Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam mastercheflik afiyet olsun

Alacaktım ama evde eşya çok
Hareket ederk yeri olmaz benim evde
Adım attigin yerde oyuncak var ee onları toplamışken bi süpürge geçerim nolcak dedim almadım
Banada o çalışırken hep sinir gelir gibi geliyor tinnn tinnn yavaş çalışıyor ya ben haldur huldur ev süpürmeye alışmışım öyle tın tın temizlik mi olur

Amin aynen ben reyyancımın ne dmek istediğini çok iyi anladım kendine göre çok haklı sebepleride var tabi ama biz kendi halimize ne kötüyüz deriz halbuki neler neler var şu hayatta hamd olsun bu günümüze Mehfam da çok daha iyi olacak inşallah bahsettiğin kızcağızada Allah şifasını versin

:)))) Nallçakk seniii :)
E hadi bakalım buna yarın ki kilo bildirimine göre karar vercem küsme hakkım olursa o zamn kullanayım bahaneyle

tebrikler
milleti dinleme sen kulaklarini tika. ben ikiz dogurdum toplamda 10 kilo aldim , 5 küsür cocuklardi zaten hep saglikli yedim cocuklari düsünerek. bana ne olduysa lohusalikta oldu sorma
Canım lohusalıkta iştah çok mu açılıyor
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah canımm çok sağol
bu arada bugünlük yemek faslini 3 te kapadim. aksama bir cay icerim belki.
Çok erken kapamışsın sanki

Canım lohusalıkta iştah çok mu açılıyor

İnşallah canımm çok sağol

Çok erken kapamışsın sanki
yok benim icin 3 normal
lohusalik dönemimde noldu bilmiyorum iki bebek emziriyorum diye mi bilmem ama o sürecte hep tatli as erdim sabah sabah tahin pekmez yapar, helva kavururdum.
herkes öyle olacak diye bisey yok. bak ben toplam 10 kilo aldim hamilelikte ve ikiz bebek dogurdum bir hafta sonra eski kilomdaydim. millet hamilelikte as erir, yer yer siser, ben lohusalikta. manyak bünye benimkisi

Amin çok amin herkesin bir yarası bir derfi var ki bunun için geldik Rabbim kimin derdi neyse dermanını da versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…