- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.941
Helal valla herkese09.09 walk Challenge sonuçlarıkızlar uyuyakalmışımm geç oldu çok özür dilerim
1.ayvacicegi 19.310 adım
2.SaskinAnne 9.724 adım
3.@emnis 8.371 adım ✌
4.seyrekyagmur 5480 adım
5. @amatordiyetci 5400 adım
Benim de ilk tomografide çıktı ciğerime inmiş. Ciğerin her iki tarafında da varmış. 14 gün karantina sonrası röntgen yapıldı ve Dr daha iyi değil dedi. Bi 14 gün daha karantina verdi. 1 ay dolunca tomografi çekilip bakılacak tekrargeçmiş olsun. çiğer filmi felan tekrar çektilerme. ablamda yakalanmış covid e. 3 gündür kemiklerim ağrıyor diyor. onunda tomogrofide belli olmuş. ciğerlerine inmiş
büyük geçmiş olsun. allah herkesin yardımcısı olsun.Benim de ilk tomografide çıktı ciğerime inmiş. Ciğerin her iki tarafında da varmış. 14 gün karantina sonrası röntgen yapıldı ve Dr daha iyi değil dedi. Bi 14 gün daha karantina verdi. 1 ay dolunca tomografi çekilip bakılacak tekrar
Geçmiş olsun ablana. Allah şifa versin inşallah
Amin inşallahbüyük geçmiş olsun. allah herkesin yardımcısı olsun.
düşündüğümde akşam yemeği zor sindiriliyor gerçekten de yalnız ,insanlar günduz koşturma içinde ne yemek yediğini fark etmiyor akşam o yüzden daha çok yeme isteği oluyor frenlemek en iyisi. Ben de bı çorba ile kapatabilsem tamam dicem. Eşle olan sofralarda gerçekten feci. Mesela dün eşim vardı hunharca yemişim çok tetikleyici ama dur demek lazım artık.bence en tehlikeli ögün aksam yemegi. kim istemez sevdikleriyle sofraya oturup zeytinyaglisindan, etlisinden, pidesinden, tatlisindan yemeyi. ama benim vücudum aksam yemegini iyi sindiremiyor, sabaha direk kilo olarak dönüyor. ben bu kilolari evlendikten sonra esimle oturdugum aksam yemegi sofralarinda aldim, davetler, misafirlikler, evde özene bezene yemekler. artik yeter. seneler gecti 43 yasindayim, güzel bir yapim var, vücudum var özledim onuartik kendime özenecegim, kendime deger verecegim. yazik vücudum, organlarim yaglandi, yoruldu. o yüzden kendime ne iyi geliyorsa onu yapacagim.
çok iyi çok az biraz kuruyemiş güç kuvvet verir
Oooo şükürler olsunnnnnhuhuuuuuuu
kizlar ben geldim
20 gun ban mi olur ah o kuslar yakti basimi
neyse, telefon ekraninda yeni konu ac bolumune gelen kismi bosluguma gelip kullanmayayim diye siyah bantla kapattiminsallah tekrar yasanmaz.
hergun girip yazdiklarinizi okudum ama yazamayinca cok sinir bozucu oldubu arada cil yavrusu gibi dagilmis grup ne oluyor yahu, yaz bitti diye tombik gezsek de olur mu diyosunuz ne diyosunuz. bi canlanin yaw...
Bende bugün eşimde konuştum artık seninle masaya oturmayacağım diyedüşündüğümde akşam yemeği zor sindiriliyor gerçekten de yalnız ,insanlar günduz koşturma içinde ne yemek yediğini fark etmiyor akşam o yüzden daha çok yeme isteği oluyor frenlemek en iyisi. Ben de bı çorba ile kapatabilsem tamam dicem. Eşle olan sofralarda gerçekten feci. Mesela dün eşim vardı hunharca yemişim çok tetikleyici ama dur demek lazım artık.
