- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.661
Neyseki 2 haftadır oynamayan kilom azıcık oynadıAllah kolaylık versin canım. Zor işler bunlar anlıyorum seni
Ohh çok iyiNeyseki 2 haftadır oynamayan kilom azıcık oynadı
Herkes uyuyor tabi. Pazar bugün. Ben gibi 7de gözlerini açacak değilsiniz. Neyse limonlu suyumu da içtim. Yine küçük çaplı diyet hareketlerine devam
Ne yapsakCherry Mom hedef mi belirlesek ikimiz?
Güzelce bi kahvaltı yap hadi. Kahvaltı geç kaldıkça açlık daha büyüyor ve daha fazla yememize sebep oluyor o gün. Yani ben böyle oluyorumBenn varımm aa lütfen 9 u gecemiyorum bendekarnım aç kahvaltı yapmaya üşeniyorum
10 gunluk yapiyorum bunu baslangic olarak sonra degistiricem protein eklicem yumurta et vs. Biraz temizlenme gibi yani surekli uygulayacagim bir beslenme şekli degil. :) Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :) Kısa sureli olmasinin bir zararı olmaz sanıyorum :)İyi akşamlar canım sorun ne ise çözersin inşallah sıkma canını
Menülerin için genel bir yorum yapayım azgenç yaşta kas kaybı yaşamanı asla istemeyiz ilk defa diyet yapıyorum demiştin sanıyorum ? İlk yapılan diyetler hep sert diyetler oluyor herhalde bende öyleydim yada gençlik :)
En azından öğle veya sabaha kesinlikle ekleme olmalı diye düşünüyorum✌
Güzelce bi kahvaltı yap hadi. Kahvaltı geç kaldıkça açlık daha büyüyor ve daha fazla yememize sebep oluyor o gün. Yani ben böyle oluyorum
2 ogun iyi annemin yanindayim 2 ogunum oldu 8 ogun. Fazla yemedigimi gucten dustugumu dusunuyor. Yaylada olunca istahta artiyor tabi biraz :)Evet katılıyorum kesinlikle. Bugün bizim.ki de evde umarım 2 ogunle gecebilirim iyi oluyor hafifliyorum
Menünü göremedik ama karbonhidratı azaltınca mı düştü ? Öyle oldu değil miNeyseki 2 haftadır oynamayan kilom azıcık oynadı
OlurrHerkes uyuyor tabi. Pazar bugün. Ben gibi 7de gözlerini açacak değilsiniz. Neyse limonlu suyumu da içtim. Yine küçük çaplı diyet hareketlerine devam
Ne yapsakCherry Mom hedef mi belirlesek ikimiz?
Evet canım kilo hedefiOlurr
Kilo hedefi mi ? Yoksa günlük spor hedefi faln mi
Verelim hadi gerçi ben bu hafta fazlalıklarımı verdim ama 55 e kadar hedef verebilirm boyum müsait :) cuma için -200 diyeyim o halde dün 59.8 dimEvet canım kilo hedefi
Bende sabah tartılıp diyeyim olur muVerelim hadi gerçi ben bu hafta fazlalıklarımı verdim ama 55 e kadar hedef verebilirm boyum müsait :) cuma için -200 diyeyim o halde dün 59.8 dim
Anam ben rahattım yine gerildim iyi miBende sabah tartılıp diyeyim olur muaynı olsun demi hedef? Yarış gibi
Oh nasıl da sevindim. Yok yav rahat rahat yemek bize göre değil. Bizi ancak diyet paklarAnam ben rahattım yine gerildim iyi miolsun olsun kilo vermeyi görsün listedekiler
Dun aslında akşam yemeğinde kırmızı biber dolması yedim yoğurtlaMenünü göremedik ama karbonhidratı azaltınca mı düştü ? Öyle oldu değil mitebrikler
Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldımSelam ben geldimArtık sizlerleyim yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.
Beni frenleyecek takım arkadaşlarına ihtiyacım var
Cherry Mom Mehfam açın kollarınızı
Ay verelim ya hazır çabuk gidecekkenGel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım
Beraber veririz Allahın izniyle
Kürkçü dükkanına hoşgeldinSelam ben geldimArtık sizlerleyim yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.
Beni frenleyecek takım arkadaşlarına ihtiyacım var
Cherry Mom Mehfam açın kollarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?