Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım sonrasında nasıl ilerleyeceksin doğum sonrası kapalı mı olur iş yerin inşallah rahat bir hamilelik olur uuzn uzun çalışma fırsatın olur
Kaptanım geç yazdım kusura bakmayın hamilelik çok rahat geçiyor hatta hamileymişim gibi gelmiyor bile şükür o yüzden doğana kadar çalışmak istiyorum

Kaptanım geç yazdım kusura bakmayın hamilelik çok rahat geçiyor hatta hamileymişim gibi gelmiyor bile şükür o yüzden doğana kadar çalışmak istiyorum
Ne kusuru kuzum
Maşallah de
İnşallah hep böyle gider 3-6 ay arasıda rahattır zaten oh ne güzel çok sevindim

buyrun spor tablomuz
bu hafta inanıyorum tablo dopdoluuu olacakkk
biraz hareket vakti ben kendime söz verdim mesela

veee haftanın 1.yine yine yapılan her sporun söylemesinin önemi ve yine ekstra hediye puanların önemi 1. Bireyselde toplam 740 puan ile A AKREPcg
2.ise sadece ve sadece 1 puan fark ile ayvacicegi :) ikinizede tebriklerr kızlar
Ekip olarak no kilo 1. Tebrikler yes fit bu hafta saldıralım artık

HEDEFLERİMİZ VE SONUÇLARIMIZ

mavimli ayvacicegi A AKREPcg Hedef60kgolmak tebrikler kızlar ( menüde istikrar sağlayanlar ile hedefini yakalayanlar paralel ve tabii spor tablosunda ilk 3 de olanlarda yine bu arkadaşlarımız ) herşey bir bütün aslında biz çeşitli tablolar yapıyor gibi dursakta tek bir sonuç tek bir disiplin var işin ucunda

Umarım önümüzdeki hafta dahaa çok kalp kalpp olur listemiz

CUMA HEDEF TABLOMUZ

5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
SaskinAnne 81,681
kirmizigitar 63.563
mavimli 81,881,5
ayvacicegi 54.353.9
seyrekyagmur 74.974
A AKREPcg 77.777
Hedef60kgolmak 7372
Amor-a 53.953
cgdmk 66.265.5
Nefesimmmsin 58.858.3
A arvenberen15 8786.5

Ben bisey yaptım
Cezama raziyim ama cezamı ödemem de zor sınavım var hazirlamam gereken ders notları var
Yarın ac gezsem
Cherry Mom waffle yedim hemde en son hamilelikte yemiştim o kadar oldu yani yediğim canımın istediği birseyde değil ama kardeşim almış gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…