Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle katiliyorum insan kendini unutmamali.

S Suskunhanim taşındın mı sağ salim herşey yolunda mı
Canım taşındım şükür ama iki çocukla yerleşme Faslı uzadı araya canlı dersler ve kurs da giriyor, yerlesecegim inşallahsiz nasılsınız, buralarda ne var ne yok?(teşekkür ederim düşündüğün için)

Uzamaz mı yavrum ya Allah kolaylık versin bundan sonrası daha rahat olur inşallah
Bizler aynıyız canım bir değişiklik yok çok şükür iyiyiz sağol rahatlayınca gel sohbete bi kahve yaparız

Uzamaz mı yavrum ya Allah kolaylık versin bundan sonrası daha rahat olur inşallah ♥
Bizler aynıyız canım bir değişiklik yok çok şükür iyiyiz sağol rahatlayınca gel sohbete bi kahve yaparız
Ay ne iyi olur ne iyi olurbir haftadan sonra ilk kahvemi dün sabah içtim baktım iş bitmiyo,ne zamandır da kitap okuyamiyordum, yeter uleyn Didim çocuklar uyurken yaptım bı çılgınlık
Aklimdaydiniz yarın dahil olsam mi diye düşündüm ama bı hafta daha beni rahatlatır diye vazgeçtim

Son düzenleme:
Ay cılgınlıklarımıza bak hele çok ekstrem yaşıyoruz kalbe zarar
Aynen işler bitmez acele etme canım süreli olanları yap gerisini ötele boşver keyfin gelince yap kolay gelsin

günaydın. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ama hayat bana daha fazlası için izin vermiyor. telefonu nerde ise bu grup için elime alıyorum. sabah 6 da kalkıyorum.çocuklar evde olduğu için onlara yemek hazırlıyorum. yemek hazırla mutfağı toparla evi toparla duşa gir derken saat 8:15 gibi evden çıkıyorum. işe 9:00 a doğru geliyorum. evden getirdiğim veya işyerinden aldığım birşeyler ile kahvaltı yapıyorum. evde çok nadiren kahvaltı yapıyorum. işe gelir gelmez gruba bakıyorum. menüyü akşamdan atamadım ise atmaya çalışıyorum. işten kalan zamanlarda gruba bakıyorum. akşam gruba bakmam biraz zor oluyor.akşam 8 gibi evde oluyorum. akşam masasını hazırla mutfağı toparla varsa acil işler onları yap. saat 10 oluyor. koltuğa kendimi zor atıyorum. bazen yemek varsa sabahları yürüyüş yapıyorum. bazende akşam 9:00 gibi yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. bazende yorgunluktan hiç gözüm almıyor.
ama dönüşümlü çalışmaya geçtik haftaya evde olacağım. bakalım kendimden umutluyum en azından yürüyüşlerimi yapabilirim diye düşünüyorum. ayrıca menüye uygun diyet yemeklerimi de. benim durumum bu önerileriniz varsa yorumlara açığım. sevgiler.

Cherry Mom

Dünkü sporlarım Mehfam sende yok mu bişeyler
Cnm ne güzel çok dillendirmek istemediğim için yazmıyorum da benim hâlâ daralmam devam ediyor cnm. Halsizim epeyce. Geceleri bazen uyuyamıyorum. Ev işimi tam yapamıyorum. 15 dakika hareket etsem örneğin yemek yapsam böyle bi değişik oluyorum. O yüzden spora yine başlayamadım

geçmiş olsun. çiğer filmi felan tekrar çektilerme. ablamda yakalanmış covid e. 3 gündür kemiklerim ağrıyor diyor. onunda tomogrofide belli olmuş. ciğerlerine inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…