese günaydınnnnnnnn
kahvaltıda
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 k k peynir
1 k k omlet yedim
sonrada 45 dakka tempolu yürüdüm
şimdide temzilik yapıcam görüşürüzzzzzzzz

bence de kendi evinize alın canım.. parasını falan geçtim ama taşınması birse kurulması iki işkence.. benim evde var akşamları da onda yüriycem

valla havalar düzeldi ben de böyle bi karar aldım.. öğleden önce müdürüm de yok öğleden sonra geliyor..

iyi bi karar bence de..

4 porsiyon meyve ile tıka basa doyarız bence oratalama 4 elmaya denk geliyor yani.. hele ki karpuz çıksın da oh

ellerıne saglık arkadasım bu benım sıstemımle nerdeyse aynı bende sadece 5 dıım ekmek var bırde gun ıcınde 3 yag hakkım var sen boylemı yapıyorsun rejımı

soru 1:
şimdi bu değişim kısmında mesela listemde 1 sb süt var onu bir sb yoğurt ile değiştirebilirim anlamına mı geliyor?

:44:

ewet degıstırebılırsın

soru 2

meyve değişimindeki meyvelerde 1 porsiyon meyvenin neye denk geldiğini söylüyo di mi? yani 1 elma bir porsiyon meyveye eşit.

:97:

ewet yalnız 10-12 cılek denmısya arkadaslar ona dıkkat edın sımdıkıler hormonlu buyuk normalde 100 gr mcılek 1 meyve demek ben gecen 4 tane tarttım 100 gr geldı eger cılekler buyukse 4-5 tane yıyın

merhabaaaalarrr
dün giremedim internete.işlerim ofis dışındaydı.
dün yediklerim hergün yediklerimden daha azdı
sabah
1 kk peynir
yarım domates
1 bardak çay

öğlen
1galeta

akşam
2 kaşık etli patatesli yemek

yemek yiyecek ara olmadı ondan böyle oldu.

bu sabah
1 kepekli simit
1 ayran

öğlen
tavuklu salata

akşam
1tabak bakla
1 küçük yoğurt

aralarda yeşil çay

selamlar hanımlar nasılsınız?
hemen bi menümü yazayım,kahvaltıda pek bişi yiyemedim,iştahım yok bgn,ya da dünün suçluluk duygusu:26:
akşam bi dilim kakaolu kek yidim de ben:26:
ayy eşim arkadaşının veda yemeğiine gtti,ordan geldi üstünü deiştrp maça gtti,oğlumda uyudu btn akşam,ben de akşam ali kaptana kızdım
sonraaa işte böle bi dilim kek gtti mideye...
oohhhh albeni bahanesi çooookkk

neyse kahvaltım:
1 rafadan yum.
3 siyah zey.
avuç içi kadar yağsız gözleme
1 kupa şekersz papatya çayı

ara:
1 kupa light süt
1 kçük muz.

öğleni henüz yiyemedim ama:
1 haşlanmış patates
1 kk peynr
siyah zeyin
ayran düşünüyorm...

evde yemek yok da tatile gdcz die pazara da çıkmadık bu hafta,akşama da ne pişircem hiç bilmiorm,baklagillerde bebeğe gaz yapıo,,napsamki:44::44:

geçmişe bakamadm ama demin listenizi gördm kızlar,gayet güzel bence,oldukça çeşitli ve sağlıklı hiç de sıkıcı diil,süperrr

akşam ben ali kaptana çok güldüm ya

arkadaşlar v özellikle kaptanım benim kötü bi haberim var ve ne yapacağız bilmiyorum takımda devam etmek istiyorum bana bir çare..

benim tartım bozuldu öğlen gittim tartmadı beni

20 gün sonra alabilirim ancak (kocam almaz çünkü parasını biriktirip almam lazım)

napcaz :44:

canım komşuda felan yokmu tartı ? yada perşembe gününden aç karnına bi eczanede tartılamazmısın yakınlarda yokmu eczane ?

selam hatunlar herkese iyi akşamlar ya begümcüm senin bi resmin varya siyah bluzlu yemek masasındasın galiba oturuyorsun orda kaç kilosun sen ?

ayy canım bilmem ki bi bakıyım hemen o resme

sayın avukat hanım o zindeliğinizi suya değil o haplara borçlusunuz ben size diyim.
bende zamanında o haplardan içmiştim biliyorum acayip çok susatıyor ve dinç tutuyor az uyusan bile dinç uyanıyosun.dikkat et derim.

günaydın kızlar nasılsınız
epeydir ihmal ettim sizi
en kısa zamanda döncem inşallah takıma
hepinizi çok özledim

bizde seni özledik artık dön be elifim,nerelerdesin

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
begümcümün evlilik yıl dönümüymüş kutlarım kuzum
1 sene daha eskidin allah bi yastıkta huzurla kocatsın inşallah

aminnnn kuzum aminnn.darısı senin başına şekerim.öpüyorum kocaman.artık dahah fazla bekletme bizi gel artık gelll

canım iyiyim nolsun sizleri de iyi gördüm
yakında dönücem inşallah
valla dönmem lazım aldım başımı gidiyorum
gelene kadar 1-2 kurtulayım derdindeyim

canım komşuda felan yokmu tartı ? yada perşembe gününden aç karnına bi eczanede tartılamazmısın yakınlarda yokmu eczane ?

eczane var tam evin karşısında ama digital değil olur mu? cuma sabah da tartılabilirim orda ama ne kadar doğru bilemem idare edelim mi ben yenisini alana kadar böyle ay napsak ki..

komşum yok yeni gelinim ben çalışıyorum ya bi de gelen giden yok yani

oyy görümcemde kedi hastası oda bi sürü yavru sahiplendirdi istanbulda şimdi buraya geldi yanında getirdi 2 tanesini :)
canım iyiyim nolsun sizleri de iyi gördüm
yakında dönücem inşallah
valla dönmem lazım aldım başımı gidiyorum
gelene kadar 1-2 kurtulayım derdindeyim
sakınnn kilo aliyim deme bak hesaplamayı beceremiyorum sonra

oy oy çiçeği burnunda yeni gelin seniiii :)) canım mecbur idare edelim artık madem eczane varmış karşıda cuma sabahı kalk bi güzel wc ye git sonra aç karnına git tatrtıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…