Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes uyuyor tabi. Pazar bugün. Ben gibi 7de gözlerini açacak değilsiniz. Neyse limonlu suyumu da içtim. Yine küçük çaplı diyet hareketlerine devam
Ne yapsak Cherry Mom hedef mi belirlesek ikimiz?

Benn varımm aa lütfen 9 u gecemiyorum bende karnım aç kahvaltı yapmaya üşeniyorum

10 gunluk yapiyorum bunu baslangic olarak sonra degistiricem protein eklicem yumurta et vs. Biraz temizlenme gibi yani surekli uygulayacagim bir beslenme şekli degil. :) Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :) Kısa sureli olmasinin bir zararı olmaz sanıyorum :)

Menünü göremedik ama karbonhidratı azaltınca mı düştü ? Öyle oldu değil mi tebrikler
Dun aslında akşam yemeğinde kırmızı biber dolması yedim yoğurtla
Annem yapmış bayılırım dayanamadım
Baktım ki sabah eksiyi görmüşüm.
Ama bugün kardeşimin d.gunu ve kızımla pasta almaya gideceğiz
Akşama da balık aldık
Ama pastadan yiyecegim

Selam ben geldim Artık sizlerleyim yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.

Beni frenleyecek takım arkadaşlarına ihtiyacım var

Cherry Mom Mehfam açın kollarınızı

Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım
Beraber veririz Allahın izniyle

Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım
Beraber veririz Allahın izniyle
Ay verelim ya hazır çabuk gidecekken spor olayını düzene sokmam lazım bi. Düzene sokmam gereken çok şey var gerçi Okullar açılmadı, çocklar evde. Dur bakalım sopa yiye yiye veririz nolcak

Kürkçü dükkanına hoşgeldin +3 kg bişey değil ya hallederiz bizde reyyancımla kemerleri sıkma operasyonuna girişmiştik tam sende katıl bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…