- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.881
:)) Bilmiyorum hamilelik benim fizyolojik yapımda pek bişey değiştirmedi ya ne aş erdim ne midem bulandı ne iştahım arttı ne yorgunluk oldu ne sancıbilemedim nasıl geçti 9 ay acısını sonra çıkardı benim oğlan 4 yıl oldu daha kesintisiz uyku uyumadım bunada şükür hiç uyumadığım yıllar oldu
Ben 9 kilo ile kapattımAy inşallah kaptanım ya öyle olsa çook güzel olurgerçi eşim küçücük bişeyi bile taşıtmıyor spor yapsam kavga eder benle ahahah
Daha bebeği de görmedik bakalım doktor ne diyecek
Yani evet diğerlerine göre evet iyisn canım günlük 5 mesajın var en azından ama benim beklediğim ve takım kuralları daha fazlasını istiyorKaptanimm ben burdayım ya dün hariç senden sonra en cok ben burdayım yokmuyum ki
İşte bak bir yerden çıkıyorBöyle çocuk dogurulmaz kabul.etmiyorum5 ay kusup 7 kilo verip sonra deli gibi aserip deli gibi yemek yemek için uyanmayan hamileye hamilelik geçirmiş demem 15 kilo da cabası ben bunları yaşadım.ama evet ne yalan soylim uyku problemim olmadı pek
Benimde canım sıkıldı dün yazasım gelmedi aslında
Sanırım kaptanda rahatsızlık yaratan takım üyesi benim. Diğer arkadaşlar düzenli muhabbet ediyor çünkü, ben genelde diyet dışı konularda çok yazmıyorum bu da karakterimle ilgili.
Ben takım dışı devam edebilirim. Sadece mezun olmak istiyorum o nedenle hedefime varınca listeye alıp mezun edebilirsiniz.
Menü yorumlamak için Terzi kendi söküğü dikse diğerlerine müdahil oliciim de yüzüm yok amaYani evet diğerlerine göre evet iyisn canım günlük 5 mesajın var en azından ama benim beklediğim ve takım kuralları daha fazlasını istiyor
Ben burdaaayiiimmm
ben de okuldayim aksam yazabiliyorum hatta gece bazenGündüz yoğun olduğumda yazamıyorum tüm gün okuldaydım bugün ama akşam yazıyorum genelde ben ama???
Kaptanım benim için grupla devam önemli ve uğraşıyorum daha da uğraşacağım. Diğer arkadaşlara yorum yaparım illaki o menüler hakkında düşüncem oluyor yazarim bana da yazılsın ❤
O zaman daha önce yazmıştım yine yazayım sabah dışında protein yok, öğle ara akşam hep basit karb olmuş. Böyle kilo vermek zor olur. Bu tür şeyler alışkanlık ve üstüne düşmeden düzelmiyor. Protein ille et demek değil, baklagil, fındık fıstık türevleri, peynirler vb eklenebilir. nişastalı birşeyler yenecekse de öğünde tek olsun, poğaça patates mantı pilav biraradaSelaaammm güzeller
Sabah: sucuklu yumurta,
2 YK menemen
Salatalık
1 tk bal kaymak
2 zeytin
1.5 dl TB ekmeği
Öğle: 5 YK bulgur pilavı
2 YK yoğurt
5 ad. Patates topu mantısı
2 ısırımlık poğaça
Ara: 4 dl kavun
2 top açık dondurma
Akşam: 4 YK bulgur
4 top patates topu( yağsız)
2 dl kavun
* Çok kaçtı galiba bugün yarın kabak detoksunda kaptana eşlik edicigim
Su az oldu.
Walk azcik yapabildim geliyor.Cherry Mom Mehfam
Kakaolu kahve nasıl birşey?Merhaba bugünkü menüm:
Sabah kuru üzümlü tarçınlı yulaf lapası
Ara kahve 2 ceviz
Öğlen hindi sote,salata
Ara kakaolu kahve, 2 kayısı
Akşam soda limon yoğurt
Bol yeşil çay,2 lt su
Spor 4200 adım yürüyüş,15 dk leslie 4200 nasılsa listeye girmez diye yazdım gitti
Olur mu ya :)Menü yorumlamak için Terzi kendi söküğü dikse diğerlerine müdahil oliciim de yüzüm yok ama
Akşamları ağır kaçırdığımda aklıma hep sen geliyorsun çok mantıklı bir şey bizimkisi sadece bir alışkanlık akşam yemeği sofrası vs...kizlar aksam yememek cok iyi gercekten. Sabah süper kalkiyorum. Gün icinde kacamak olsa bile minik, vücut onu görmezden geliyor.
O zaman daha önce yazmıştım yine yazayım sabah dışında protein yok, öğle ara akşam hep basit karb olmuş. Böyle kilo vermek zor olur. Bu tür şeyler alışkanlık ve üstüne düşmeden düzelmiyor. Protein ille et demek değil, baklagil, fındık fıstık türevleri, peynirler vb eklenebilir. nişastalı birşeyler yenecekse de öğünde tek olsun, poğaça patates mantı pilav birarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?