Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun. çiğer filmi felan tekrar çektilerme. ablamda yakalanmış covid e. 3 gündür kemiklerim ağrıyor diyor. onunda tomogrofide belli olmuş. ciğerlerine inmiş
Benim de ilk tomografide çıktı ciğerime inmiş. Ciğerin her iki tarafında da varmış. 14 gün karantina sonrası röntgen yapıldı ve Dr daha iyi değil dedi. Bi 14 gün daha karantina verdi. 1 ay dolunca tomografi çekilip bakılacak tekrar
Geçmiş olsun ablana. Allah şifa versin inşallah

büyük geçmiş olsun. allah herkesin yardımcısı olsun.

düşündüğümde akşam yemeği zor sindiriliyor gerçekten de yalnız ,insanlar günduz koşturma içinde ne yemek yediğini fark etmiyor akşam o yüzden daha çok yeme isteği oluyor frenlemek en iyisi. Ben de bı çorba ile kapatabilsem tamam dicem. Eşle olan sofralarda gerçekten feci. Mesela dün eşim vardı hunharca yemişim çok tetikleyici ama dur demek lazım artık.

huhuuuuuuu

kizlar ben geldim

20 gun ban mi olur ah o kuslar yakti basimi

neyse, telefon ekraninda yeni konu ac bolumune gelen kismi bosluguma gelip kullanmayayim diye siyah bantla kapattim insallah tekrar yasanmaz.

hergun girip yazdiklarinizi okudum ama yazamayinca cok sinir bozucu oldu bu arada cil yavrusu gibi dagilmis grup ne oluyor yahu, yaz bitti diye tombik gezsek de olur mu diyosunuz ne diyosunuz. bi canlanin yaw...

Oooo şükürler olsunnnnn
Allah bir daha düşürmesin

Dağılma konusunu kızlarla kısmen dün anlaştık bakalım herkes elinden geldiğince vakit ayırsa olacak zAten sadece menü yaz değil sonuçta burasının amacı birbimize de bir dokunmamız lazım nasıl motive olacağız yoksa zatenn herkesin amacıda bu esasında yoksa yapabilen tek başına evinde diyetini yapardı ama denedikki olmuyor

Bende bugün eşimde konuştum artık seninle masaya oturmayacağım diye :)))))

Yaaaa ben çoktan geçti sanıyorum kuzum ya anladım yorma tabi kendini

Selam canım doğru çok haklısın tahmin ediyorumda ama bir şekilde günde 4 5 mesaj 3 4 dakikamızı almaz yatarken dinlenirken vs... Bunu alışkanlık haline getirsek zaten kendin içinde takım içinde inan büyük birşey yapmış olursun
Ne zamanki burayı yok sayıp ertelediğimizde kafamız diyetten uzaklaşıyor o yüzden bende kimseleri görmediğimde panik oluyorum hemen bir köşede pasta börek yiyen 5.takım üyeleri gözümde canlanıyor :))))))
Şaka bir yana burada bir ekibiz birbirimize destek olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz sanada tesekkur ederim elinden geldiğinde menü yazıyorsun dönüşümlü olduğun haftalarında en azından ekipte daha aktif olursan öyle öyle ilerlemiş oluruz

Cnmm hoşgeldin

Canım hoş geldin
Ben halen anlamadım sen neden ban yedin

Canım hoş geldin
Ben halen anlamadım sen neden ban yedin
evimi bitleyen kuslar bana dert oldu, basina gelen arkadaslardan ne yapmam gerektigiyle ilgili bdv ye konu actim. ama yonetim dertten saymadi bunu:) duygusal dert olmaliymis oraya acilan konular.... dert begendiremiyoruz yahu:)

Bende bugün eşimde konuştum artık seninle masaya oturmayacağım diye :)))))
Ben de öyle istiyorum ama herkes yerken bende çocuklara yedirirken canım tekrar istiyo bu arada kaptanım ben seni bugün geri yalnız bırakıyorum ama yine agir yemicem tek öğlen kabak yicem kardeşime kaç önceden akşam yemeğe sözüm vardı unuttum arayınca hatırladım ekemem de ama 6 gibi yiyip ızgara ya da zeytinyağli ile kurtarmayı planlıyorum affeder misin beni

Hosgeldinn hayırlı olsun özgürlüğün aman dikkat et bdv ye girerken çok dikkatli ol senin menüleri cekistirdigim dedikodunu yaptigim oldu gene çok yemiş dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…