- 23 Mart 2016
- 31.796
- 93.993
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.981
Tam mastercheflik@kirmizigitar Sağol cnm yorum için :) hoşgeldinpancarı bayağı haşladım yumuşacık oldu toprak kokusu bayağı gitti.Bi de yoğurt ve maden suyuyla karışınca hiç kalmadı tatlış ve pembiş bişey oldu
Kısıra katan da oluyor suyunu bulgur ıslatırken bi de salatalara çok yakışıyor sirkeyle limonla beraber bi dene bence tatlım
Banada o çalışırken hep sinir gelir gibi geliyor tinnn tinnn yavaş çalışıyor ya ben haldur huldur ev süpürmeye alışmışımAlacaktım ama evde eşya çok
Hareket ederk yeri olmaz benim evde
Adım attigin yerde oyuncak var ee onları toplamışken bi süpürge geçerim nolcak dedim almadım
Amin aynen ben reyyancımın ne dmek istediğini çok iyi anladım kendine göre çok haklı sebepleride var tabi ama biz kendi halimize ne kötüyüz deriz halbuki neler neler var şu hayatta hamd olsun bu günümüzeTez vakitte sonlansin inşaallah reyyan beterin beteri vardır bı kızın takip ediyorum kız kötu hastalık var hastaneden çıkamıyor son 2-3 yıldır heryeri Yara ve sadece 18 yaşında. Güzel günlerimizi cogaltsin inşaallah rabbim
:)))) Nallçakk seniii :)Ben de öyle istiyorum ama herkes yerken bende çocuklara yedirirken canım tekrar istiyobu arada kaptanım ben seni bugün geri yalnız bırakıyorum ama yine agir yemicem tek öğlen kabak yicem kardeşime kaç önceden akşam yemeğe sözüm vardı unuttum arayınca hatırladım ekemem de ama 6 gibi yiyip ızgara ya da zeytinyağli ile kurtarmayı planlıyorum affeder misin beni
Canım lohusalıkta iştah çok mu açılıyortebrikler
milleti dinleme sen kulaklarini tika. ben ikiz dogurdum toplamda 10 kilo aldim , 5 küsür cocuklardi zatenhep saglikli yedim cocuklari düsünerek. bana ne olduysa lohusalikta oldu sorma
İnşallah canımm çok sağolHayırlı olsun canımm, sağlıkla kucağına al inşallah
Çok erken kapamışsın sankibu arada bugünlük yemek faslini 3 te kapadim. aksama bir cay icerim belki.
Hoşgeldin :) ev gibisi yok tabiikizlar ben geldim bugün evdeyim bu yüzden zirt pirt girebiliyorum buraya. evde olmak da pek güzel be
yok benim icin 3 normalCanım lohusalıkta iştah çok mu açılıyor
İnşallah canımm çok sağol
Çok erken kapamışsın sanki
Nadiren evde olana güzel her gün evde olana sıkıcıkizlar ben geldim bugün evdeyim bu yüzden zirt pirt girebiliyorum buraya. evde olmak da pek güzel be
o da dogru. gerci covidin ilk iki ayi hic cikmadim evden. gayet de mutluydumNadiren evde olana güzel her gün evde olana sıkıcı
ay cok yummy kesin yaparim benEki Görüntüle 2688345
Kızlar chia puding tarifi : altı için yarım su bardağı süt, 2 kaşıkchia tohumu ,üstü süzme yoğurt ve bal,onun üstü süzme yoğurt,kakao ve bal,en üstte çikolatalı granola ve muz :) afiyet olsun
Ben de evde hiç sıkılmam üstelik müstakil bile değilo da dogru. gerci covidin ilk iki ayi hic cikmadim evden. gayet de mutluydum
ama evim bahceli müstakil bir ev onun etkisi de olabilir
sehir merkezinde degiliz sakin buralar ama sakinligi seviyorum yaslaniyorum galibaBen de evde hiç sıkılmam üstelik müstakil bile değilçoook şanslısın vakit iyi geçiyordur
Bende hamilelikte almadım lohusaykrn aldım kiloyuCanım lohusalıkta iştah çok mu açılıyor
İnşallah canımm çok sağol
Çok erken kapamışsın sanki
sen de mi öyle aldinBende hamilelikte almadım lohusaykrn aldım kiloyu
Amin çok amin herkesin bir yarası bir derfi var ki bunun için geldik Rabbim kimin derdi neyse dermanını da versin inşallahAmin aynen ben reyyancımın ne dmek istediğini çok iyi anladım kendine göre çok haklı sebepleride var tabi ama biz kendi halimize ne kötüyüz deriz halbuki neler neler var şu hayatta hamd olsun bu günümüzeMehfam da çok daha iyi olacak inşallah bahsettiğin kızcağızada Allah şifasını versin
En güzeliiiisehir merkezinde degiliz sakin buralar ama sakinligi seviyorum yaslaniyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?