Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rabbim korusun cnm herkesi. Eşimle izledik de baya etkilendim aklıma sen geldin hemen

ayy Adana öyle tabi ama kebap yenir ya rejime dokunmaz pidesi vs yoksa.
börek yeme tabi
Ah ahh neler var neler baska Her seye ragmen verecegim bu kiloyu insallah
Öhööömn öhööömmmm adana mıı yanlış yere geldiniz efenimm burası zayıflama forumu :))))
Detoks tarifi veriyorum yazınızzz

Ya iste gorun beni ne zor sartlards kilo veriyorum :) Baska sehirlerden sirf yemek yemek icin geldikleri sehirde ben tam bugday ekmek dilimi kemirecegim

HEDEF SONUÇLARI BUYRUN
Birazdan yeni haftanın hedef tablosunu hazırlayacağım kızlar yazmayanlar var sanırım bu arada dönerse sevinirim
Yanlış görmediysem kirmizigitar Hedef60kgolmak hedeflerini görmedim

CUMA HEDEF TABLOMUZ

5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
Calypso95 67,767,4
U UmutluBen 75,975,6
SaskinAnne 81,781,5
kirmizigitar 64,163,5
mavimli 82,281,9
ayvacicegi 54,854,4
seyrekyagmur 76,175,5
A AKREPcg 77,977,5
Hedef60kgolmak 75,174
Amor-a 53,953,5
cgdmk 67,366.5

Nefesimmmsin canım menülerini bugün yazamazsan yarın itibariyle aşağıdaki linkten bekliyoruz sayfayı sonra kaybedersen üstte etiketli oradan kısa yolla direk ulaşabilirsin
Yarında ekipçe kontrol tartı günümüz zaten sende tartılır kesin kilonu söylersin birde o kiloya göre cuma günkü hedefini söylersin cuma hedef listesine de ayrıca seni eklerim

öbür cuma için hedefim 72 kg olsun :)

Akşamı hafif geçirmen şahane olmuş bu hafta böyle mi gideceksin ? Afiyet olsun
Sabah
2,5 dilim tam bugday ekmegi
7-8 zeytin
1 dilim ekmek
1 corba kasigi bal

Ara
5 cig ceviz
1 bardak form cay

Ögle
1 porsiyon karniyarik
1 dilim ekmek

Su : 2 lt

Cherry Mom Mehfam
Karnıyarık kızartma değilse güzel menü canım afiyet olsun ✌
Şeker sorunu vardı galiba değil mi sizde ? Sabah o yüzdn unlu hamurlu öğünler yerine normal kahvaltı yaparsanız şekeriniz ani dalgalanma yaşamaz daha iyi hissedersiniz eşiniz evde diye kendi menünüzü bozmayın hiç lütfen bende yıllarca öyle yaptım şimdi eşime oğluma ayrı bana ayrı isteyen istediğini yesin kalksın
Çok iyi canım bu hafta senin uzatmalı deneme süreside bitiyor.. inşallah yine güzel bir eksi ile asıl listemize girersin

Evet yemek yaptığım halde canım yulaf istedi hep aynı çizgide gidemiyorum kaptanım ama genel.olarak hedefim krize karşı koyabildigim süre sebze yemeği ya da lapa. Ki bunda şöyle bı guzellik bol tatlili meyve ezme yiyince pek krize girmiyorum sadece erken acikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…