- 23 Mart 2016
- 31.796
- 93.993
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.001
En son çağırdığım mı yok :) zaten arkadaşın baştan inancı yoktu ya yinede yokluktan çağırdımKaptanım takıma çağırdığında kişi geldi miCherry Mom
Oo süper tam tatlı krizleri için 2 dakikada hazırEki Görüntüle 2688345
Kızlar chia puding tarifi : altı için yarım su bardağı süt, 2 kaşıkchia tohumu ,üstü süzme yoğurt ve bal,onun üstü süzme yoğurt,kakao ve bal,en üstte çikolatalı granola ve muz :) afiyet olsun
Aynen pancarlı maden sulu ayranımı da atıcamOo süper tam tatlı krizleri için 2 dakikada hazır ✌
Tabiki canım sormana gerek yok çok çok sevinirizAynen pancarlı maden sulu ayranımı da atıcamsağlıklı öğünlerimizi de paylaşalım mı?
yarınn için listemiz kızlar ♥ hedeflerle birlikte öğlene kadar bildirimleri bekleriz ama güzell cicii eksiii bildirimleri
Hadi bakalımbenimki tamamen süpriz bana da bu hafta hic tartilmadim
Halbuki en çok süt yapan su ama tamamı kontrol edemedim sütüm de azdı ayricasen de mi öyle aldindemek benim gibiler de var
Yandım:)))) Nallçakk seniii :)
E hadi bakalım buna yarın ki kilo bildirimine göre karar vercem küsme hakkım olursa o zamn kullanayım bahaneyle
Merhaba selin hoşgeldin aramıza Esra bende :)Merhaba..ben selin..38yasindayim gruba kabul.edildigim için teşekkür ederim :)
Harikaaaa menü canım afiyett olsunBugünkü menüm:
Sabah 1 dilim glutensiz ekmek,1 yumurta 1er dilim kaşar ve beyaz peynir,domates salatalık zeytin yeşil çay
ara türk kahvesi
öğlen kağıtta levrek ve ızgara sebze
ara türk kahvesi,şeftali
akşam pancar+yoğurt+maden suyu
sporum 30 dk leslie ve 6100 adım :)
Yanmamış da olabilirimNe diyorsunyanacak kadar durumlar ciddi yani
ve aşırı rahatlatıyor akşam.Karnımda da kıpraşmalar varNefiss duruyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?