Yaaaa ben çoktan geçti sanıyorum kuzum yaCnm ne güzelçok dillendirmek istemediğim için yazmıyorum da benim hâlâ daralmam devam ediyor cnm. Halsizim epeyce. Geceleri bazen uyuyamıyorum. Ev işimi tam yapamıyorum. 15 dakika hareket etsem örneğin yemek yapsam böyle bi değişik oluyorum. O yüzden spora yine başlayamadım
Ahgeçmiş olsun. çiğer filmi felan tekrar çektilerme. ablamda yakalanmış covid e. 3 gündür kemiklerim ağrıyor diyor. onunda tomogrofide belli olmuş. ciğerlerine inmiş
Selam canım doğru çok haklısın tahmin ediyorumda ama bir şekilde günde 4 5 mesaj 3 4 dakikamızı almaz yatarken dinlenirken vs... Bunu alışkanlık haline getirsek zaten kendin içinde takım içinde inan büyük birşey yapmış olursungünaydın. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ama hayat bana daha fazlası için izin vermiyor. telefonu nerde ise bu grup için elime alıyorum. sabah 6 da kalkıyorum.çocuklar evde olduğu için onlara yemek hazırlıyorum. yemek hazırla mutfağı toparla evi toparla duşa gir derken saat 8:15 gibi evden çıkıyorum. işe 9:00 a doğru geliyorum. evden getirdiğim veya işyerinden aldığım birşeyler ile kahvaltı yapıyorum. evde çok nadiren kahvaltı yapıyorum. işe gelir gelmez gruba bakıyorum. menüyü akşamdan atamadım ise atmaya çalışıyorum. işten kalan zamanlarda gruba bakıyorum. akşam gruba bakmam biraz zor oluyor.akşam 8 gibi evde oluyorum. akşam masasını hazırla mutfağı toparla varsa acil işler onları yap. saat 10 oluyor. koltuğa kendimi zor atıyorum. bazen yemek varsa sabahları yürüyüş yapıyorum. bazende akşam 9:00 gibi yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. bazende yorgunluktan hiç gözüm almıyor.
ama dönüşümlü çalışmaya geçtik haftaya evde olacağım. bakalım kendimden umutluyum en azından yürüyüşlerimi yapabilirim diye düşünüyorum. ayrıca menüye uygun diyet yemeklerimi de. benim durumum bu önerileriniz varsa yorumlara açığım. sevgiler.
Cherry Mom
Benim herşeyim böyle ağır geçiyor ne hikmetse cnm. Biliyosun sıkıntılarım da ağır olur hep. Hastalıklarım da öyle oluyor ne hikmetse.Yaaaa ben çoktan geçti sanıyorum kuzum yaanladım yorma tabi kendini
Cnmm hoşgeldinhuhuuuuuuu
kizlar ben geldim
neyse, telefon ekraninda yeni konu ac bolumune gelen kismi bosluguma gelip kullanmayayim diye siyah bantla kapattiminsallah tekrar yasanmaz.
hergun girip yazdiklarinizi okudum ama yazamayinca cok sinir bozucu oldubu arada cil yavrusu gibi dagilmis grup ne oluyor yahu, yaz bitti diye tombik gezsek de olur mu diyosunuz ne diyosunuz. bi canlanin yaw...
Canım hoş geldinOooo şükürler olsunnnnn
Allah bir daha düşürmesin
Dağılma konusunu kızlarla kısmen dün anlaştık bakalım herkes elinden geldiğince vakit ayırsa olacak zAten sadece menü yaz değil sonuçta burasının amacı birbimize de bir dokunmamız lazımnasıl motive olacağız yoksa zatenn herkesin amacıda bu esasında yoksa yapabilen tek başına evinde diyetini yapardı ama denedikki olmuyor
evimi bitleyen kuslar bana dert oldu, basina gelen arkadaslardan ne yapmam gerektigiyle ilgili bdv ye konu actim. ama yonetim dertten saymadi bunu:) duygusal dert olmaliymis oraya acilan konular.... dert begendiremiyoruz yahu:)Canım hoş geldin
Ben halen anlamadım sen neden ban yedin
hosbuldum canim. sukur kavusturana. ozlediniz mi beniCnmm hoşgeldin❤
Hemde çokhosbuldum canim. sukur kavusturana. ozlediniz mi beni
Ben de öyle istiyorum ama herkes yerken bende çocuklara yedirirken canım tekrar istiyoBende bugün eşimde konuştum artık seninle masaya oturmayacağım diye:)))))
Hosgeldinn hayırlı olsun özgürlüğünhuhuuuuuuu
kizlar ben geldim
hergun girip yazdiklarinizi okudum ama yazamayinca cok sinir bozucu oldubu arada cil yavrusu gibi dagilmis grup ne oluyor yahu, yaz bitti diye tombik gezsek de olur mu diyosunuz ne diyosunuz. bi canlanin yaw... Bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?