Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Unuttum cnm bügünün menüsünü oraya yazarım

Sorma canım ateş ölçer elimde gezdim valla :/
İnşallah herşeyin başı sağlık
Benim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamış

Benim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamış
Halsizlikte geçti büyük ihtimalle beni kötü eden idrar yollarıydı covidde maşallah öyle bir hastalıkki bütün belirtiler her hastalık için var bu sebeple karışıyor devam etseydi bugün gidecektim doktora zaten yinede dinliyorum devamlı kendimi

Evet canım bütün hastalıkların belirtileri ile karışıyor. Ama en büyük belirtisi tat ve koku kaybı. İnşallah hemencecik iyi olursun

sagolasin canim halsizim cok. ne bileyim artik noldum kimbilir, dinleniyorum.

Makrogol icerikli bir toz var, suya karistirip icinde bagirsaklarda su tutuyor... Bagirsak duvarindan gecmeden atiliyor onu denesen?
kizlar hasta oldum ben ☹ oksuruyorum bogazimda gicik.
Gecmis olsun hastalik havalari geldi yine bu aralar dikkatli olmak lazim...
Enfeksiyonda ates bunyeyle cok ilgili kimisi cok nadir atesleniyor, ben de mastit olmusum ates yok diye diye umursamadilar sonunda apse oldum

Merhaba hosgeldiniz demedim galiba. Menu guzel, diyetisyenle mi veriyorsunuz?

Suanlik kefir biraz rahatlattı gibi bugün bu tüm olmadı ilaçi alırım muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…